maggot написа:Колко тинейджъри са необходими, за да се смени една крушка?
12
Eдин сменя крушката,
10 снимат за фейсбук,
един повтаря "копеле, ти си нечовек.."
вицове
- Житената Питка
- BOFH
Концерт на U2 в Глазгоу. Боно моли публиката за пълна тишина.
Всички се умълчават. Боно започва да пляска с ръце, без да бърза, на всеки няколко секунди. После се обръща към събралото се множество по микрофона:
- Всеки път, когато плесна с ръце, едно дете в Африка умира!
От първия ред се чува ясен мъжки глас, чийто силен шотландски акцент прорязва тишината над стадиона:
- Ами спри да пляскаш, изрод такъв!
Всички се умълчават. Боно започва да пляска с ръце, без да бърза, на всеки няколко секунди. После се обръща към събралото се множество по микрофона:
От първия ред се чува ясен мъжки глас, чийто силен шотландски акцент прорязва тишината над стадиона:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Житената Питка написа:Концерт на U2 в Глазгоу. Боно моли публиката за пълна тишина.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
- Green Light
хахахахахаЖитената Питка написа:Концерт на U2 в Глазгоу. Боно моли публиката за пълна тишина.
- Света вода ненапита
Малко момиченце пита:
- Татенце, искам да си имам малка сестричка.
Бащата се опитва да бъде остроумен и казва:
- Миличка, ти си имаш сестричка?
- Имам ли си? - смутено пита детенцето.
...- Разбира се, - казва бащата, - Просто не я виждаш защото като влезнеш през предната врата, тя винаги излиза през задната врата на къщата.
Малкото момиченце няколко секунди мига учудено и казва:
- Ааа, имаш предвид, че прави, както другия ми татко?
- Татенце, искам да си имам малка сестричка.
Бащата се опитва да бъде остроумен и казва:
- Миличка, ти си имаш сестричка?
- Имам ли си? - смутено пита детенцето.
...- Разбира се, - казва бащата, - Просто не я виждаш защото като влезнеш през предната врата, тя винаги излиза през задната врата на къщата.
Малкото момиченце няколко секунди мига учудено и казва:
- Ааа, имаш предвид, че прави, както другия ми татко?
Виж подводницата!
АВе написа:Приятелки си споделят:
- При секс гледаш ли съпруга си в очите? - попитала едната.
- Един път опитах, но беше страшно!
- Защо?
- Защото той тъкмо беше отворил вратата и така се беше опулил!...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
В Белия дом на една от стените на Овалния кабинет се появил портрет на В.И.Чапаев.
Помощника на Държавния секретар, минавайки покрай него, забелязал портрета и попитал намиращия се там Обама:
- Господин Президент, Можете ли да ми кажете що за странен човек с мустаци, рубашка и странна шапка е изобразен на този портрет?!
- Знаете ли, - отговорил Обама - честно казано и аз не зная, но ми казаха, че целия си живот е посветил на борбата с белите.
Помощника на Държавния секретар, минавайки покрай него, забелязал портрета и попитал намиращия се там Обама:
- Господин Президент, Можете ли да ми кажете що за странен човек с мустаци, рубашка и странна шапка е изобразен на този портрет?!
- Знаете ли, - отговорил Обама - честно казано и аз не зная, но ми казаха, че целия си живот е посветил на борбата с белите.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
The train was quite crowded, so a U. S. Marine walked the entire length looking for a seat, but the only seat left was taken by a well dressed, middle-aged, French woman's poodle.. The war-weary Marine asked, "Ma'am, may I have that seat?"
The French woman just sniffed and said to no one in particular: "Americans are so rude. My little Fifi is using that seat."
The Marine walked the entire train again, but the only seat left was under that dog. "Please, ma'am. May I sit down ? I'm very tired."
She snorted, "Not only are you Americans rude, you are also arrogant!"
This time the Marine didn't say a word; he just picked up the little dog, tossed it out the train window, and sat down.
The woman shrieked, "Someone must defend my honor! This American should be put in his place!"
An English gentleman sitting nearby spoke up, "Sir, you Americans often seem to have a penchant for doing the wrong thing. You hold the fork in the wrong hand. You drive your autos on the wrong side of the road. And now, sir, you seem to have thrown the wrong bitch out the window!"
The French woman just sniffed and said to no one in particular: "Americans are so rude. My little Fifi is using that seat."
The Marine walked the entire train again, but the only seat left was under that dog. "Please, ma'am. May I sit down ? I'm very tired."
This time the Marine didn't say a word; he just picked up the little dog, tossed it out the train window, and sat down.
The woman shrieked, "Someone must defend my honor! This American should be put in his place!"
An English gentleman sitting nearby spoke up, "Sir, you Americans often seem to have a penchant for doing the wrong thing. You hold the fork in the wrong hand. You drive your autos on the wrong side of the road. And now, sir, you seem to have thrown the wrong bitch out the window!"
Gaspode написа:The train was quite crowded, so a U. S. Marine walked the entire length looking for a seat, but the only seat left was taken by a well dressed, middle-aged, French woman's poodle.. The war-weary Marine asked, "Ma'am, may I have that seat?"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Добре му е на моряка - връща се от далечно плаване, а девойката го чака на брега.
Добре му е на летеца - връща се от полет, а девойката го чака на летището.
Добре му е на машиниста - връща се от пътуване, а девойката го чака на гарата.
Само на девойката не й е добре - тичай на пристанището, тичай на летището, а от летището на гарата...:)))
Добре му е на летеца - връща се от полет, а девойката го чака на летището.
Добре му е на машиниста - връща се от пътуване, а девойката го чака на гарата.
Само на девойката не й е добре - тичай на пристанището, тичай на летището, а от летището на гарата...:)))
Gaspode написа:...
На изпит по анатомия в института на студентка и се пада въпрос за мъжкият полов орган.
- Мъжкият полов орган е една такава кост, дълга около 30 см - започва бодро студентката.
Професорът, слушайки я, печално въздиша:
- Че е кост, не сте права, а за останалото просто Ви е провървяло…
- Мъжкият полов орган е една такава кост, дълга около 30 см - започва бодро студентката.
Професорът, слушайки я, печално въздиша:
- Че е кост, не сте права, а за останалото просто Ви е провървяло…
- Света вода ненапита
Събуждам се с варненски чайки, в бургаския ми хотел; закусвам карнобатска гроздова с македонско мезе; шефът ми - павликенец - ни отпуска "габровски" премии; а колежката ми от Хасково ми жужи на главата като русенски комар. А в края на деня жадувам за нещо ПЕРНИШКО!!!! Вафла Винкел!
Виж подводницата!
Света вода ненапита написа:Събуждам се с варненски чайки, в бургаския ми хотел; закусвам карнобатска гроздова с македонско мезе; шефът ми - павликенец - ни отпуска "габровски" премии; а колежката ми от Хасково ми жужи на главата като русенски комар. А в края на деня жадувам за нещо ПЕРНИШКО!!!! Вафла Винкел!
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита