Piqndurnik написа:Из мемоари:
"Родителите ми бяха толкова бедни, че, ако се бях родил момиче, нямаше да има с какво да си играя."
вицове
АВе написа:- Ти какво казваш на жена си, когато се прибереш късно вечер пийнал?
- Ами нищо, казвам само:"Добър вечер!" и нататък си говори само тя....
бе тука от едно известно време чета, чета в тоя форум вицовете и си викам 'бе, що никоя от дамите не каже някой виц за мъже'
аз например нито един не мога да се сетя, щото незнам...ама ще намеря аз, ще намеря, или ще измисля
Блажени са бедните духом
- never mind
Веднага, за мен това е вицът на месецаSweety написа: бе тука от едно известно време чета, чета в тоя форум вицовете и си викам 'бе, що никоя от дамите не каже някой виц за мъже'
аз например нито един не мога да се сетя, щото незнам...ама ще намеря аз, ще намеря, или ще измисля
Отива един страховит коцкар при Дядо Боже и му казва "Господи, сигурно има някаква грешка, много рано ме прибра.." Погледнали там в тефтерите и - верно, една година по рано. Решили да го върнат и му предложили да си поиска някаква компенсация за стреса. "Боже, за какво са ми 32 зъба и само един к*р? Не може ли обратното, ще ям супички, сокчета, не са ми толкова необходими???" Помислил Господ, пък се съгласим. Бам, 32 органа. Мъжът щастлив тръгнал да си ходи, а Оня горе му подвикнал: "Чакай, чакай, а кутиите с топките кой ще ти носи???"
Чакам с нетърпение, Суити.Sweety написа:![]()
бе тука от едно известно време чета, чета в тоя форум вицовете и си викам 'бе, що никоя от дамите не каже някой виц за мъже'
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Отива един страховит коцкар при Дядо Боже и му казва "Господи, сигурно има някаква грешка, много рано ме прибра.." Погледнали там в тефтерите и - верно, една година по рано. Решили да го върнат и му предложили да си поиска някаква компенсация за стреса. "Боже, за какво са ми 32 зъба и само един к*р? Не може ли обратното, ще ям супички, сокчета, не са ми толкова необходими???" Помислил Господ, пък се съгласим. Бам, 32 органа. Мъжът щастлив тръгнал да си ходи, а Оня горе му подвикнал: "Чакай, чакай, а кутиите с топките кой ще ти носи???"
Блажени са бедните духом
АВе написа:Чакам с нетърпение, Суити.Sweety написа:![]()
...
тоя е и за мъже и за жени
Защо е хубаво да има жени космонавти?
Когато екипажа се загуби в космоса, поне ще има някой който ще попита за посоката...
Блажени са бедните духом
"Лукойл Нефтохим" може да остане без лиценз за данъчен склад
:rotfl24::lol::rotfl24:
това е вица на годината напрао..
това е вица на годината напрао..
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аз знаех няколко, но ги забравих.Sweety написа:АВе написа:- Ти какво казваш на жена си, когато се прибереш късно вечер пийнал?
- Ами нищо, казвам само:"Добър вечер!" и нататък си говори само тя....![]()
Спомням си един-два за рибари, ама трябва да съм ги писала нейде из тая тема.
Panta rhei...
- Green Light
Аз знам един за ловци. Ама не е виц.Мнемозина написа:Аз знаех няколко, но ги забравих.Sweety написа:АВе написа:- Ти какво казваш на жена си, когато се прибереш късно вечер пийнал?
- Ами нищо, казвам само:"Добър вечер!" и нататък си говори само тя....![]()
Спомням си един-два за рибари, ама трябва да съм ги писала нейде из тая тема.
Ловци много рано сутринта чакат приятеля си да слезе пред блока. И гледат някакъв се промъква в сенките и прикляква пред колите. Ловците са ... сещате се. Вдигат го значи тоя за яката. Кво правиш ти бе, маймуно? Май коли крадеш, а?
Чакайте бе, момчета, няма такова нещо, бе, моля ви се.
Не на нас бе, ало, половината сме полицаи. Що се криш в сенките, казвай!
Бе тука идвам при едно гажде. Пък се крия, понеже чакам мъжа и да излезе на лов. Та затва...
...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Hello,
I am an Albanian computer virus but because of poor technology in my country I am not able to do anything with your computer.
Please be so kind to delete permanently one of your important files and then forward me to other users.
Thank you for your understanding and best regards
I am an Albanian computer virus but because of poor technology in my country I am not able to do anything with your computer.
Please be so kind to delete permanently one of your important files and then forward me to other users.
Thank you for your understanding and best regards

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ха-ха, направо скеч от италианския неореализъм!Green Light написа:Аз знам един за ловци. Ама не е виц.
Ловци много рано сутринта чакат приятеля си да слезе пред блока. И гледат някакъв се промъква в сенките и прикляква пред колите. Ловците са ... сещате се. Вдигат го значи тоя за яката. Кво правиш ти бе, маймуно? Май коли крадеш, а?
Бе тука идвам при едно гажде. Пък се крия, понеже чакам мъжа и да излезе на лов. Та затва...
...
- сър Айвънхоу
специално за Пияндурника! 
demotivirai.me/3137-%D0%95%D0%A2%D0%9E_%D0%97%D0%90%D0%A9%D0%9E_%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%A7%D0%90%D0%9C
demotivirai.me/3137-%D0%95%D0%A2%D0%9E_%D0%97%D0%90%D0%A9%D0%9E_%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%A7%D0%90%D0%9C
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Lass dir raten, trinke Spaten!сър Айвънхоу написа:специално за Пияндурника!
Наздраве 
- Green Light
Айде са па. "Специално"!?сър Айвънхоу написа:специално за Пияндурника!
- Piqndurnik
Обиколката на Франция.
Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища.
Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него кара строшен велосипед небръснат тип с омазано яке.
- Как мислиш, момче, - казва задъхан типът, - ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил?
Лорд излиза от заведение и вижда просяк:
- Ето ти 5 лири, да си купиш пура.
- Сър, аз не пуша.
- Ето ти 10 тогава, за бутилка хубаво вино.
- Аз и не пия.
- Вземи тогава 50, иди в бардак, да си поръчаш мацка.
- Сър, в тази криза изобщо не ми е до мацки, а съм и стар.
- Тогава вземи тези 1000 лири, отиди на този адрес и се покажи на милейди. Нека види как изглежда човек, който не пие, не пуши и не ходи по жени.
Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища.
Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него кара строшен велосипед небръснат тип с омазано яке.
- Как мислиш, момче, - казва задъхан типът, - ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил?
Лорд излиза от заведение и вижда просяк:
- Ето ти 5 лири, да си купиш пура.
- Сър, аз не пуша.
- Ето ти 10 тогава, за бутилка хубаво вино.
- Аз и не пия.
- Вземи тогава 50, иди в бардак, да си поръчаш мацка.
- Сър, в тази криза изобщо не ми е до мацки, а съм и стар.
- Тогава вземи тези 1000 лири, отиди на този адрес и се покажи на милейди. Нека види как изглежда човек, който не пие, не пуши и не ходи по жени.
Наздраве 
Мнемозина написа:IT-специалист вика котката си: Mac, PC, PC... Mac, PC, PC...
Програмист вижда за първи път пиано и си мисли:
- Я каква странна клавиатура - 88 бутона, половината от които функционални. Обаче "shift"-a много хитро са го изнесли на педал.
Върви си едно IT по пътя и гледа - жаба. Взима я, а тя му проговаря:
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, а принцеса. Целуни ме и ще се превърна в принцеса!
Той я слага в джоба си и си продължава по пътя. След малко жабата пак:
- Целуни ме и ще стана принцеса!
- Абе, за какво ми е на мен принцеса? Виж, говореща жаба - това кефи!
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, а принцеса. Целуни ме и ще се превърна в принцеса!
Той я слага в джоба си и си продължава по пътя. След малко жабата пак:
- Целуни ме и ще стана принцеса!
- Абе, за какво ми е на мен принцеса? Виж, говореща жаба - това кефи!
АВе написа:Мнемозина написа:IT-специалист вика котката си: Mac, PC, PC... Mac, PC, PC...
Програмист вижда за първи път пиано и си мисли:
- Я каква странна клавиатура - 88 бутона, половината от които функционални. Обаче "shift"-a много хитро са го изнесли на педал.
Че успял пък и от пръв поглед да ги преброи...
Panta rhei...
- windcolours
Green Light написа:Ловци много рано сутринта чакат приятеля си да слезе пред блока. И гледат някакъв се промъква в сенките и прикляква пред колите. Ловците са ... сещате се. Вдигат го значи тоя за яката. Кво правиш ти бе, маймуно? Май коли крадеш, а?
...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.