Гугъл през септември...
Гугъл през септември...
Google навършва 13 години на 27-ми септември. Значи ни остава още най-много година, преди той, като класически тийнейджър, да престане да отговаря на каквито и да е въпроси. 
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Гугъл през септември...
така си е - гуглето расте и вероятно ще стане некомуникативен, както всички големи фирмиАВе написа:Google навършва 13 години на 27-ми септември. Значи ни остава още най-много година, преди той, като класически тийнейджър, да престане да отговаря на каквито и да е въпроси.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ха-ха, което ще бъде жалко точно за една комуникационна система.ELBI написа:така си е - гуглето расте и вероятно ще стане некомуникативен, както всички големи фирми
Е, щом е везни, няма да е много страшно. Ще се разберем.АВе написа:Google навършва 13 години на 27-ми септември. Значи ни остава още най-много година, преди той, като класически тийнейджър, да престане да отговаря на каквито и да е въпроси.
Panta rhei...
Ха-ха, не знаех, че и програмите имат зодии.Мнемозина написа:Е, щом е везни, няма да е много страшно. Ще се разберем.
Ако екстраполираме и върху книгите, то моят речник тази година навършва 11 г. в края на ноември. Това коя зодия е?:blum:
АВе написа:Ха-ха, не знаех, че и програмите имат зодии.Мнемозина написа:Е, щом е везни, няма да е много страшно. Ще се разберем.
Ако екстраполираме и върху книгите, то моят речник тази година навършва 11 г. в края на ноември. Това коя зодия е?:blum:
Кучета и котки може, а прасета - не може!
С подзаглавие "Помни какви вицове пускаш".
Стрелец. Мнооого си допадате.
Ако искаш и книжарниците да проучим.
Panta rhei...
Хахахахаха!АВе написа:Google навършва 13 години на 27-ми септември. Значи ни остава още най-много година, преди той, като класически тийнейджър, да престане да отговаря на каквито и да е въпроси.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ааа, класическите тийнове също отговарят. но това струва средно между 20 и 50 кинта. с 10 кинта по-евтино от удоволствието просто да се порадваш на компанията имАВе написа:Google навършва 13 години на 27-ми септември. Значи ни остава още най-много година, преди той, като класически тийнейджър, да престане да отговаря на каквито и да е въпроси.
just perfect