Фейсбук ни е ударил смъртоносно и тук там само по някое стадо динозаври щъка.
Олекна ми да ви кажа. Не сме виновни ний, че сума ти народ се пресели в отвъдното.
Така че рано е да си забравяме паролата за достъп.
НАЗДРАВЕ
shshtt написа:Щом от целия Дир е останал само един жив клуб, то нашия е изключително населен.
Фейсбук ни е ударил смъртоносно и тук там само по някое стадо динозаври щъка.
Олекна ми да ви кажа. Не сме виновни ний, че сума ти народ се пресели в отвъдното.
Така че рано е да си забравяме паролата за достъп.
НАЗДРАВЕ
От вчера: news.ibox.bg/news/id_1099755738Мнемозина написа:Е сега е моментът да го направим почетен член!
Не може само те!
Моля ви, моля, моля!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ето, аз ще съм в ролята на ръководството, а ти ще си Минеков и ще протестираш с чук за пържоли и всички ще са доволни, по стара българска традиция.Ивайло написа:От вчера: news.ibox.bg/news/id_1099755738Мнемозина написа:Е сега е моментът да го направим почетен член!
Не може само те!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе, с чук(па бил той и за пържоли)! Остава и сърп да ми натикаш в ръцете и всичко ще е бир таман. Типично по зочовси.Мнемозина написа:Ами ето, аз ще съм в ролята на ръководството, а ти ще си Минеков и ще протестираш с чук за пържоли и всички ще са доволни, по стара българска традиция.Ивайло написа:От вчера: news.ibox.bg/news/id_1099755738Мнемозина написа:Е сега е моментът да го направим почетен член!
Не може само те!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ББ - почетен член на 3о4о!
О, моля ти се! Аз съм толерантен човек, няма да те насилвам (много). С каквото искаш, с това протестирай.Ивайло написа: Да бе, с чук(па бил той и за пържоли)! Остава и сърп да ми натикаш в ръцете и всичко ще е бир таман. Типично по зочовси.