Смяна
Смяна
Понеже тук очевидно много сме си писнали, а един клуб се прави от хората, мисля, че е крайно време да се сменим.
Но понеже нови хора няма, ще трябва да се сменяме помежду си.
Аз например смятам да се сменя с Кента.
Той е умен, може да ходи, може да снима сам себе си отдалеч, има хамак и преносима раница и знае да лекува лумбаго.
А, и има шапка, очила и джапанки.
Кенте, другата седмица идвам във Варна. Ще си нося айпито, ти ми приготви твоето да си ги трампим.
Той е умен, може да ходи, може да снима сам себе си отдалеч, има хамак и преносима раница и знае да лекува лумбаго.
Кенте, другата седмица идвам във Варна. Ще си нося айпито, ти ми приготви твоето да си ги трампим.
Panta rhei...
- windcolours
Re: Смяна
ще се разберем:lol:Мнемозина написа:Понеже тук очевидно много сме си писнали, а един клуб се прави от хората, мисля, че е крайно време да се сменим.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
И аз не мога да си го представя като цяло, ама то не може всичко да е лесно, трябва да има предизвикателства, да се борим и тъй нататък.shshtt написа:хахах само като си те представя да пишеш като кента или обратното и ме напушва смях - въобще няма да можете да се имитирате
или аз да изимитирам някой, гаспода примерно:lol:
дето нищо не знам и имена не помня, представяш ли си да участвам като опонент на суити - ше падна просто от коня:rotfl24:
С Латрево със сигурност не искам да се сменям, че тя прави ремонт. Да не й объркам нещо, не за друго.
Panta rhei...
Еее, ама това е лесно.Kent написа: и двете ви земвам аде:-)
Реално го казвам, може да поспорим по въпроса. Ако желаете.
Това в стил Мнемозина.
А можеш ли да кажеш "Много ми е интересно дали ако перспективата се обърне, нещата ще изглеждат по друг начин или ще съумеем да си запазим възгледите"? А? А?
чакай ше се пробвам и аз
щи уцеля ли стила:-)
ся кат съм са мераклъндисъла
Реймон Кьоно в зочовски вариант.
Бе Кенте, как успяваш да пишеш, то много трудно така...
Последно промяна от Мнемозина на 27.08.11, 18:10, променено общо 2 пъти.
Panta rhei...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Green Light
- сър Айвънхоу
мога да ти предложа от 19.09.2011 почва семестъра на УНСС... имам там едни 6 групи... можеш да дойдеш да учиш Финанси... при мен ;)Green Light написа: Хахаха!
Аз студент си поръчвам. Ама за декември месец, сега не ми трябва. От 1ви до 31ви се сменям с някой студент. Много ми се учи.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
разведен може ли?АВе написа:Някой неженен да се смени с мен, моля.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Аз бих се сменила с теб, за този период. Писна ми да се занимавам с фирмени финанси. И с двамата пубери не ми се занимава, 7-ми и 12-ти клас ще мидойдат малко в повече тази година. Някой да ги иска?сър Айвънхоу написа: мога да ти предложа от 19.09.2011 почва семестъра на УНСС... имам там едни 6 групи... можеш да дойдеш да учиш Финанси... при мен ;)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
Плашиш кучето с кремвирши ти в момента.сър Айвънхоу написа:мога да ти предложа от 19.09.2011 почва семестъра на УНСС... имам там едни 6 групи... можеш да дойдеш да учиш Финанси... при мен ;)Green Light написа: Хахаха!
Аз студент си поръчвам. Ама за декември месец, сега не ми трябва. От 1ви до 31ви се сменям с някой студент. Много ми се учи.
- сър Айвънхоу
не, благодаря...Nejimaki-dori написа:И с двамата пубери не ми се занимава, 7-ми и 12-ти клас ще мидойдат малко в повече тази година. Някой да ги иска?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
кой та па тебе плаши бре, младеж! предлагам...Green Light написа: Плашиш кучето с кремвирши ти в момента.
ама подозирам, че и ти си като едни други двама клубаря, дето преди две години си точиха зъбите да идват на упражненията ми, ама все ги мързеше...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Е дай програма! Какво преподаваш? Снимки на студетките имаш ли?сър Айвънхоу написа:кой та па тебе плаши бре, младеж! предлагам...Green Light написа: Плашиш кучето с кремвирши ти в момента.
ама подозирам, че и ти си като едни други двама клубаря, дето преди две години си точиха зъбите да идват на упражненията ми, ама все ги мързеше...
- сър Айвънхоу
де гиди дърт пергишино!Green Light написа:Снимки на студетките имаш ли?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ааа... аз попитах само дали може... не съм давал заявки...АВе написа:Може, може. Кога се сменяме?сър Айвънхоу написа:разведен може ли?АВе написа:Някой неженен да се смени с мен, моля.
Bella Ciao
Bella Ciao
някой записа ли се вече за пуберите?Nejimaki-dori написа:Аз бих се сменила с теб, за този период. Писна ми да се занимавам с фирмени финанси. И с двамата пубери не ми се занимава, 7-ми и 12-ти клас ще мидойдат малко в повече тази година. Някой да ги иска?сър Айвънхоу написа: мога да ти предложа от 19.09.2011 почва семестъра на УНСС... имам там едни 6 групи... можеш да дойдеш да учиш Финанси... при мен ;)
имам 7-ми и без това.
мога да взема твоя и 12-ти също.
ще ги избутам наведнъж. където един там и ... така де
май нищо не предлагам.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Замунда Банана Бенд - Пиши 3сър Айвънхоу написа:мога да ти предложа от 19.09.2011 почва семестъра на УНСС... имам там едни 6 групи... можеш да дойдеш да учиш Финанси... при мен ;)Green Light написа: Хахаха!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- сър Айвънхоу
Bella Ciao
Bella Ciao