Пишете ли бе, маймуни?
- Green Light
Пишете ли бе, маймуни?
Щото аз никакъв ме няма напоследък.
Някой от тия - инатите, прописа ли пак? Или ще са инати до край.
Ще го бъде ли тва зочо?
Ще го бъде ли тва зочо?
- Green Light
- сър Айвънхоу
Re: Пишете ли бе, маймуни?
кво са те налегнали тия екзистенциални въпроси, бе?Green Light написа:Щото аз никакъв ме няма напоследък.
Ще го бъде ли тва зочо?
давай го по-леко!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ъъъ... а ние не сме ли? хм... аз с друго впечатление бях останал от клуПчето...Green Light написа: Айде да се отдадем на извращения.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Пишете ли бе, маймуни?
Не знам защо са изчезнали инатите - пак съм пропуснала нещо,Green Light написа:Щото аз никакъв ме няма напоследък.
Ще го бъде ли тва зочо?
но много жалко ще бъде ако не го бъде.
- windcolours
Лято е. Хората лежат по шезлонгите с коктейли в ръка. Вършеят по планини, пещери, екскурзии, музеи, барове... Грийн обаче кисне в офиса и бачка. И му скучно, рийш, и иска да си пише с някого. Още повече сега, когато Рем го няма, Грийн може да блесне още, нали, по-така, ярко. Ма хората във ваканции и с лятно-развратни намерения -хич не щът да знаят за форумите. Грийн кипи в справедлив гняв: Чшш, альоооо, стига ви толкова реал, а? Кво като е лято? Я марш обратно във виртуала! Не е задравословно да се кисне на слънце, чист въздух и природа. Не и за съвременните хора. Те трябва да дишат в интернет пространството. Инак ще ги хапят кърлежи, ще получават слънчеви изгаряния, махмурлук, алергии от полени...Green Light написа:Ами два отговора, кво. Кипи!
Хора, като ще затваряме, значи след нас и потоп.
Айде да се отдадем на извращения.
Ще го мисля.
Ама ако ще се отдавате на извращения тук ме бройте и мен. Не искам да пропусна. Аз, Грийн и Суити звучи добре, нали?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Да информирам, че няма много реколта на голия плаж. Към вчерашна дата. Около половин кило ядки. Средни до дребни, но вкусни, както винаги.Kent написа:пишеме бе. утре малко по от рано на голия плаж. мидоци там, чики-рики. после следобяд бирен фест /частен и срамотен/:lol:, после ще спорим за хитлер и сталин. като се насладим на бриза ше си легнеме.
добре сме споко
Positum написа:Да информирам, че няма много реколта на голия плаж. Към вчерашна дата. Около половин кило ядки. Средни до дребни, но вкусни, както винаги.Kent написа:пишеме бе. утре малко по от рано на голия плаж. мидоци там, чики-рики. после следобяд бирен фест /частен и срамотен/:lol:, после ще спорим за хитлер и сталин. като се насладим на бриза ше си легнеме.
добре сме споко
има-има:lol:
абе рапон!Kent написа: има-има:lol:
информирам тъ, че си поднових риболовния бЕлет
и не съм "законово статуиран бракониер" кат тебе, щото у морето да ловиш риба или мидоци нема нужда а се пишеш у ИАРА
пп. то аз откак си зех бЕлет преди 5-6 години и го подновявах 2
глеа ме рибата из под водата
и вика
"брадчед, ти билет от иара взе ли си?"
-да бе! имам! ебаси нахалната риба си начи!
и ..тя ме подминава с достойнство, непукизъм и чорт знае още кви мисли в миниатюрното си мозъче
то и аз ходих цело има няма 2 пъти на риболов откак се сдобих с билет де
поради именно тая неистова надменност на рибите гадни
нема вечно щастие
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...