КонКУРс за честен политик
КонКУРс за честен политик
На конкурса за най-честен политик бяха връчени две трети и една втора награда. Първото място остана непродадено.
:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: КонКУРс за честен политик
АВе написа:На конкурса за най-честен политик бяха връчени две трети и една втора награда. Първото място остана непродадено.:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
само това да беше... сега ще видим какво ще стане по процесите и съдилищата. Все пак тук-таме осъдиха по някоя мутра, рапър или други мошенници. Все си мисля, че някои неща няма как да не се променят. Може би по-бавно и по-трудно, но ще се променятАВе написа:България - кандидат за рекордите на Гинес!
Ние сме единствената бивша соц. страна, в която за вече 20+ години нямаме осъден министър. Дори и зам. министър осъден си нямаме.
Е, това ако не е показателно, здраве му кажи!:mad:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Твърде показателно! България е единствената бивша соц. страна, в която няма корупция, няма злоупотреби, няма ...АВе написа: Ние сме единствената бивша соц. страна, в която за вече 20+ години нямаме осъден министър. Дори и зам. министър осъден си нямаме.
Е, това ако не е показателно, здраве му кажи!:mad:
ВОУПще е приела "правата вяра"
прочетох частенАВе написа:На конкурса за най-честен политик бяха връчени две трети и една втора награда. Първото място остана непродадено.:blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
то е едно и също...Semiramis написа:
прочетох частен
политика ще е честен към този, който го е направил частен...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
едно решение на "журито"
е, ББ промени тотално нещата... или просто сменихме едни крадци с други... и каква е ползата?
е, ББ промени тотално нещата... или просто сменихме едни крадци с други... и каква е ползата?
Виж подводницата!
Докато стане, ще съм отдавна умрял, Елби.ELBI написа:само това да беше... сега ще видим какво ще стане по процесите и съдилищата. Все пак тук-таме осъдиха по някоя мутра, рапър или други мошенници. Все си мисля, че някои неща няма как да не се променят. Може би по-бавно и по-трудно, но ще се променят
А аз първоначално прочетох "четен". Все тая. Закачката е много готина!Semiramis написа:прочетох частенАВе написа:На конкурса за най-честен политик бяха връчени две трети и една втора награда. Първото място остана непродадено.:blum:
Наздраве!
Българските полицаи и прокурори - най-скъпи и
Българските полицаи и прокурори - най-скъпи и най-зле работещи в ЕС
Фирмите и гражданите отделят все повече пари за сигурност и правна защита
статия
Фирмите и гражданите отделят все повече пари за сигурност и правна защита
статия
Да допълним за МВР: Най-много полицаи на глава от населението
- Света вода ненапита
"обожавам" словосъчетанието "на глава от населението"АВе написа:Да допълним за МВР: Най-много полицаи на глава от населението
явно използващият този "термин" ни има за говеда... тогава може да се каже - на глава от стадото или глави рогат добитък...
правилното е "на човек от населението"...
аман от неграмотници!
Виж подводницата!
Хе-хе! Ходи да поспориш с автора и редакторката на вестника, Свети Вод Ненапит!Света вода ненапита написа:"обожавам" словосъчетанието "на глава от населението"АВе написа:Да допълним за МВР: Най-много полицаи на глава от населението
явно използващият този "термин" ни има за говеда... тогава може да се каже - на глава от стадото или глави рогат добитък...
аман от неграмотници!
абе вчера май зърнах, че са осъдили някакъв зам-министър. Не ми се рови къде беше, но бе адски забавно, щото се сетих за постинга тиАВе написа:Докато стане, ще съм отдавна умрял, Елби.ELBI написа:само това да беше... сега ще видим какво ще стане по процесите и съдилищата. Все пак тук-таме осъдиха по някоя мутра, рапър или други мошенници. Все си мисля, че някои неща няма как да не се променят. Може би по-бавно и по-трудно, но ще се променят
О, жив съм! Интересно, що ли това за осъдения зам. не е номер 1 в медиите?ELBI написа:абе вчера май зърнах, че са осъдили някакъв зам-министър. Не ми се рови къде беше, но бе адски забавно, щото се сетих за постинга тиИ още си жив, надявам се
Похвално е ,че все пак сте разчели по-голямата част от буквите!АВе написа:А аз първоначално прочетох "четен". Все тая. Закачката е много готина!Semiramis написа:прочетох частенАВе написа:На конкурса за най-честен политик бяха връчени две трети и една втора награда. Първото място остана непродадено.:blum:
Наздраве!
Още по-голямо наздраве!
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=371965АВе написа:О, жив съм! Интересно, що ли това за осъдения зам. не е номер 1 в медиите?ELBI написа:абе вчера май зърнах, че са осъдили някакъв зам-министър. Не ми се рови къде беше, но бе адски забавно, щото се сетих за постинга тиИ още си жив, надявам се
щото е бивш, може би!
е, сега... действащ няма как. Ако се води следствие със сериозно съмнение, нормално е той да бъде отстранен или да подаде оставка. Пък и процесите са често по-дълги от един мандат на правителството. Айде да сме обективни все пак. Имаме си осъден зам-министър. Сега чакаме министър и президент да бъдат.anhela написа:http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=371965АВе написа:О, жив съм! Интересно, що ли това за осъдения зам. не е номер 1 в медиите?ELBI написа:абе вчера май зърнах, че са осъдили някакъв зам-министър. Не ми се рови къде беше, но бе адски забавно, щото се сетих за постинга тиИ още си жив, надявам се
щото е бивш, може би!
Както казваше професор Хавезов, макар и по повод химическите анализи на обекти от екологичен интерес, "В белите страни е така, но в Родината, уви, не е така!"ELBI написа: е, сега... действащ няма как. Ако се води следствие със сериозно съмнение, нормално е той да бъде отстранен или да подаде оставка. Пък и процесите са често по-дълги от един мандат на правителството. Айде да сме обективни все пак. Имаме си осъден зам-министър. Сега чакаме министър и президент да бъдат.
Дай боже, нечии внуци да доживеят и такъв развой на нещата, още по-дайбоже, децата ни, а най-дайбоже и ние преди да предадем богу дух!
А за държавната глава нищо не казваш.Света вода ненапита написа:"обожавам" словосъчетанието "на глава от населението"АВе написа:Да допълним за МВР: Най-много полицаи на глава от населението
аман от неграмотници!
Да не беше по-хубаво, когато бяхме човекоединици?
А думата "човеколеглохраноден" помниш ли я?
Panta rhei...
- Света вода ненапита
- Green Light
Вярна ли е посочената от вас сума в декларацията ви, че сте купили къща с двор в София за 18 600 лв." Питам новоизбраната председателка на Софийския градски съд Владимира Янева, промушвайки въпроса си сред десетките други на колегите в кулоарите на Съдебната палата в петък. И изпитвам притеснение дали не прехвърлих мярката -пред мен стои легитимният председател на най-големия първоинстанционен съд в България. Дано ми отвърне "вярна е, разбира се" и да приключа.
http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/06/1 ... propadane/
http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/06/1 ... propadane/