Франк Синатра – човекът-глас, - е бил мафиот

Все същите
АВе
Обратна връзка:

Франк Синатра – човекът-глас, - е бил мафиот

Мнение от АВе »

Цялата си кариера дължи на клана на Лъки Лучано. След случайни договори в ранни младини, по молба на майка му човек от Коза Ностра отива на негов концерт, харесва го и възхода му започва. Може да си селянин, но важно е майка ти да е от селото на Лъки в Сицилия. По онези времена талантливите млади певци, танцьори, актьори и пр. са били за мафията изгодно вложение, което ще носи дългогодишни печалби.

На специалното мафиотско прослушване Франки пял прикачената песен - дори Лъки Лучано ходил да чуе Синатра в един клуб – харесало му неговото самообладание на сцената и не на последно място – неговото обаяние.

Историята на певеца Нино Валенти от „Кръстникът” на М. Пузо е чист преразказ на кариерата на Ф. Синатра. Но това ние, българите, откъде да го знаем...
Е, за получаването на ролята, важна за излизане от кризата и забвението, не е била рязана главата на расов кон, само двама мургави, невисоки, кривокраки и очевидно сурови мъже са поговорили с подуцента на филма и са показали "дискретно" пистолетите си, разтваряйки саката си. Но още на другия ден нашият любимец получил ролята, а за нея и "Оскар" за поддържаща роля. Следва нов възход.

Night and Day
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Хм, че аз това за Нино Валенти съм го знаела отнякъде. Не помня откъде, но според мен не е било неизвестно за нас, българите.

Иначе кариерите - да - са много особено нещо. И затова и невинаги са критерий, защото трябва и шанс. Като този майка ти да е родена където трябва. :lol:
Panta rhei...
Аватар
anhela

Re: Франк Синатра – човекът-глас, - е бил мафиот

Мнение от anhela »

АВе написа: Но това ние, българите, откъде да го знаем...
Някои пък българки го знаехме:))) Или най-малкото го предполагахме, понеже нали му викаха "певецът на мафията".
Публикувай отговор