Кво става?

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Кво става?

Мнение от Gaspode »

За малко да ви остави човек, начи, и после седмици не може да оправи поразиите :bigsmile:
Една седмица ме нямаше и глей кво става, начи...
ЕС пред разпад, Гърция пред фалит, Германия се дърпа да ги спасява. Накъде отива тоя свят?
В същото време наш`те си лични президентските избори са... абе има ли смисъл въупште от тях. Ни една смислена кандидатура. За кого ще гласувате?
Чета и за деЦкото хранене - сирене от мляко и кайма от месо. Едното министерство не знае какво прави другото, но и двете ще наказват общините. Нищо ново, дет`са вика, под слънцето. И от всякъде обясняват, че виновни са родителите, щото като земели дятето от деЦката, където го хранят здравословно, го водят по макЕдоналдси и му развалят иТалията. И ми стана интересно, начи. То малко като с цигарите, начи. Ако държавата толку милее за народонаселението си, що не забрани производството и продажбата на вредните стоки и храни? Да въведе задължителен стандарт от колко мляко се прави кило сирене и какво трябва да се съдържа в него нананакрая и да забрани продажбата на ментето. Може да затвори и заведенията тип макЕдоналдс, щото там се храним нездравословно, и да отвори закусвални, в които се сервира само торта от моркови и сок от зеле. Същата работа като с цигарите - вместо половинчатите мерки тук може да се пуши пък там не, тоя може да купува цигари пък оня не, да земе да забрани производството и продажбата. Що все ги правим по трудния начин нещата? А вчера четох неква статУя, че в Шотландия (май) държавата отнела 4 деца от родителите им заради свръхтегло (http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001501). Интересно кога ще почне държавата да отнема деца от родителите им заради това, че пушат...
Накъде отива тоя свят, чудя се...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Re: Кво става?

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:За малко да ви остави човек, начи, и после седмици не може да оправи поразиите :bigsmile:
Една седмица ме нямаше и глей кво става, начи...
ЕС пред разпад, Гърция пред фалит...
Аз таман да те питам. Ти тая седмица какво точно прави в Гърция? Щото те бяха аха аха да се измъкнат. И заеми си уредиха хората, и мерки подписаха, и всичко
Що ти трябваше бе, а?
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Аз таман да те питам. Ти тая седмица какво точно прави в Гърция? Щото те бяха аха аха да се измъкнат. И заеми си уредиха хората, и мерки подписаха, и всичко
Що ти трябваше бе, а?
Ходих да им поддържам икономиката :grin: Дип, че го няма БоЕВ да ме сръ а сега :grin:
Бтв, мноо интересен народ са тва гърците. Четем тук - скачат цените в Гърция заради ДДС-то. А то - нищо - цените същите като Юли, само СДС ставката е различна. Странни хора. Тук и като пада ДДС-то пак вдигат цените ...
Като се добера до компотер ще разкажа за корабокрушението... :bigsmile:

ПП. А за глупостите в наш`та си държава пак ли аз съм виновен бе? Ей намерихте си оправдание начи :blum:

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

по повод глупостите в нашата държава, аз съм много нещастна за предстоящите избори
не мога да повярвам, че дори мен отказаха от гласуването
във Варна кандидат-кметовете са просто уникални, макар и да мислех, че от това повече няма накъде
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа: Интересно кога ще почне държавата да отнема деца от родителите им заради това, че пушат...
съвсем скоро (при гледката на тотално освинени двама 13-14 годишни в парка, които спяха в собствената си върната обратно закуска посред бял ден) си говорехме дали не трябва да се глобяват родители на пияни непълнолетни

п.п. много пият децата, всеки мъкне бира. тъкмо да кажа, че едно време не беше така, обаче няма да го кажа да не се объркате, че съм на възраст :roll: на която очевидно НЕ СЪМ.
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

bead_ написа:
Gaspode написа: Интересно кога ще почне държавата да отнема деца от родителите им заради това, че пушат...
съвсем скоро (при гледката на тотално освинени двама 13-14 годишни в парка, които спяха в собствената си върната обратно закуска посред бял ден) си говорехме дали не трябва да се глобяват родители на пияни непълнолетни

п.п. много пият децата, всеки мъкне бира. тъкмо да кажа, че едно време не беше така, обаче няма да го кажа да не се объркате, че съм на възраст :roll: на която очевидно НЕ СЪМ.
На мен пък ми се струва, че не и е мястото на държавата там. Това си е работа на родителите. И (липсата на) възпитанието им. И глобите едва ли биха ги стреснали.

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

bead_ написа:

ами родителите ще извадят късмет ако ги глобят, защото ще разберат че децата им пият
иначе до вечерта ще са изтрезнели и като се мобилизират за 5 минутната среща пътем към стаята ще си останат невинни като ангелчета
а родителите щастливи че са се справили успешно с опазването на поколението
много работа има за психолозите в училищата а пък тях ги няма или са дилетанти

нощем не мога да спя от притеснение
защо защо защо така съм постъпвала
сега се разкайвам, но съм голяма
и пак съм нестабилна във всичко
има такива пукнати деца
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

не знам какво става, в пълна изолация съм от новините - на гръцки още не мога да разбирам, на английски също, бг телевизия нямам
ако прочета нещо в нета това е и от вас
сега ще опитам да се информирам
Публикувай отговор