Да се похваля

Все същите
Аватар
Semiramis

Да се похваля

Мнение от Semiramis »

:shy::lol: не ...ще разкажа и мъничко ще се похваля. Писала съм или не съм (какво ли пък не съм си казала тук)..та, аз нали...изпитвам ужас от вода. И не ходя на море, щото времето на плаж ми отива в мазане с какви ли не фактори, криене под чадъри..изгаряне тежко..никакво разхлаждане във водата, щото е много страшна и много иска да се удавя в нея (това ми беше ужасен страх, който и преди съм правила опити да преодолявам, но не е ставало)... Детето ми, слава Богу, си става черно като циганче почти и си ходи на море с баща си, за да не попива моите неща. Аз изпитвах ужас, че във вода съм абсолютно безпомощна и не мога нищо да направя за детето ако се наложи...
Обаче тази година отидох на море с детецне, и не само. Пак съм изгоряла, но защото толкова ми хареса, че не излизахме от водата достатъчно често за мазила. Можело значи както другите не потъват, така и аз! И можело да си кажа, че това е просто вода - отпускаш се и това е най-естественото нещо на света!
:bigsmile:)) синът ми се научи да плува (е, на плуване го бяхме записали преди 2 -3 г, но така и не се научи, щото не се отпускаше напълно. На сегашното море го наблюдавах - бавно и методично на плиткото, малко като че ли на инат..но последните 3-4 дни вече си преплуваше прилично разстояние. Амбицирал се е за басейни сега. Че ми и обясняваше - аз кроу нямало да науча, щото било трудно, ама като жабка можело и да мога :mad:. :lol: та сега мога да не потъвам, да мина 10 метра като жабка, ама много бавно..щото въобще не мога да си координирам тялото още. Но съм много много щастлива - за пръв път усетих удоволствието от водата и изхвърлих страха, който години наред ме притиска.
В компанията имахме скиор и обсъждахме, че детето се научи да прави рало - всеки скиор знае колко е далеч това от истинското удоволствие от ските. Но докато се учиш пак ти носи тръпка. А аз просто се шуснах :lol:, но пък какъв кеф е само!!!
а колко още има пред мен! и каква готина разлика имам тоя път. тен направо. :cool:
аз- хепи.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами честито! Добре че не си попаднала на някое течение та да ти развали кефа. Или акула примерно, понякога излизат бели много големи акули на плиткото и ако е мътна водата не се виждат, да. И само от цунамита също ще те предупредя да се пазиш и тва е. Голям кеф е водата. А зиме лавините са три вида: сухи лавини от мек сняг, лавини от мокър сняг и снежни дъски. Но не се притеснявай има само около трима четрима които загиват. На Банско. Браво значи и честито още веднъж. Застраховка си напярави и действай!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Браво, супер!

Обаче аууу, как завидях! :lol::lol::lol: Искам и мен да ме е страх от водата! Не те е срам... а с авторитетите как си напоследък? :blum:
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Леле, леле, не може да бъде! Ама наистина ли?! Евала!
Аз не вярвам да успея да се науча да плувам, докато не преодолея страха да не глътна вода и да не си намокря главата. Може и погнуса да е, а не страх.
Но и аз като теб до тази година бях трагедия на плажа, едва изкарвах по час-два там и бегом да си скучая поне на хладно в стаята. Пък все се пристисквам, пък се срамувам, че не съм достатъчно убава и по бански и т.н.
Това лято нещо се чалнах - не излизам от водата, вярно до кръста топната, но цопкам неуморно. Че и разходки така между хората, че и с приятели на плажа, абе не е истина. Яд ме е сега, че толкова години и морета съм пропуснала.
Но това с научаването на плуваш е висш пилотаж. А честито!
:metal:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:Ами честито! Добре че не си попаднала на някое течение та да ти развали кефа. Или акула примерно, понякога излизат бели много големи акули на плиткото и ако е мътна водата не се виждат, да. И само от цунамита също ще те предупредя да се пазиш и тва е. Голям кеф е водата. А зиме лавините са три вида: сухи лавини от мек сняг, лавини от мокър сняг и снежни дъски. Но не се притеснявай има само около трима четрима които загиват. На Банско. Браво значи и честито още веднъж. Застраховка си напярави и действай!
мерси-мерси!
:shy: искам някой да ми предложи наръчник по плуване.
Монк не се удави в една серия, щото беше чел по въпроса..

просто ми писна да ме е страх. толкова е дребнично на общия фон, а за мен е една огромна стъпка. :-)

:grin: не ми пука от лавини. ще ходя с хора с кучета. от онези с ромчето на врата.
и от акули не ме е страх - намерих наръчник за обяздване.
тялото просто се нуждае от практика и ще впечата в паметта каквото е нужно.
до тогава всички наоколо ще могат да плуват. как завиждам на живеещите на морето пък!
и на онези, които се гмуркат.
...

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:Браво, супер!

Обаче аууу, как завидях! :lol::lol::lol: Искам и мен да ме е страх от водата! Не те е срам... а с авторитетите как си напоследък? :blum:
срам ме е! забравих ти рождения ден. (поне и сестра ми забравих, да не само теб :shy:). сега ме е срам да ти пожелая нещо :kiss:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа:от онези с ромчето на врата.
ейййй, пияницооооооо... :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:

срам ме е! забравих ти рождения ден. (поне и сестра ми забравих, да не само теб :shy:). сега ме е срам да ти пожелая нещо :kiss:
Сега на тоя постинг ще си забавя максимално отговора, за да се притесняваш и срамуваш по-дълго. :blum:

За пожеланото, каквото и да е - благодаря. :kiss:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

shshtt написа:Леле, леле, не може да бъде! Ама наистина ли?! Евала!
Аз не вярвам да успея да се науча да плувам, докато не преодолея страха да не глътна вода и да не си намокря главата. Може и погнуса да е, а не страх.
Но и аз като теб до тази година бях трагедия на плажа, едва изкарвах по час-два там и бегом да си скучая поне на хладно в стаята. Пък все се пристисквам, пък се срамувам, че не съм достатъчно убава и по бански и т.н.
Това лято нещо се чалнах - не излизам от водата, вярно до кръста топната, но цопкам неуморно. Че и разходки така между хората, че и с приятели на плажа, абе не е истина. Яд ме е сега, че толкова години и морета съм пропуснала.
Но това с научаването на плуваш е висш пилотаж. А честито!
:metal:
:kiss: благодаря, Шт! Много добре ме разбра и аз теб! И аз съжалявам, че съм пропускала морето. Сякаш винаги е било забавление за други хора, което за мен ще си остане недостъпно. И ми е било криво, а после съм си намерила начин да не ми е, но не като усещам водата. Много се изненадах от себе си - бившият ми съпруг всъщност можеше да плува, но ..не ми е достигало нещо. Не знам. Знам де, но няма значение сега. Вероятно защото бях много спокойна за детето този път. Не е и само това. Чисто море (гръцкото море така ме е дърпало да вляза, но дори в него не се престрашавах преди), 2 спасители точно пред нас, малък плаж, плуващи 5-годишни дечица, с такива светнали личица, които ме караха да си повтарям, че мисля прекалено много, вместо просто да се потопя..
:lol: и още - като няколко пъти избълбуках, влезе ми вода в носа и в ушите ...и успявах да стъпя на дъното и да се изправя стабилно отново... По моя начин - да не се нагълтам и да ми е суха косата явно плуване не ставало...
С какв кеф казвам плуване, като само съм направила 1 стъпка от хиляда... но не мога иначе. И сега се усмихвам :shy:.
Ще наваксаме, щом вече сме разбрали какво губим, нали? :lol:дай да си купим еднакви бански :grin:и да си намерим някой готин плаж..супер ще си изкараме :lol:

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
Semiramis написа:

Сега на тоя постинг ще си забавя максимално отговора, за да се притесняваш и срамуваш по-дълго. :blum:

За пожеланото, каквото и да е - благодаря. :kiss:
ще ти отговоря бързо - благодаря!

за авторитетите - какъв проблем? :lol: т.е точно там е бил проблемът, знам. знам.
:lol: ще стана авторитетна. скоро.

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа:
Semiramis написа:от онези с ромчето на врата.
ейййй, пияницооооооо... :blum:
не съм, не съм...
иначе тая тема щях да съм я пуснала преди години.

а ти квоооооооооооо? :blum:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа: :lol: ще стана авторитетна. скоро.
или... ъъъъ... авторитарна? :blum:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа: а ти квоооооооооооо? :blum:
ми нищо бре... радвам ти се! :kiss:
Bella Ciao
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа:
Semiramis написа: :lol: ще стана авторитетна. скоро.
или... ъъъъ... авторитарна? :blum:
щото сега
не съм, не съм ..
нали :lol:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа:
щото сега
не съм, не съм ..
то, всяка жена по презумпция си е авторитарна, но... може и повече... :grin:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
Semiramis написа:
щото сега
не съм, не съм ..
:-))))
Тоталитаристки са до една. Тиранки, монархистки и антидемократки. Никакъв, риш, плурализъм не допускат. Всичките!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
сър Айвънхоу написа:
Semiramis написа:
щото сега
не съм, не съм ..
:-))))
Тоталитаристки са до една. Тиранки, монархистки и антидемократки. Никакъв, риш, плурализъм не допускат. Всичките!
Не е вярно!

Ние сме възможно най-демократични и толерантни и друго мнение по въпроса не се допуска! :grin:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Точната дума за нас е "тоталерантни". :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:Точната дума за нас е "тоталерантни". :lol:

:rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:Точната дума за нас е "тоталерантни". :lol:
:grin::grin::grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Не разбирам много на какво се веселите. :roll:
"Тоталерантни" би трябвало да значи "тотално толерантни". :grin:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:Ами честито! Добре че не си попаднала на някое течение та да ти развали кефа. Или акула примерно, понякога излизат бели много големи акули на плиткото и ако е мътна водата не се виждат, да. И само от цунамита също ще те предупредя да се пазиш и тва е. Голям кеф е водата. А зиме лавините са три вида: сухи лавини от мек сняг, лавини от мокър сняг и снежни дъски. Но не се притеснявай има само около трима четрима които загиват. На Банско. Браво значи и честито още веднъж. Застраховка си напярави и действай!
:grin:
Има и едни смъртоносни медузи. Бе никога не знаеш какво ще изскочи от водата http://vbox7.com/play:ac50fcc4

По пистите по-страшни са самите скиори. Освен това в планината се навъртат мечки. Ама тя знае.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Публикувай отговор