то и на мен си ми харесва..wishes написа:Харесва ми мирогледа тиdoktorka написа: баси!
типично по мъжки..!
де бре!
трябва малко да се потрудите...
играчките са за купон...;)
Ахм дааааа..
то и на мен си ми харесва..wishes написа:Харесва ми мирогледа тиdoktorka написа: баси!
типично по мъжки..!
де бре!
трябва малко да се потрудите...
играчките са за купон...;)
А пък аз нищо не помня. И двата пъти. Шамаросваха ме и ме викаха по име, но това си беше чиста реалност.4avdar4e написа:Най-странните "сънища" съм имала именно на излизане от пълна упойка. Два пъти. Помня ги и до днесwishes написа: Я да се замислят някои други при една сърдечна операция например на колко 'треви' е равна упойката... и по-невредна ли е от няколко 'треви' годишно?
Само не ме причислявайте сега към болнитеОпитвал съм навремето и толкоз. Не пуша трева. Но май е по-добре няколко треви годишно отколкото 1.5 кутии цигари дневно, а?
шие ме отдолуpocti_bezobidna написа: Не се кискай - казват - ще ти стане крив шева...

Сериозно ли бе?Dark написа:шие ме отдолуpocti_bezobidna написа: Не се кискай - казват - ще ти стане крив шева...
-Жена, ще шия без упойка да си по-красива.
- ти луд ли си бе - крещя аз безумно
- вервай ми, без упойка е по-красиво
сериозно, интересен образ беше - аз му бях първото естествено раждане в кариератаwishes написа: Сериозно ли бе?![]()
Тоя е бил егати и садиста-естет

Дотогава, викаш, е правил цезарови сечения без упойка, че да е по-красивоDark написа:сериозно, интересен образ беше - аз му бях първото естествено раждане в кариератаwishes написа: Сериозно ли бе?![]()
Тоя е бил егати и садиста-естет![]()
ама беше пич
Не знам какво беше. Каквото обикновено слагат. Прочее говорихме си в предзала с анестезиоложката. Аз имам "трудни" вени. Или "дебела" кожа. И винаги предупреждавам. Повечето си мислят, че ме е страх. И се усмихмат широко и разбиращо. А после "А, ама аз не уцелих вената, ама Вие наистина имате...". Та, анестезиоложката ми беше боднала глюкоза по горната процедура. Щото аз тогава йоги-моги и минах без някои процедури за щастие, но не бях папкал скоро пък и май така е. Та тя в залата бодна иглата направо в системата. Това помня само. Въпросът и как заби иглата в системата. После /dev/nulldoktorka написа:Ми ако са му дали само Кетаминче или фентанилче венозно...за кво са му тестове?
тц...Remmivs написа:Не знам какво беше. Каквото обикновено слагат. Прочее говорихме си в предзала с анестезиоложката. Аз имам "трудни" вени. Или "дебела" кожа. И винаги предупреждавам. Повечето си мислят, че ме е страх. И се усмихмат широко и разбиращо. А после "А, ама аз не уцелих вената, ама Вие наистина имате...". Та, анестезиоложката ми беше боднала глюкоза по горната процедура. Щото аз тогава йоги-моги и минах без някои процедури за щастие, но не бях папкал скоро пък и май така е. Та тя в залата бодна иглата направо в системата. Това помня само. Въпросът и как заби иглата в системата. После /dev/nulldoktorka написа:Ми ако са му дали само Кетаминче или фентанилче венозно...за кво са му тестове?
Знам. Затова бяха кавичките. Имат някакъв проблем някои девойки с мен това. Не си гледат работата явно друго ги вълнува докато ме бодат. 8) Що на мес? Апендектомия. При това по мое лично настояване и никаква сериозна индикация. Освен очевидната ми лудост де. "Момче, корем ще отваряме, не е шега!" "Режете!"doktorka написа:
тц...
няма трудни вени....нито дебела кожа...
;)
питай колежката...
пиши ми на месс.ква операция..че ми стана интересно.
може ли?
ми щото докторска конфиденциалностRemmivs написа:Знам. Затова бяха кавичките. Имат някакъв проблем някои девойки с мен това. Не си гледат работата явно друго ги вълнува докато ме бодат. 8) Що на мес? Апендектомия. При това по мое лично настояване и никаква сериозна индикация. Освен очевидната ми лудост де. "Момче, корем ще отваряме, не е шега!" "Режете!"doktorka написа:
тц...
няма трудни вени....нито дебела кожа...
;)
питай колежката...
пиши ми на месс.ква операция..че ми стана интересно.
може ли?
А, не! Мерси! Не искам никакви "братя" да ме бодат!!!doktorka написа: ми щото докторска конфиденциалност
аз съм длъжна да кажа "на бележка"...официално,а пациентът си избира как..;)...
колкото до девойките...
ние тук си имаме медицински "братя"...
;)..
за да не страдат някои пациенти..
Remmivs написа:А, не! Мерси! Не искам никакви "братя" да ме бодат!!!doktorka написа: ми щото докторска конфиденциалност
аз съм длъжна да кажа "на бележка"...официално,а пациентът си избира как..;)...
колкото до девойките...
ние тук си имаме медицински "братя"...
;)..
за да не страдат някои пациенти..
Егати! Минал съм 30-ка... Изпуснал съм влака...![]()
Remmivs написа:Апендектомия. При това по мое лично настояване и никаква сериозна индикация. Освен очевидната ми лудост де. "Момче, корем ще отваряме, не е шега!" "Режете!"
Че кво лошо?vyara написа:Remmivs написа:Апендектомия. При това по мое лично настояване и никаква сериозна индикация. Освен очевидната ми лудост де. "Момче, корем ще отваряме, не е шега!" "Режете!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Верно ли, бе Рем.![]()
Знаеш ли, имам един приятел, който, за да не ходи в казармата, си направи такава операция, когато трябваше да го вземат и не отиде. Но той все пак имаше някаква "причина".
Вярно, Вяра.vyara написа:Верно ли, бе Рем.![]()
Знаеш ли, имам един приятел, който, за да не ходи в казармата, си направи такава операция, когато трябваше да го вземат и не отиде. Но той все пак имаше някаква "причина".
Щом ти се е разминало само с апендикса, не е страшноRemmivs написа: Вярно, Вяра.![]()
За тези дето скатаваха казармата имам особено мнение от лични наблюдения.
Не знам дали реактивна депресия би ти се сторила сериозна причина.
wishes написа:Щом ти се е разминало само с апендикса, не е страшно
Не искам да се шегувам с депресиите, но за първи път чувам такъв метод за премахването им.wishes написа:Щом ти се е разминало само с апендикса, не е страшноRemmivs написа: Вярно, Вяра.![]()
За тези дето скатаваха казармата имам особено мнение от лични наблюдения.
Не знам дали реактивна депресия би ти се сторила сериозна причина.
Не. Тази радикална намеса не беше лечението. По-скоро беше апекса на болестта.vyara написа:Не искам да се шегувам с депресиите, но за първи път чувам такъв метод за премахването им.![]()
![]()
![]()
Упс, пошегувах се![]()
Без да искам да задълбавам, какво е "апекс"?Remmivs написа:Не. Тази радикална намеса не беше лечението. По-скоро беше апекса на болестта.vyara написа:Не искам да се шегувам с депресиите, но за първи път чувам такъв метод за премахването им.![]()
![]()
![]()
Упс, пошегувах се![]()
Една от проявите на болестта... Ама айде стига бе, Рем не е бил "болен" в смисъла на това понятие...vyara написа:Без да искам да задълбавам, какво е "апекс"?Remmivs написа:Не. Тази радикална намеса не беше лечението. По-скоро беше апекса на болестта.vyara написа:Не искам да се шегувам с депресиите, но за първи път чувам такъв метод за премахването им.![]()
![]()
![]()
Упс, пошегувах се![]()
Зенит. Връх. Топ. Най.vyara написа:Без да искам да задълбавам, какво е "апекс"?
....Remmivs.Remmivs написа:Зенит. Връх. Топ. Най.
Хахахахаха!esti написа:....Remmivs.Remmivs написа:Зенит. Връх. Топ. Най.
:clapj:esti написа:....Remmivs.Remmivs написа:Зенит. Връх. Топ. Най.
Remmivs написа:Хахахахаха!esti написа:....Remmivs.Remmivs написа:Зенит. Връх. Топ. Най.
Слънце! Дай да те цуна!![]()
Хахахахаха!
Рем, "Играчът на играчите" чел ли си?Remmivs написа:Зенит. Връх. Топ. Най.vyara написа:Без да искам да задълбавам, какво е "апекс"?

Хехехе. Оттам е думичката.Dark написа:Рем, "Играчът на играчите" чел ли си?
Някой да я е чел?
Леле, каква книга. Убиец. Сега стадиона, а после влизам под леглото на сина да я търся.
невероятна. невероятна
ПП / Моля моето питане да не се възприема като анкета. Аз не анкетирам, само си питам![]()
странно изглеждат тез розови кискащи се човечета - представям си две съседки на зелена пейка пред блок, лято, здравец и мушката, те си шепнат разни неща и се кискат от време навреме в шепа щото имат кофти зъбиRemmivs написа:Хехехе. Оттам е думичката.Dark написа:Рем, "Играчът на играчите" чел ли си?
Някой да я е чел?
Леле, каква книга. Убиец. Сега стадиона, а после влизам под леглото на сина да я търся.
невероятна. невероятна
ПП / Моля моето питане да не се възприема като анкета. Аз не анкетирам, само си питам![]()

И на мен са ми странни. Определено. Даже съм добавил иконка за гимми 5Dark написа:странно изглеждат тез розови кискащи се човечета - представям си две съседки на зелена пейка пред блок, лято, здравец и мушката, те си шепнат разни неща и се кискат от време навреме в шепа щото имат кофти зъби
ма таз по-подходяща за аплаузи ми се струва .....Remmivs написа:
И на мен са ми странни. Определено. Даже съм добавил иконка за гимми 5обаче не знам защо използвах тази. Всъщност знам защо - бързах.

Ми намери една дето става баш. Delegate or dieDark написа:ма таз по-подходяща за аплаузи ми се струва .....Remmivs написа:
И на мен са ми странни. Определено. Даже съм добавил иконка за гимми 5обаче не знам защо използвах тази. Всъщност знам защо - бързах.
мързи ме, просто няма да я ползвам. виж резачката е готинаRemmivs написа:
Ми намери една дето става баш. Delegate or die