MTel

Все същите
Аватар
Green Light

MTel

Мнение от Green Light »

Само с две думи. Ако имате нещо нередно по сметките натискайте ги за ресто. Един път, два пъти, колкото трябва. Клякат.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Прав е Грийна. Аз така и направих - бяха надписали сметката на сина с някакви безкрайни разговори с... Люксембург, представете си! И да видите как сметката вместо 620 лв. изведнъж се оказа няма и 50 лв. :winkw:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Mery

Re: MTel

Мнение от Mery »

Green Light написа:Само с две думи. Ако имате нещо нередно по сметките натискайте ги за ресто. Един път, два пъти, колкото трябва. Клякат.
И как точно?

Няколко години нямах преблем с конкретния мобилен оператор.
Колкото си говорех, толкова си плащах.
Месец април-май ми се случи да не ползвам оператора за изходящи обаждания почти изобщо и ми дойде фантастичната сметка от 250 лева!!! В изипей ме посъветваха да не плащам, защото нещо не било вред в системата им на отчитане. Информация от трета страна (неофициална) бе, че била хакната системата на М-ТЕЛ.

Как да се справя с проблема?
Благодаря ти!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mery написа:
Green Light написа:Само с две думи. Ако имате нещо нередно по сметките натискайте ги за ресто. Един път, два пъти, колкото трябва. Клякат.
И как точно?

Няколко години нямах преблем с конкретния мобилен оператор.
Колкото си говорех, толкова си плащах.
Месец април-май ми се случи да не ползвам оператора за изходящи обаждания почти изобщо и ми дойде фантастичната сметка от 250 лева!!! В изипей ме посъветваха да не плащам, защото нещо не било вред в системата им на отчитане. Информация от трета страна (неофициална) бе, че била хакната системата на М-ТЕЛ.

Как да се справя с проблема?
Благодаря ти!

Не, нямам някаква вълшебна формула. Скучни и банални писма. Едно след друго.
Молба за корекция на сметка с аргументи. "Не съм ползвал интернет" или "минутите разговор с номер едикойси са нереални" Или "броя обаждания на дата едикоя си е невъзможно голям" и т.н.
Щом сметката ти е нерелна то аргументи има. Пиши! Те ще ти отговорят с оправдание, пиши пак! Пак ако се опрвадават пиши и втвърдявай тона. Нашите писма не съм ги писал аз ами счетоводителката, така че точен цитат не мога да ти дам, но смисъла е този.
Mery

Мнение от Mery »

Green Light написа: Не, нямам някаква вълшебна формула. Скучни и банални писма. Едно след друго.
Молба за корекция на сметка с аргументи. "Не съм ползвал интернет" или "минутите разговор с номер едикойси са нереални" Или "броя обаждания на дата едикоя си е невъзможно голям" и т.н.
Щом сметката ти е нерелна то аргументи има. Пиши! Те ще ти отговорят с оправдание, пиши пак! Пак ако се опрвадават пиши и втвърдявай тона. Нашите писма не съм ги писал аз ами счетоводителката, така че точен цитат не мога да ти дам, но смисъла е този.
Благодаря ти за ценните съвети! Надявам се да се справя с проблема!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:...Нашите писма не съм ги писал аз ами счетоводителката, така че точен цитат не мога да ти дам, но смисъла е този.
ето това е важна информация също!
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Green Light написа: Скучни и банални писма. Едно след друго.
отговори:

-КЗП: ебете си...
-КРС: номера не стаааа..
-КЗК: не сте юридическо лице или групов възпротивител /нещо кат етажната собственост или средна температура на пациентите в болница/
-Омбундсман: оооо, вече работим по стотици подобни..
-Мтел и жица /комплейнт мениджмънт/: с нас ли ше си го мериш бе пергел смотан :rotfl24:
-ДАНС: че ние защитаваме от външни терористи бре, не от вътрешни :lol:
-денонощен магазин "345"- споко ся, щи ровиме у чантата щот мое нещо и да си гепил, правила има тука ей! :grin: написани са на табелите на входа
влизаш-значи си прочел и съгласил :rotfl24:
-средностатистически таксиджия: "щъ откарам, ма тарифата ми е дебела, походи пеша"- тва щот изглеждам страшен или приличам на такъв дет ше си иска касов бон :rotfl24:

според Пратчет /или брАдчеД/, Оруел, братя Стругатски и тям подобни :lol:
....

нямам толко живот за да се занимавам да оправям света
и те, това го знаят
не съм сезирал определено "съюза на литографите в БГ", "синдиката на цирковите работници", тоя на кинодейците или СБХ
но определено се замислям за IATA, ICAO, FAA, ECAC, както и за 6-ти американски флот- за които подочух, че държат все още някакви старички В-52 за стратегически операции в чужди територии, без опознавателни знаци, системата чужд-свой и изпълняват частно финансирани мисии :grin:
Изображение
и после ми разправят, че наще политици били шегаджии.. :rotfl24:

п.п. съмнявам се, че всички у "м-тел и жица" са идиоти
по-скоро ги подбират с конкурс :grin:
Последно промяна от WALL-E на 09.08.11, 03:19, променено общо 2 пъти.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Аз пък вчера отивам да си плащам мтел-а и за последните 2 месеца ми представиха стряскащо ниски сметки- по-ниски дори от абонаментната ми такса. И при други се е случило по същото време. Не посмях да питам в каса на м-тел, да не би да открият, че са в грешка. :blum: Може пък някой хакер да се е разправил с тях както той си знае и може. :winkw: Господ здраве да му дава, ако е така :lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Ако някой открие бърз и евтин начин да си прекрати договора тези изедници и го сподели да е жив и здрав!
Докато бях в България плащах около 20 лв, а сега по 120. Все стари сметки. Ама аз и преди и сега много рядко и кратко говоря.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

shshtt написа:Ако някой открие бърз и евтин начин да си прекрати договора тези изедници и го сподели да е жив и здрав!
Докато бях в България плащах около 20 лв, а сега по 120. Все стари сметки. Ама аз и преди и сега много рядко и кратко говоря.
има
цъфваш у офиса- сори, лично требе а цъфнеш с докИментите удостоверяващи, че си ти и си разпоредител по партидата
плащаш накуп месечните вноски до края на договора, барабар с квот са ти фРактуриралЕ плюс обичайната глоба от около 200 кинта
/пише я некъде по догворите/
и се отърваваш сравнително леко и бързо :cool: определено ще ти е по-ефтино
после почваш да ползваш скайп за разговори с далечните ти и близки познати и приятели :grin:
за топлофикациите оУбаче немам още трансферен сценарий :lol:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

това че има и глоба не го знаех, мамка им
смятах че с месечните такси за година и кусур само мога да се отърва
за скайпа с две ръце гласувам
сега ползвам платената опция за разговори със стационарен телефон - абсолютен кеф
за 3 месеца по 1 час разговори платих 7 евро
идеално се чуваме с маман, няма прекъсвания и сечене
за сега става, защото съм вкъщи и имам нет подръка, но изцяло без телефонче няма да е възможно ако е на работа човек
така че пак ще им кацна на м-тел ако не сега по-късно
Публикувай отговор