Терминатор 1
- Green Light
Терминатор 1
Глава 1: Началото на живота
Преди много, много време, когато Земята може би е била още газов облак, съществувала една огромна планета, наречена Пандора.
Един ден, когато огромните Летящи острови не падали и не правели земетресения, и когато подводните скали Траин и Трор не се блъскали и не правели цунамита и огромния вулкан Крон не изригвал, когато планетата Аирон не закривала слънцето Нефрон и най-важното от всичко - когато петте планети: Ренал, Симар, Аирон, Пандора и Омес се наредили в кръг, в този ден станало ЧУДОТО.
Ако се питате, какво е това чудо ще ви обясня....
Мисля, че нямам право да пускам повече. Тва е само за илюстрация на неизменната картинка през нашия прозорец: Той е застанал по средата на двора разказва и размахва пръчка, а брат му и още едно момче го зяпат с отворена уста. Това продължава дълго. И все по- развълнувано и развълнувано. После хукват нанякъде, извършват тайнствени неща с въздуха пред тях, и отгоре от прозореца на кухнята едва едва, в мараня се забелязват драконови крила, слаби отбясъци от мечове и отрязани тролски глави. Но изчезват с мигване. После отново заразказва. Часове. Но колкото и да напрягам слух, нищо не долавям. От съседните прозорци чувам Първанов, Борисов и Филчева.
Завиждам.
Преди много, много време, когато Земята може би е била още газов облак, съществувала една огромна планета, наречена Пандора.
Един ден, когато огромните Летящи острови не падали и не правели земетресения, и когато подводните скали Траин и Трор не се блъскали и не правели цунамита и огромния вулкан Крон не изригвал, когато планетата Аирон не закривала слънцето Нефрон и най-важното от всичко - когато петте планети: Ренал, Симар, Аирон, Пандора и Омес се наредили в кръг, в този ден станало ЧУДОТО.
Мисля, че нямам право да пускам повече. Тва е само за илюстрация на неизменната картинка през нашия прозорец: Той е застанал по средата на двора разказва и размахва пръчка, а брат му и още едно момче го зяпат с отворена уста. Това продължава дълго. И все по- развълнувано и развълнувано. После хукват нанякъде, извършват тайнствени неща с въздуха пред тях, и отгоре от прозореца на кухнята едва едва, в мараня се забелязват драконови крила, слаби отбясъци от мечове и отрязани тролски глави. Но изчезват с мигване. После отново заразказва. Часове. Но колкото и да напрягам слух, нищо не долавям. От съседните прозорци чувам Първанов, Борисов и Филчева.
Завиждам.
аха...явно си му пришил на тениската микрофонче и записваш!...после редактираш и после хоп! дългоочакваната книга е написана...експлоатираш момчешкото въображение
...
както разправяше едно пораснало момче, мъжете достигат умствена възраст от 6 години след което остаряват само физически...и много малко от тях си го признават...по-точно пазят го като съкровенна тайна, която ако бъде разкрита ще се равали магията
П.С. Днес цял ден се чудя този фичър на iphone5 с клавиатурата дето се проектира, ташак ли, магия ли е или наистина ще го има това...
Едно момче на 43 години ми каза, че било супер нали! истина е!...щото той вярва!...а пък едно друго на 30 ми каза, че това били само мечти..за iphone 6-10 например
аз нямам самртфон!
обаче това с това зареждане ВСЕКИ БОЖИ ДЕН поне веднъж...
На едно пораснало момиче и се налага да помни всеки ден да:
1. си вземе антибебе хапчето
2. да си зареди смартфона
...
както разправяше едно пораснало момче, мъжете достигат умствена възраст от 6 години след което остаряват само физически...и много малко от тях си го признават...по-точно пазят го като съкровенна тайна, която ако бъде разкрита ще се равали магията
П.С. Днес цял ден се чудя този фичър на iphone5 с клавиатурата дето се проектира, ташак ли, магия ли е или наистина ще го има това...
Едно момче на 43 години ми каза, че било супер нали! истина е!...щото той вярва!...а пък едно друго на 30 ми каза, че това били само мечти..за iphone 6-10 например
аз нямам самртфон!
обаче това с това зареждане ВСЕКИ БОЖИ ДЕН поне веднъж...
На едно пораснало момиче и се налага да помни всеки ден да:
1. си вземе антибебе хапчето
2. да си зареди смартфона
Блажени са бедните духом
- Green Light
"Началото на живота" е първа глава от приказката, която той пише. Написал е 5 или 6 глави. Нямам разрешение да ги чета.Sweety написа:аха...явно си му пришил на тениската микрофонче и записваш!...
Незаконно съм пуснал тука началото само.
Редактирал съм камачета на камъчета. Даже, като се замисля и тва е незаконно.
Браво, браво на хлапето!Green Light написа:"Началото на живота" е първа глава от приказката, която той пише. Написал е 5 или 6 глави. Нямам разрешение да ги чета.Sweety написа:аха...явно си му пришил на тениската микрофонче и записваш!...
И на таткото и мамата, разбира се!
Успех на терминатора!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- snowprincess
Re: Терминатор 1
Green Light написа:Глава 1: Началото на живота
Завиждам.

Green Light написа:"Началото на живота" е първа глава от приказката, която той пише. Написал е 5 или 6 глави. Нямам разрешение да ги чета.Sweety написа:аха...явно си му пришил на тениската микрофонче и записваш!...
виж го ти хлапето...браво на него!...
не ти е позволено да четеш и ти май всичко вече си прочел...в тоя откъс няма камъчета
Блажени са бедните духом
- windcolours
ми кво-гените са си гени!:lol:Green Light написа:Глава 1: Началото на живота
Завиждам.
в ученическите си години и аз пишех книга. Цели две тетрадки изписах. Обаче действието касаеше живота на 4-ри деца, корабокруширали на непознат остров. Нещо като "2 години ваканция" На Жул Верн или "Повелителят на мухите", ама без драматизма й.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
това малко ревниво прозвуча...windcolours написа:В момента найй-близкият ми приятел е влюбен до уши в едно момиче оттам! Светът е малък,а?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
ти пък!:lol: Ще ходя на сватба на екзотичен остров!!! аз не ревнувам, а ти завиждаш!сър Айвънхоу написа:това малко ревниво прозвуча...windcolours написа:В момента найй-близкият ми приятел е влюбен до уши в едно момиче оттам! Светът е малък,а?
Последно промяна от windcolours на 14.09.11, 21:59, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Не съм. Голяма съм гъба в тва отношение. Първа глава ми я чете той та имам някакво право, макар че няма да издържи в съда. Обаче останалите не съм поглеждал. Не дава. Бе прави се на интересен, тва е ясно.Sweety написа:Green Light написа:"Началото на живота" е първа глава от приказката, която той пише. Написал е 5 или 6 глави. Нямам разрешение да ги чета.Sweety написа:аха...явно си му пришил на тениската микрофонче и записваш!...
Редактирал съм камачета на камъчета. Даже, като се замисля и тва е незаконно.ахааа...ок..аз помислих, че написаното е твоя интерпретация на неговите 'устни' сценарии..
виж го ти хлапето...браво на него!...
не ти е позволено да четеш и ти май всичко вече си прочел...в тоя откъс няма камъчета
И на- интересен е.
- сър Айвънхоу
само не мога да разбера, ти сега ревнуваш ли, или се гордееш?Green Light написа: Бе прави се на интересен, тва е ясно.
И на- интересен е.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Завиждам, нали написах по- горе. Преди всичко завиждам на брат му. Той е на 8 и всичко което му говори батко му, оживява. За него не съществуват новини, вестници или финансова криза. Дори 15 септември и задължителните униформи са дреболия, които трябва само да изтърпи, докато дойде вечерта и под нависналите клони на дърветата на двора, влезне в неговото си измерение. Пък аз си оставам да ги гледам. От кухнята.сър Айвънхоу написа:само не мога да разбера, ти сега ревнуваш ли, или се гордееш?Green Light написа: Бе прави се на интересен, тва е ясно.
И на- интересен е.
Остаряхме, а?Green Light написа: Завиждам, нали написах по- горе. Преди всичко завиждам на брат му. Той е на 8 и всичко което му говори батко му, оживява. За него не съществуват новини, вестници или финансова криза. Дори 15 септември и задължителните униформи са дреболия, които трябва само да изтърпи, докато дойде вечерта и под нависналите клони на дърветата на двора, влезне в неговото си измерение. Пък аз си оставам да ги гледам. От кухнята.
- Green Light
Не сме интересни. Най- точно казано. Ма въобще не сме интересни. Кухни, работа, тревоги. Пълна скука сме.Gaspode написа:Остаряхме, а?Green Light написа: Завиждам, нали написах по- горе. Преди всичко завиждам на брат му. Той е на 8 и всичко което му говори батко му, оживява. За него не съществуват новини, вестници или финансова криза. Дори 15 септември и задължителните униформи са дреболия, които трябва само да изтърпи, докато дойде вечерта и под нависналите клони на дърветата на двора, влезне в неговото си измерение. Пък аз си оставам да ги гледам. От кухнята.
Мда, прав си. Такава селяви. Скука от секъде...Green Light написа: Не сме интересни. Най- точно казано. Ма въобще не сме интересни. Кухни, работа, тревоги. Пълна скука сме.
ПреДпрочитайки една книга тъкмо попаднах на това:
Децата сме интересни съществаСедна на една пейка да почете малко. Поставила си бе задачата всеки ден да води децата на място, където да срещат себеподобни. Ако се научеха да оцеляват на детската площадка, нищо в живота им като възрастни не би могло да ги уплаши. Освен това й беше приятно да слуша детските гласчета, само внимаваше да сяда достатъчно далеч, за да не чува думичките, които изричаха.
- Green Light
Сюзън, нали? Смъртова.Gaspode написа:...Седна на една пейка да почете малко. Поставила си бе задачата всеки ден да води децата на място, където да срещат себеподобни. Ако се научеха да оцеляват на детската площадка, нищо в живота им като възрастни не би могло да ги уплаши. Освен това й беше приятно да слуша детските гласчета, само внимаваше да сяда достатъчно далеч, за да не чува думичките, които изричаха.:bigsmile::bigsmile: