Чудя се...
- сър Айвънхоу
Чудя се...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Sweety написа:колко исках да пиша по тая тема
обаче нямам идея за какво иде реч
защото не ми дават да ходя в това кафе
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
е как?!сър Айвънхоу написа:Sweety написа:колко исках да пиша по тая тема
обаче нямам идея за какво иде реч
защото не ми дават да ходя в това кафе
как така бре?
всякакви вредни влияния от Изтока на Европа трябва да бъдат максимално елиминирани...
и друг път сам се оплаквала, че за мене тука ням facebook, farmvile, hotmail, gmail, you tube, vbox...и т.н.
само едно 3очо...
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
Re: Чудя се...
младото поколение са много наглисър Айвънхоу написа:ние, аджеба, в Ориента ли сме, не сме ли?
нали оня ден и на аве му се бяха изрепчили едни момичета както той ги нарече
та тоя германски дядо ли?
А тази писателката дори не споменава какъв цвят са Прадата
бе, явно и завижда за вкуса
аз друга разлика не виждам
Блажени са бедните духом
Re: Чудя се...
сестра ми разказваше как някакъв образ се опитвал да отгатне откъде е..Sweety написа:младото поколение са много наглисър Айвънхоу написа:ние, аджеба, в Ориента ли сме, не сме ли?
нали оня ден и на аве му се бяха изрепчили едни момичета както той ги нарече
та тоя германски дядо ли?
А тази писателката дори не споменава какъв цвят са Прадата
бе, явно и завижда за вкуса
аз друга разлика не виждам
в немско се развива случката
той - италианка? тя - не, той - европейка? тя - да, той - пак нещо , тя - не ..топло...
....
докато се разбере, че Бг е в оринета.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Sweety написа:shshtt написа:Sweety написа: и друг път сам се оплаквала, че за мене тука ням facebook, farmvile, hotmail, gmail, you tube, vbox...и т.н.
само едно 3очо...![]()
не мога да си изкривя душата и да не призная, че това много ме радва
това не го разбрах...ама...няма да питам, айде
казвала си явно, но съм пропуснала
WALL-E написа:елмазKent написа:па аз си пиша в още три форума хахахахаха, но те са по интереси:lol:
сибир
гепиме
квибехаощетам...?
хахахаха
Биг брадър!Semiramis написа:Sweety написа:shshtt написа:не мога да си изкривя душата и да не призная, че това много ме радва
това не го разбрах...ама...няма да питам, айде
аз я разбрах, но не разбрах ти защо имаш 3о4о само?
казвала си явно, но съм пропуснала
В работата са ми забранени всички тия. Никакви песнички, видео, веб кафета, а за много други като urban dictionary ползвам quota time...
а беее....
Блажени са бедните духом