http://www.dnes.bg/technology/2010/11/0 ... ost.102935
Брус Уилис тича с пистолет в ръка между дивана ни в хола, а Пуйол пада и се превива от болка в явна симулация за дузпа върху масичката ни за кафе.
Преписвам почти буквално предвижданията в последния брой на Knowledje. И прдължавам натам.
Щом кабелната телевизия толкова ни промени, какво ли ще стане с нас когато дойде холографната?
* Репликата е на холографското изображение на принцеса Лея, прожектирано от АртуДиту. Мъхъ!
Help me Obi-Wan Kenobi! You are my only hope*
- Green Light
Re: Help me Obi-Wan Kenobi! You are my only hope*
не мисля, че ще има промяна. Според мен кабелната, компите и Интернет са подобрен вариант на видеокасетите. Те дадоха свободата да си избираш филм по време, когато искаш и ти е удобно. Помня навремето как си менкахме касетки, събирахме се на картофки и бира и беше много забавно. Сега, разбира се е по-лесно, но от към качествен подход - иначе голямата промяна си бе в това да може да избираш. Каква е разликата между онези допотопни и по 60 кг цветни телевизори, дето работеха с помощни удари по кутията и днешните прекрасни тънки плазми? По-приятно, удобно и хубаво. Иначе - не е като разлика от без към със телевизор, от стандартни, подбирани от другиго програми и такива по твой избор. По-интересно за мен ще е създаването на социално-групирани телевизии. Примерно групи, кефещи се на ШЛ - автоматично ни пускат да гледаме вторник и сряда мачовете - на всички от групата, като може холографски/виртуално да си лафим, все едно сме на една маса (всеки си носи питието и мезето). Жените ще гледат "на кафе с Гала" или "Мода в Милано", а дечурлигата ... скуби-ду или каквото е там. КОето няма да изключва по-често и да ходим на барбекю някъде :)Green Light написа:http://www.dnes.bg/technology/2010/11/0 ... ost.102935
Брус Уилис тича с пистолет в ръка между дивана ни в хола, а Пуйол пада и се превива от болка в явна симулация за дузпа върху масичката ни за кафе.
Преписвам почти буквално предвижданията в последния брой на Knowledje. И прдължавам натам.
Щом кабелната телевизия толкова ни промени, какво ли ще стане с нас когато дойде холографната?
* Репликата е на холографското изображение на принцеса Лея, прожектирано от АртуДиту. Мъхъ!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.