Дали да определим дата на която да спрем да идваме тука вече

Все същите
Аватар
Green Light

Дали да определим дата на която да спрем да идваме тука вече

Мнение от Green Light »

Искате ли?
Мнемозина, Шът, Wall-e, Суити, Аве, Уиндколърс, Айвънхоу, Бийд, Гасподе, Семирамис, Пияндурник, Елби, Житена питка и Мъжемелачка какво мислите?
С мен изброявам 15 ника които пишем. По- редовно пишат първите седем, с мен - осем. И пишем все по- рядко и по- рядко.
На мен ми е неприятно да напусна място, където някой евентуално би отправил реплика към мен или би ме питал нещо, а мен ме няма за да отговоря и човека си чака ли чака...
Затова предлагам да сложим някакъв краен срок, след който да е ясно че повече няма да влизаме тук.
Струва ми се че в това има някакво достойнство, а театралниченето е много малко и го има само за който го търси.
Магот ще държи вратата отворена, поне така е обещала, предполагам, че всички и вярваме.

Ако кажете не, не ще бъде. Ако пък кажете ок, тогава предлагам една седмица или дори два три дни.

Мисля, че тази тема закъсня. Вашите интернет-аватари могат и са блестящи, забавни, и много, невероятно просто, колко много - умни. Трябва им нещо ново. Може би. Може би да, или пък може би не, не съм аз който трябва да каже какво и защо, психологията не ми е силна страна.
Аз просто предлагам на обсъждане въпроса- време ли е, приятели мои?
Последно промяна от Green Light на 26.08.11, 10:53, променено общо 1 път.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

защо, че не разбрах:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:защо, че не разбрах:cool:
Написал съм го, Кенте.
Теб съм забравил, извинявай, френд!
Сигурно съм забравил и други. Напоследък ми е малко тенонено в главата.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ми не казвам тогаз:-)
п.п. и теб ли те фана хандрата друже:blink:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Дали да определим дата на която да спрем да идваме тука

Мнение от bead_ »

вероятно е въпрос на надрастване. тук е последното такова място - форум - където влизам, ако пуснем кепенците за мен е ясно, че няма да търся алтернатива. нямам и потребност. апокалиптични дати - бол. 11.11.2011 как ви се струва?
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:вероятно е въпрос на надрастване. тук е последното такова място - форум - където влизам, ако пуснем кепенците за мен е ясно, че няма да търся алтернатива. нямам и потребност. апокалиптични дати - бол. 11.11.2011 как ви се струва?
Ми що па не. Аз мислех раз прас да стане. Два, три, пет дни и толко. Ама и 11.11.11 става. В 11 часа.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

и аз като bead - сигурна съм, че този е последния форум в който пиша
неам нерви и желание за друг

и съм ПРОТИВ ПРОТИВ ПРОТИВ да му пускаме кепенците
още повече, че той си е живичък и все си върви приказката и всеки ден оттук минавам

много ще ми липсва
това е последното място в интернет, където усещам хората
фейсбук въобще не е алтернатива - там все едно по телефон говоря с личните си познати
пустиня ще стане нета - ще влизам само за справки, вестници и писма

как ти щукна не знам пък това
вярно, че по- малко пишем, но това едва ли е трагедия
и една песен някой да е минал да пусне само, хич да няма нови теми и мнения и пак ми става готино - подаръче
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

споко ше си гукаме двамцата
в краен случай:lol:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Kent написа:
споко ше си гукаме двамцата
в краен случай:lol:
става :friends:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Искате ли?
Мнемозина, Шът, Wall-e, Суити, Аве, Уиндколърс, Айвънхоу, Бийд, Гасподе, Семирамис, Пияндурник, Елби, Житена питка и Мъжемелачка какво мислите?
С мен изброявам 15 ника които пишем. По- редовно пишат първите седем, с мен - осем. И пишем все по- рядко и по- рядко.
На мен ми е неприятно да напусна място, където някой евентуално би отправил реплика към мен или би ме питал нещо. Затова предлагам да сложим някакъв краен срок, след който да е ясно че повече няма да влизаме тук.
Струва ми се че в това има някакво достойнство, а театралниченето е много малко и го има само за който го търси.
Магот ще държи вратата отворена, поне така е обещала, предполагам, че всички и вярваме.

Ако кажете не, не ще бъде. Ако пък кажете ок, тогава предлагам една седмица или дори два три дни.

Мисля, че тази тема закъсня. Вашите интернет-аватари могат и са блестящи, забавни, и много, невероятно просто, колко много - умни. Трябва им нещо ново. Може би. Може би да, или пък може би не, не съм аз който трябва да каже какво и защо, психологията не ми е силна страна.
Много трябва да го извнимавам тоя отговор сега.

Обективно погледнато - грешиш.

Субективно (откъм моя субект) обаче си прав.

Вярно, че пишем по-постоянно тук четири-пет души. Останалите уж са тук, пък минават през два-три месеца за малко. Няма укор в думите ми, просто констатирам. Обаче това си води до твоя въпрос много естествено.

Но е погрешно да се възприема писането в клуба като личен ангажимент или отговорност. В този смисъл мисля, че ще е добре да решим и да спрем да пишем ние двамата с теб, поне за известно време, защото ми се струва, че сме по-поразени от тая болест.
Ако кажеш - съгласна съм. Спираме за три месеца, примерно, пък после си пишем само за кеф, ако има с кого. М?

Ако хлопнем кепенците съвсем, не смятам, че ще пиша другаде в нета. Не и по този начин.

Излизам сега, ще видя следобед като се върна какви решения има.
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

мернах много готин коментар на bead..за половете..смях се...
ти питаш..какво искате?
в случая изобщо не намесвам половете, ама това си е типична ситуация как реагира един истински мъж... :winkw:
доколкото разбирам ти искаш да напуснеш това място...
мене ми е любопитно защо, но и да няма отговор ще го преживея...lol
и сега кое е по-важно за тебе?
Какво искаш ти..за себе си?
или какво искаме ние?
и едно такова условно става...ако ние не искаме, и ти може да си промениш решението и да не искаш...

P.S. Аз влязох да пиша нещо друго, пък ти гледай какво ме накара да пиша...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:
На мен ми е неприятно да напусна място, където някой евентуално би отправил реплика към мен или би ме питал нещо. Затова предлагам да сложим някакъв краен срок, след който да е ясно че повече няма да влизаме тук.

Много трябва да го извнимавам тоя отговор сега.

Обективно погледнато - грешиш.

Субективно (откъм моя субект) обаче си прав.

Вярно, че пишем по-постоянно тук четири-пет души. Останалите уж са тук, пък минават през два-три месеца за малко. Няма укор в думите ми, просто констатирам. Обаче това си води до твоя въпрос много естествено.

Но е погрешно да се възприема писането в клуба като личен ангажимент или отговорност. В този смисъл мисля, че ще е добре да решим и да спрем да пишем ние двамата с теб, поне за известно време, защото ми се струва, че сме по-поразени от тая болест.
Ако кажеш - съгласна съм. Спираме за три месеца, примерно, пък после си пишем само за кеф, ако има с кого. М?

Ако хлопнем кепенците съвсем, не смятам, че ще пиша другаде в нета. Не и по този начин.

Излизам сега, ще видя следобед като се върна какви решения има.
аз например не знаех, че писането в клуба трябва да се приема като ангажимент или отговорност...
това звучи много партийно Мнемо

както и друг път сте казвали и май всички са съгласни с това, отговорността е по отношение на това което се пише

а това особено ме изненада... :blink:
'ние двамата'

с риск да загубя и малкото симпатия, която много малкото хора тука имат към мене, ще те питам...
не се ли взимаш/взимате много насериозно някои хора с тези реплики?
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Sweety написа: аз например не знаех, че писането в клуба трябва да се приема като ангажимент или отговорност...

както и друг път сте казвали и май всички са съгласни с това, отговорността е по отношение на това което се пише

'ние двамата'

с риск да загубя и малкото симпатия, която много малкото хора тука имат към мене, ще те питам...
:lol:

Сетих се за Дарк. И тя така все питаше.

Не, не се, казано накратко.
Но - моля да ме извиниш за което - не ми се обяснява кое защо така се получава да изглежда.
Казах нещо на Грийн, което ми се струва, че може да е полезно.
И толкова.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ако те влече, определяй си срокове...
аз, ако трябва, сам ще си пиша тук, ама няма да напусна клуба...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:
Sweety написа: аз например не знаех, че писането в клуба трябва да се приема като ангажимент или отговорност...

'ние двамата'

Сетих се за Дарк. И тя така все питаше.

Не, не се, казано накратко.
Но - моля да ме извиниш за което - не ми се обяснява кое защо така се получава да изглежда.
Казах нещо на Грийн, което ми се струва, че може да е полезно.
И толкова.
това сега леко подигравателно отношение ли е, а?
и смях, и смях... :-)
Ми не знам де, ама ако си искала само на Green да кажеш нещо, можеше лично на него да пишеш...
ти го написа тука, аз го прочетох и ти казвам какво мисля...
ти ми казваш, че не е така
аз обаче си ползвам правото да не ти повярвам
о, да...и въпроса беше реторичен..
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Явно не споделяте моето усещане. Може пък да бъркам.
Мнемозина, не ми харесва твоето предложение. Ако ще сме тука, тука сме. Да си пишем тогава кой колкото иска и докогато го иска.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
ако те влече, определяй си срокове...
...
Не ме влече.
Питах.
Не съм споде факинг лен!
:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:...
п.п. и теб ли те фана хандрата друже...
Като кого?

Хванало ме е нещо. Замислих се сега от каква поивка имам нужда. Имам една мечтана почивка, споделена от първите години на дира(ама и летоброене, а) Става въпрос за следното. Лято. Планина. Хижа без удобства. Езеро или гледка някаква зелена. Прочети началото на Ерих Кестнер - Коледен роман. Сам аз, без телефони, сам самичък, ма съвсем никого няма. И купчината книги които искам да чета. Обаче вече знам, че още първите часове ще се фитилдосам. Децата защо не са наоколо, е са е момента да хвърлят въдици, ех на Бейби точно тва и тва ще и хареса, тука кви снимки стават, ... ония хора с ония проблеми как не искам да си помислят че се крия, бе офиса ми как е, офисчето ми, офището, Биг Блъди Ферди офис Крюгер, как ще се оправи ако тва и тва стане...
Та не е тая май мойта почивка. Яхти май и луксове бляк не ща, хич, хич, не ща. Хич ама!

Все ще го измисля.

Кво значи хандра?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Sweety написа: това сега леко подигравателно отношение ли е, а?
Ми не знам де, ама ако си искала само на Green да кажеш нещо, можеше лично на него да пишеш...
Не. Ако се взимах насериозно, отдавна щях да съм спряла да пиша. :lol:

Извинявай, не съм имала и идея да се подигравам. Съжалявам, че така ти е прозвучало.
Panta rhei...
Mery

Мнение от Mery »

сър Айвънхоу написа:ако те влече, определяй си срокове...
аз, ако трябва, сам ще си пиша тук, ама няма да напусна клуба...
Това е МЪЖКА приказка :lovekiss:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Явно не споделяте моето усещане. Може пък да бъркам.
Мнемозина, не ми харесва твоето предложение. Ако ще сме тука, тука сме. Да си пишем тогава кой колкото иска и докогато го иска.
Съгласна съм.
С две думи и ме убеди.
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Кво значи хандра?
унило, мрачно настроение. обичайното душевно състояние на руския интелигент от края на 19 век. да не си сменил гражданството нящо братко грийн:lol:
Последно промяна от Kent на 26.08.11, 14:24, променено общо 1 път.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Чета и преглъщам на сухо. Като хроника на една /отскоро/ предизвестена смърт. Вярно, че 3о4о не е това, което е било едно време, не е дори това, което заварих, когато дойдох. Като оставим настрана сантиментите, напоследък тук не намирам много от нещата, които ме радваха много миналата година. Може би и преди сте имали подобни кризи, а после са били преодолявани някак си. Наистина немалко никове спряха да пишат. И не защото са сърдити /тези рано или късно отново се появяват/. А защото не откриват вече това, което преди ги е задържало тук. И част от останалите правят изкуствено дишане...
Съжалявам, че с нищо не мога да допринеса за оздравяването на 3о4о. А много ми се иска. Ако на някой му хрумне идея-да сподели.:-)

ПП Умът ми не го побира как бих живяла без писаниците на Мнемо и Грийн. :lol: С част от другите общуваме и на други места, но...да....не е същото.

ПП2 и в моите думи няма укор:-)
Последно промяна от windcolours на 26.08.11, 14:59, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Мен като не ме питаш - няма да кажа :blum:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Green Light написа:
bead_ написа:вероятно е въпрос на надрастване. тук е последното такова място - форум - където влизам, ако пуснем кепенците за мен е ясно, че няма да търся алтернатива. нямам и потребност. апокалиптични дати - бол. 11.11.2011 как ви се струва?
Ми що па не. Аз мислех раз прас да стане. Два, три, пет дни и толко. Ама и 11.11.11 става. В 11 часа.
... и 11 минути?

Тогава съм зает
Наздраве :cool:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

На мен ми е неприятно да напусна място, където някой евентуално би отправил реплика към мен или би ме питал нещо, а мен ме няма за да отговоря и човека си чака ли чака...
Затова предлагам да сложим някакъв краен срок, след който да е ясно че повече няма да влизаме тук.

това е бунтарство
и го разбирам
срещу направения дистанс
но когато другите се бунтуват, колко е удобно нищо да не се променя с години
трябва ли да сме благодарни за оставени отворени врати...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Piqndurnik написа:
... и 11 минути?

Тогава съм зает
ще пускаш тото, нали?
just perfect
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

:rotfl24:
тва е "пост РД травматичен сндром"*
както винаги съм споменавал
в моя дълъг и не лек живот, Нуми
не случайно роланд емерих е направил оня филм "на другия ден" :lol:
след як запой на продуценският екип предишната вечер :rotfl24:

*пост- след
б.р. :blum:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

аз съм за.
но съм забелязала, че когато е тихо винаги се намира някой, който да се изкаже. цъфнал от нищото сякаш.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

WALL-E написа::rotfl24:
тва е "пост РД травматичен сндром"*
както винаги съм споменавал
в моя дълъг и не лек живот, Нуми
не случайно роланд емерих е направил оня филм "на другия ден" :lol:
след як запой на продуценският екип предишната вечер :rotfl24:

*пост- след
б.р. :blum:
:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа: аз съм за.
но съм забелязала, че когато е тихо винаги се намира някой, който да се изкаже. цъфнал от нищото сякаш.
Аз дори знам кой е той.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Semiramis написа: аз съм за.
Аз дори знам кой е той.
е ти винаги знаеш повече.
аз знам само от кой клуб е.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
това е бунтарство
и го разбирам
срещу направения дистанс
...
Не е бунтарство, :-) ти пък. Не е бунтарство, бе Холидей!
holi_day написа:
...
но когато другите се бунтуват, колко е удобно нищо да не се променя с години
трябва ли да сме благодарни за оставени отворени врати...
Разбирам думите, но ти май говориш за нещо конретно, което не стоплям сега.
Трябва да сме благодарни за отворените врати, така по принцип говоря. Все някой си прави труд за тях, нали.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Трябва да сме благодарни за отворените врати, така по принцип говоря. Все някой си прави труд за тях, нали.
да. непрекъснато се прецакват тия автомати.
just perfect
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

bead_ написа:
Green Light написа:
да. непрекъснато се прецакват тия автомати.
аз пък дори не разбрах тия отворени врати за влизане ли са или за излизане ли са :shy:
lol
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:
Sweety написа: това сега леко подигравателно отношение ли е, а?
Не. Ако се взимах насериозно, отдавна щях да съм спряла да пиша. :lol:

Извинявай, не съм имала и идея да се подигравам. Съжалявам, че така ти е прозвучало.
е благодаря
ама защо ми се извиняваш?...

Аз не мога да разбера как така не можеш да предвидиш кое как ще прозвучи... сама казваш, че ти си тази която пише най-много, би трябвало вече да знаеш кое как звучи.

Аз пак да ти кажа не че нещо си ме засегнала, ама не разбрах много много какво е имало в малката ти умна главица, какви мисли са ти минали и какви асоциации си направила та да ме сравняваш с Дарки...
Това слуачайно ли е? Важно ли е че съм направила нещо като Дарки?
Очакваш ли да направя още нещо като Дарки? :roll:
:winkw:

Ето аз пък се сетих за Сноу, и тя ни липсва
Блажени са бедните духом
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

докато има мацки в зочо, той ще съществува:cool:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Kent написа:докато има мацки в зочо, той ще съществува:cool:
пу ти ш гу играеш женски! :lol:
заплют :grin:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Аз тая нощ сънувах че пиша сценарий за филм биографичен. За един премиер на голяма държава. Казваше се Пиздюн Пиздюнович Вутин. Чак след кафето се сетих за кой съм писал сценария:cool:...

Казваш ше играя женска.... И ся ко, да се преименивам на д-р Вазелин Иванов ли:lol::lol::lol:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

е благодаря

ама защо ми се извиняваш?...
трябваше да добавиш мила:lol:
Публикувай отговор