оставяте ли
- Nejimaki-dori
тва мъ бият на сичко 
на тенис на маса, на федербал, на "бомби" у басейна, даже на дистанция по плуване
на раздухване на огин пед палатката, редене на шишове, кой1-ви ше заспи...
само с конструирането на "джиП без капак" искат аз да им направим кабриото за куклите
лошава работа
остарехме
даже сина ме тепа на каране на кола:lol:
Пердашки просташки рацинг
или по-скоро на търкане на гуми и давене у бензины със собственоръчно изпилена алфа
на тенис на маса, на федербал, на "бомби" у басейна, даже на дистанция по плуване
на раздухване на огин пед палатката, редене на шишове, кой1-ви ше заспи...
само с конструирането на "джиП без капак" искат аз да им направим кабриото за куклите
лошава работа
остарехме
или по-скоро на търкане на гуми и давене у бензины със собственоръчно изпилена алфа
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
бе вие сте луди бе!WALL-E написа:...
задуших се само като гледах!
това сина ти ли е вътре?
ми що няма противогаз
после се чудете кое колко вредно било
Блажени са бедните духом
- Green Light
Re: оставяте ли
... фехтовкаbead_ написа:децата да ви бият на някаква игра?
карти, монополи, джаги, тенис ...
Green Light написа:... фехтовкаbead_ написа:децата да ви бият на някаква игра?
just perfect
- сър Айвънхоу
тука излъгааааа... нема кой та бие на таз дисциплина!WALL-E написа:кой1-ви ше заспи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
не, не трябва да се оставя... това е много вредно за обучението им...bead_ написа:децата да ви бият на някаква игра?
е, не трябва и да се довеждат до отчаяние...
нейде по средата са нещата - биеш го, но му обясняваш грешките... или в началото играете "с отворени карти"...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
па ти чак сега ли разбра, че ние сериозно си ходим?bead_ написа:ама вие, момчета, верно сте си много близкисър Айвънхоу написа:тука излъгааааа... нема кой та бие на таз дисциплина!WALL-E написа:кой1-ви ше заспи...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
На шах, табла, на монопол, на бикове и крави, на разни игри на думи или на таблицата за умножение ги оставям да ме бият.
На макао, на гледай си работата, на футбол, волейбол... не
То си дойде естествено. Аз никакъв възпитател не съм и не мога да наложа нищо. Като почнат да губят интерес и аз започвам да се правя на маймуна. И така си стана.
На футбол например никога не губят интерес, интересна работа, ритат, блъскат ме, само дето не започват да ме хапят със зъби от хъс, пък на таблицата за умножение - губят?!
То си дойде естествено. Аз никакъв възпитател не съм и не мога да наложа нищо. Като почнат да губят интерес и аз започвам да се правя на маймуна. И така си стана.
На футбол например никога не губят интерес, интересна работа, ритат, блъскат ме, само дето не започват да ме хапят със зъби от хъс, пък на таблицата за умножение - губят?!
- Piqndurnik
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- windcolours
мъненкУтУ още не ми е в категорията, но големият ме бие на всичко
притеснява ме, че е свикнал да постига успехи с минимални усилия, и това го е направило много мързелив. Ако не дай си боже изгуби, веднагически го удря на цупня.С всички деца ли е така?
притеснява ме, че е свикнал да постига успехи с минимални усилия, и това го е направило много мързелив. Ако не дай си боже изгуби, веднагически го удря на цупня.С всички деца ли е така?
Последно промяна от windcolours на 08.09.11, 16:00, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Сигурно с всички, които си признават.windcolours написа:мъненкУтУ още не ми е в категорията, но големият ме бие на всичко![]()
притеснява ме, че е свикнал да постига успехи с минимални усилия, и това го е направило много мързелив. Ако не дай си боже изгуби веднагически го удря на цупня.С всички деца ли е така?
Колко "Не се сърди човече" е оревал като малък сина ми. Е, то не може все той да печели, я
"Don't be so open-minded, your brains will fall out." /Sign in front of church/
същотоbead_ написа: а като бяха по-малки?
деца на баща си са
тва кво да го наречеш... :)
The Guardian
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
в резултат на това децата не приемат ли, че имат тъп баща, ама па добър с топката?!:winkw:Green Light написа:На шах, табла, на монопол, на бикове и крави, на разни игри на думи или на таблицата за умножение ги оставям да ме бият.
just perfect
ами може и така да се кажеbead_ написа:в резултат на това децата не приемат ли, че имат тъп баща, ама па добър с топката?!:winkw:Green Light написа:На шах, табла, на монопол, на бикове и крави, на разни игри на думи или на таблицата за умножение ги оставям да ме бият.
но може и че сянката на родителския авторитет е рехава, не ги задушава и те си растат
със самочувствие и вяра, че могат да са по-умни, по-знаещи и можещи от родителите
тва за цупнята незнам как се лекува. някои деца се цупят, а други - не. гледам и в залата на състезания е така - едни хвърлят маски, крещят, карат се със съдиите, плачат, други - само се здрависват с противника и спокойно си сядат. на международни състезания италианците например правят големи циркове, докато руснаците са супер сдържани. за рапира говоря. последно време гледам тенис повече и там също реагират по различен начин на загубата.windcolours написа:Ако не дай си боже изгуби, веднагически го удря на цупня.С всички деца ли е така?
много ме интересува тази тема. незнам дали повече за децата или повече заради себе си...
just perfect
е, ама колко пък може да ти харесва, ако си на 6 да си по-умен, по-знаещ и по-можещ от майка си и баща си?!shshtt написа:ами може и така да се кажеbead_ написа:в резултат на това децата не приемат ли, че имат тъп баща, ама па добър с топката?!:winkw:Green Light написа:На шах, табла, на монопол, на бикове и крави, на разни игри на думи или на таблицата за умножение ги оставям да ме бият.
но може и че сянката на родителския авторитет е рехава, не ги задушава и те си растат
със самочувствие и вяра, че могат да са по-умни, по-знаещи и можещи от родителите
п.п. всъщност права си
just perfect
е ми то като си на 6 само в моментите на игрите можеш да си по-умен, по-знаещ и по-можещbead_ написа: е, ама колко пък може да ти харесва, ако си на 6 да си по-умен, по-знаещ и по-можещ от майка си и баща си?!
п.п. всъщност права си
през останалото време си тъп, незнаещ и тотално зависим от онези по
- Green Light
Ъ, добър със топката дренки.bead_ написа:в резултат на това децата не приемат ли, че имат тъп баща, ама па добър с топката?!:winkw:Green Light написа:На шах, табла, на монопол, на бикове и крави, на разни игри на думи или на таблицата за умножение ги оставям да ме бият.
Начи аз чета. Тва ми е основната характеристика и цял живот слушам за себе си – Е, да, верно че е такъв и такъв ама поне чете, момчето. И наливам в главите на малките Чш - викам- аз на твойта възраст съм прочел една камара бе, оу. Винету, капитан Немо, Конника без глава, Оцеола, Двойната лотхен, ..... па ти с тия пиеспита кво знаеш и кво ми се правиш. И децата знаят, че фадър може да не става много, много ама поне "чете". "Чете" - тайнство някакво. Книги - Бащата. Автори, герои, заглавия и разни скуки - тоя ги знае до една.
Са, обаче беля! Терминатор 1, не знам как нещо му се премести сачмата и за тва лято обърна Билбо Бегинс и Винету на аф. И ми приказва за тая битка, оная битка, Балур, Бомбур и разни джуджета, и иска да вземам отношение. И аз бъркам. Е аре спомни си ти в какъв ред са отишли при Бейронд и защо един по един са излизали джуджетата и за армията на гарваните и тва ти онова ти. Начи тва лапе егати с кво презрение ме гледаше накрая... Обаче сега с Винету вече направо го е срам от мене. Личи му. Еми "как се казвал Белия баща"? Клеки Петра се казвал. Клеки Петра!? Ти помниш ли го? Не. Но всяка вяра в мене е свършена и тва е.
Та за тъпия баща направо си беше трупешката, да ти кажа, по мазола.
Ще разбера коя ще е следващата книга и ще я науча тайно. Тва не се търпи.