Нямам доверие на
Нямам доверие на
Нямам доверие на камили и на всякакви други, които могат да изкарат цяла седмица без питие. 
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Nejimaki-dori
"Никога не се доверявам на хора без апетит. Изглежда винаги крият нещо." - Харуки Мураками, "Страна на чудесата за непукисти и краят на света"

"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
Мда, животът е много... рошав.Green Light написа:В живота си нивга не бих се надявал
на толкова странен факт, обаче най- готината ми компания напоследък пие колкото едно пиле на закуска. Общо.
Какво ли има да видя в тоя живот.
П.П. За теб да се притеснявам ли? Че си почнал да не пиеш и ти...
- Green Light
Ми шсе притесняваш, как няма да се притесняваш?! Отрупана маса с фантастични напитки, вечерта напредва, разговорите вървят, фазите се сменят както му е ред, пък аз несмогвам и несмогвам.АВе написа:Мда, животът е много... рошав.Green Light написа:В живота си нивга не бих се надявал
на толкова странен факт, обаче най- готината ми компания напоследък пие колкото едно пиле на закуска. Общо.
Какво ли има да видя в тоя живот.
П.П. За теб да се притеснявам ли? Че си почнал да не пиеш и ти...
Обаче честна дума пробвах.
Един два пъти според законите повръщах в морето, често и честно си спазвах падането под масата, един път ме водиха в интензивното, обаче все пак съм възпитано момче. Не мога да прекалявам.
тва..и аз немам 
от опит: всяка фирма от историята /едно 20 години/ и спомените ми
в момента в който спрат да се събират на кръчма служителите и и началниците... следващата година вече се е разпаднала
мноу е вредно това непиене за БВП и въоПще за бизнес средата у БГ
от опит: всяка фирма от историята /едно 20 години/ и спомените ми
в момента в който спрат да се събират на кръчма служителите и и началниците... следващата година вече се е разпаднала
мноу е вредно това непиене за БВП и въоПще за бизнес средата у БГ
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Ето, така трябва. Трябва човек да пази такива като теб сред приятелите си - възпитани и сериозни мъже. Да.Green Light написа:Ми шсе притесняваш, как няма да се притесняваш?! Отрупана маса с фантастични напитки, вечерта напредва, разговорите вървят, фазите се сменят както му е ред, пък аз несмогвам и несмогвам.
Обаче честна дума пробвах.
Един два пъти според законите повръщах в морето, често и честно си спазвах падането под масата, един път ме водиха в интензивното, обаче все пак съм възпитано момче. Не мога да прекалявам.