Вече е утре! Като е Петък, можем
Вече е утре! Като е Петък, можем
Да направим една генерална репетиция като за "последен петък от месеца - някъде" ???
Последно промяна от Звенения на 16.02.07, 08:32, променено общо 1 път.
Можем, бе, как да не можем?
Само първом трябва да посрещна едно голямото магаре (щото мъкне като магаре, ама е и инат, де), после да закарам едно 10килограмово нещо от летището до нас, ама то това ще стане преди вечерта :)
КЪДЕ?
Само първом трябва да посрещна едно голямото магаре (щото мъкне като магаре, ама е и инат, де), после да закарам едно 10килограмово нещо от летището до нас, ама то това ще стане преди вечерта :)
КЪДЕ?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Звучи добре? Не съм влизала там. Ама камината определено ме привлича!Звеневия написа: На Кърниградска и Асен - онова кОРчме с камината? Срещу плод-дзелЭнчука?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
ах ти, да не сподели нещо човекfrisky lioness написа: Или шъ търсиш някоя мома да те целива:winkw:
по принцип съм ужасно пристрастена към мЪже
ПП/помня как навремето с една девойка в Ялта получихме бутилка Смирноф за ...ахъм..таковата...абе танци....отдавна, отдавна - като бях луда и ходех да се състезавам нощем ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни съ оправдавай...Dark написа:ах ти, да не сподели нещо човекfrisky lioness написа: Или шъ търсиш някоя мома да те целива:winkw:
по принцип съм ужасно пристрастена към мЪже
...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Запазени 10 места в кръчмето на Кърниградска и Асен, от 19:30. Житката твърди че се казвало "Симова Къща", ма не е 100% сигурен 
'Апо'т даден!
'Апо'т даден!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Re: Вече е утре! Като е Петък, можем
Аз... таковата... ще дойда направо за премиерата...Звеневия написа:Да направим една генерална репетиция като за "последен петък от месеца - някъде" ???
Требе да отида да помогна на тате да приключи (счетоводно) една фирмица...
Ама другия петък съм на линия. Стига да организираме нещо...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Всеки петък генерална!сър Айвънхоу написа:Стига да организираме нещо...
- сър Айвънхоу
ОК! Обещавам най-тържествено, когато съм в София на сбирките, да идвам!!!Звеневия написа:Всеки петък генерална!сър Айвънхоу написа:Стига да организираме нещо...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък по повод днешния петък снощи правих генерална.Звеневия написа:Всеки петък генерална!сър Айвънхоу написа:Стига да организираме нещо...
Сънувах, че има сбирка в Пловдив. И сме седнали като за начало в една баничарница до Халите на центъра... Ти нещо се скара с жена ти:blink::shocked: Що ли?
После се преместихме в някакво много измекярско заведение, дори не беше заведение, ама някаква дупка. Малко и много тясно, само с ведна маса за нашия купон, която обаче не беше достатъчна. Доста хора се събрахме и чакахме Рем и жена му, които се бяха оттеглили за лека дрямка, явно изтУщени от пътуването....
Та така.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Та така.....[/quote]
..хубав сън
Аз пък сънувах, че съм избран от Личната си Лекарка
за шеф-екип по разработка на бългърско
биологическо оръжие...за някакви нефилтруеми
вируси ставаше дума май.... Дори джипито ми плащаше и стипендия
Такива работи 
..хубав сън
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
..хубав сънKent написа:Та така.....
Мислех си, че моите сънища са шашави

Магич!maggot написа:Запазени 10 места в кръчмето на Кърниградска и Асен, от 19:30. Житката твърди че се казвало "Симова Къща", ма не е 100% сигурен
'Апо'т даден!
Горе ляво от 3-5.
Или и аз кат Елби за СМС-и да сЪ моля?! Вие тъй и дофторицата кат доди ш`ма пропуснете ако не е тя да мЪ цалива.
Иииииийййй, ади ся!МЪЖжжж написа: Магич!Не ме обичаш вече. На следващата сбирка ще направя 3 реда работа за Ънноуна на жПитката в ченето.
![]()
Горе ляво от 3-5.--->
Само зарад него ни мъ обичаш вечи!
Или и аз кат Елби за СМС-и да сЪ моля?! Вие тъй и дофторицата кат доди ш`ма пропуснете ако не е тя да мЪ цалива.
Нарочно запазихме 10, че който иска да доде, ама аз ли съм ти виновна че не четеш? А? Ти така и СМСите ако си четеш...
За ченето на Питката избери някой софийски дофтор, че и без тва зъболекарските услуги са скъпи, остава и пари за път да дава... Я кажи номера на оная твоята? Ммммм?
Дофторицата, като я организираме, ще се чуе, ни съ бой!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Начи аз СМС-тите си ги чета. Даже съм ги пуснал на вибрация и внимавам да не пипам нещо по 220V като чакам СМС.maggot написа: Иииииийййй, ади ся!
Нарочно запазихме 10, че който иска да доде, ама аз ли съм ти виновна че не четеш? А? Ти така и СМСите ако си четеш...
За ченето на Питката избери някой софийски дофтор, че и без тва зъболекарските услуги са скъпи, остава и пари за път да дава... Я кажи номера на оная твоята? Ммммм?
Дофторицата, като я организираме, ще се чуе, ни съ бой!
- Житената Питка
- BOFH
или