много е готино!
Честито ни ново лого!
Честито ни ново лого!
Ън, Тере и Маггот
много е готино!

много е готино!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- windcolours
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
а кафе в леглото не щете ли?Sweety написа:тц тц...май трябва да преинсталираш уиндоусасър Айвънхоу написа:аз... таковата... ъъъ... що не виждам да е ново логото?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ей сега... сегинка просто...Sweety написа: Не е важно къде
важното е да е с амарето 1:1
имаш ли?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
мдааам... и аз от таз сутрин го видох...shshtt написа:вече го виждам новото лого
маготич сигурно нещо направи, щото аз нищо
много е симпатично
наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- Green Light
Що те изненадва гугъл, пък тебе?bead_ написа:готино. искам като в гугъл - всеки път да ме изненадвате :)
Мене не ме изненадва вобще.
Аз, се оказа, че питъм гугъл все едни и същи неща. Примерно търся някоя фирма нали. И като я намеря си викам, бе верно, бе аз нали пак така за тая фирма бях пускал търсене преди време. А, и за едни флуиди. Три пъти едно и също питам. Ама през много време, сега, не си мисли, че е месец през месец. Аз много помня и съм свежарка голяма, не съм куку изобщо.
Та на мене все едно си ми отговаря гугъл.
Тебе що те изненадва? Ти какво поташ?
- сър Айвънхоу
Пита:Green Light написа: Тебе що те изненадва? Ти какво поташ?
"Гугълче, Гугълче от монитора,
коя е най-красива на Земята?"
А чичо Гъгъл все я изненадва - всеки път показва картинка на една катерица със жълъд...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Хехехе. И тя всеки път един и същи шок.сър Айвънхоу написа:Пита:Green Light написа: Тебе що те изненадва? Ти какво поташ?
"Гугълче, Гугълче от монитора,
коя е най-красива на Земята?"
А чичо Гъгъл все я изненадва - всеки път показва картинка на една катерица със жълъд...
Ама не е верно. Бийд е перфектна мадама. Перфектните не питат такива неща в гугъл. Тоя въпрос се задава като ребус на благоверния.
Скъпи, коя е най- красива на Земята?
Скъпия чака в няма готовност и смята: кое не и харесва, сега....рокя нова има, обувки има, Боже, дано не е колата....