Днес черпят:
Днес черпят:
Днес е Денят на независимостта. Да почерпят всички неженени, неомъжени, разведени и необвързани!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Nejimaki-dori
Re: Днес черпят:
Абе АВе, логиката ти много куца бе човек. Може да си зависим и без да си женен/омъжен, обвързан и т.н.АВе написа:Днес е Денят на независимостта. Да почерпят всички неженени, неомъжени, разведени и необвързани!
Мъжът ми ще черпи днес, ама щото има рожден ден
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Логиката ми е крива, щото е житейска такава..Nejimaki-dori написа:Абе АВе, логиката ти много куца бе човек. Може да си зависим и без да си женен/омъжен, обвързан и т.н.
Мъжът ми ще черпи днес, ама щото има рожден ден
Честито на мъжа ти и на теб! Весел празник!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Америка празнува че е станала независима от Англия. Англия вероятно също много се радва. Предполагам че Афганистан се ядосва. Други някои страни също изказват предпочитания и имат мнение към тва развитие.
Но аз съм абсолютно непричом. Вобще не ме интересува. Който му се пие или яде на аванта да не ми се обажда на мене изобщо.
Но аз съм абсолютно непричом. Вобще не ме интересува. Който му се пие или яде на аванта да не ми се обажда на мене изобщо.
Не се прави така, бе, Аве, нали сега всички ще се обвържат спешно!АВе написа:Днес е Денят на независимостта. Да почерпят всички неженени, неомъжени, разведени и необвързани!
Трябваше първо да честитиш само...
Обаче ако има наоколо някой американец, да не се стеснява все пак и да се чувства поздравен.
Panta rhei...