Sweety написа:WALL-E написа:основният мотив /освен икономическия/
е
ред и законност
според мен
/сигурност...доста разтегливо понятие и все още няма релативно средство за превенция на нещо дето може да ти се случи/
затова ще я заобиколим тая думичка
моля да споделят наще клубари зад граница

п.п. дори в оня судан дет щех а бегам има закони..който е с най големия пълнител на автомата- той пИчели

...пак не си разбрал и не си усетил кво е (това за
Судан явно беше кюрфишек, както си и мислех

)...основната движеща сила е надеждата, значи!...за нещо по-..по-така, нали..нарочно не казвам по-добро...а за мотивите има най-различни варианти
замина преди 2-3 седмици едно момиченце за Лондон..същото работи като мене...и е много добър пример за това, което ти казваш
29-30 годишна, омъжена, интелигентна и приятна млада жена, възпитаник на английска гимназия

нямат още деца...
та казва тя, финасово ние сме добре, макар мъжа и да му идвало нанагорно да изплаща там нещо си...била почнала да ходи на лазеран епилация и да ходят насам-натам през уикендите (не е зла за 30 год обикновена жена в БГ:-) )
ОБАЧЕ една в работата я тормозила, правила и се на шефка и разните му там стандартни истории. (бтв бившата ти жена я познава тази тормозителката)
..и тая мацка сега седи в Лондон и 'реве' че нямала с кого да си говори...еее...толкоз пък да не може да изтърпи два месеца докато си приберяла мъжа...как н еги обичам тия лиготения...
кво иска ся? хубава работа има, езика знае, Лондон и е на две крачки...ми да си говори бе, те англичаните умират да си говорят глупости и да се лъжат едни други...
пък ако иска с българи да говори и е достатъчно просто да излезе на улицата!
и за какво 'реве' сега, ай кажи ми?!