rememberingsteve@apple.com

itcome написа:8.3 милиарда не му помогнаха да не ги завлече под земята... на 56!
Да почива в мир.
На мен ми се скапа насторението направо, при това изненадващо за самата мен.latrevw написа:ей, много ме разстрои тази новина
и да почине точно в деня, в който бяха обявили представянето на iPhone5
от друга страна, трябва да си бил не невероятна, а уникална личност, за да тъжи целия свят за теб, и фенове, и не-дотам фенове
не знам, какво се казва, но наистина ме заболя от тази новина. някак супер несправедливо е, бе
Стига бееееGreen Light написа:Странно нещо са чувствата и странни същества сме хората.
Сутринта в 8 и 15 влезнах в офиса и без добър ден без нищо един колега ме посрещна с - Пиши на епъл! Стив Джобс е починал. Един друг след минута открехна вратата, още бях настръхнал и седях и си гледах бюрото. Стив Джобс е починал снощи- вика - разбра ли? Надолу по стълбите за кафето, колежка този път. Чакай, спри да ти кажа вика, знам че го харесваше много. После пак така по коридора - Знаеш ли, четох вместо свещи през нощта американците го почели като вдихнали в ръце светещи айфони. Десет човека не бяха, но поне седем или осем дойдоха да ми кажат. И ми стана добре.
А кажете ми защо?

Най-малко от тебе очаквах да чуя едно към едно думите които исках аз да кажа!...Gaspode написа:Не може да му се отрече, че е от малкото хора, променили света. За добро или лошо.
Мир.
Тва е щото не виждаш сексизЪма в междубуквеното пространствоSweety написа:Най-малко от тебе очаквах да чуя едно към едно думите които исках аз да кажа!...Gaspode написа:Не може да му се отрече, че е от малкото хора, променили света. За добро или лошо.
Мир.
променил...За добро или лошо...
Едно име и едно лице което ще помня докато съм жива...
Мир...
дааа, речта е разтърсващаshshtt написа:мирна праха му!
аз си спомням само тая реч и една тема на грийни за него
http://vbox7.com/play:2226528b
хм? какво?Gaspode написа:Тва е щото не виждаш сексизЪма в междубуквеното пространствоSweety написа:Най-малко от тебе очаквах да чуя едно към едно думите които исках аз да кажа!...Gaspode написа:Не може да му се отрече, че е от малкото хора, променили света. За добро или лошо.
Мир.
променил...За добро или лошо...
Едно име и едно лице което ще помня докато съм жива...
Мир...
Сори за спама в тази принципно сериозна тема.
Епъл без него не е компания май. Правили са вече тоя опит. Според мен последното смислено i устройство вече е на пазара или съвсем скоро ще излезе. След това Епъл ще започнат постоянно да потъват. Освен ако не се намери втори Джобс. Но кой знае де... има толкова много случайни фактори, които могат да убият всяка прогнозаSweety написа: хм? какво?
...
мсилех си също, че той създаде най-глоямата секта в света...всички които имат i..
успя да направи нещо уникално според мене...тези хора да се чувстват едновременно равни и привилигировани...
сега продажбите ще скочат...поне за няколко месеца
а за акциите какво предвиждаш?
Gaspode написа: ... ако не се намери втори Джобс.
Барак обама казал че света губи един мечтател. Погледнато откъм Епъл, точно това става. Компанията сега ще се конкурира в света на реалния пазар. И вече няма да реализира мечти.pocti_bezobidna написа:Gaspode написа: ... ако не се намери втори Джобс.не мисля, че има такава вероятност.
Отзвука по света е уникален - вижте дори началната старница на Гугъл.
Не знам дали ще потъват, но още с напускането му беше ясно, че част от магията си отива.
като го няма мотора, който да движи цялата машинария...
Той си посочи наследник, ще видим.
Това е най-тъжното.Green Light написа: Но става като другите.
кой е този последен продукт? iphone5?...Gaspode написа:Епъл без него не е компания май. Правили са вече тоя опит. Според мен последното смислено i устройство вече е на пазара или съвсем скоро ще излезе. След това Епъл ще започнат постоянно да потъват. Освен ако не се намери втори Джобс. Но кой знае де... има толкова много случайни фактори, които могат да убият всяка прогнозаSweety написа: хм? какво?
...
мсилех си също, че той създаде най-глоямата секта в света...всички които имат i..
успя да направи нещо уникално според мене...тези хора да се чувстват едновременно равни и привилигировани...
сега продажбите ще скочат...поне за няколко месеца
а за акциите какво предвиждаш?
Четох наскоро, че следващата технология, по която работели Епълци, била за телевизия...
И един шоколад завива мормон :)Sweety написа: кой е този последен продукт? iphone5?...
е мисля че тука му е мястото да пускате видеота и точно тебе те питам да ми кажеш/потвърдиш/отхвърлиш ще има или не холограми и проектирана клавиатура?!!!!!
Steve Jobs написа:"Remembering that I'll be dead soon is the most important tool I've ever encountered to help me make the big choices in life.