Коя дата сме, да му се не види?
Искам си летните роклички...
Не трябва, сега по тоз повод ще си налея една водка Borisov придружена със сладолед Крем брюле.Мнемозина написа: А, за пиене - и аз пих снощи ментов тоник с много лед, ама то беше само защото така е редно. Не бива да се пропускат тия неща.
Ъх, наздраве на патерица!Nejimaki-dori написа:Не трябва, сега по тоз повод ще си налея една водка Borisov придружена със сладолед Крем брюле.Мнемозина написа: А, за пиене - и аз пих снощи ментов тоник с много лед, ама то беше само защото така е редно. Не бива да се пропускат тия неща.
Не, не е:mad:Nejimaki-dori написа:Аз още държа фронта, даже преди малко се пих наливна бира на открито
Абе друго си е на моренцето

Ми просто не си на моето мореfrisky lioness написа:Не, не е:mad:Nejimaki-dori написа:Аз още държа фронта, даже преди малко се пих наливна бира на открито
Абе друго си е на моренцето
МммдааааNejimaki-dori написа: Ми просто не си на моето море
При мен валя чак вечерта, на другия ден, нямаше и помен от дъжда.

на 4 не ти дават, но и не ти пукаGreen Light написа:Страхотна възраст е 43! На 4 нито ти дават да пиеш, нито да пушиш, нито нищо.bead_ написа:страхотна възраст! целувки и прегръдки от насPiqndurnik написа: Днес по едно виртуално от мен - торнадото става на 4 г.