Чък Норис бил кацнал днес в София.
- Nejimaki-dori
Чък Норис бил кацнал днес в София.
Къде ли е тозичиетоименеискамдаспоменавам? Дали и той е в София?:rotfl24:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Re: Чък Норис бил кацнал днес в София.
В София е и щели да се срещат. Не знам как ще издържим...Nejimaki-dori написа:Къде ли е тозичиетоименеискамдаспоменавам? Дали и той е в София?:rotfl24:
И Арнолд Шварценегер бил тук - най-великият актьор на всички времена, рекоха по Битивито. И Жан-Мишел Жар, създателят на електронната музика. Пак там тъй казаха и после се чудим що са неграмотни поколенията.
Panta rhei...
Мнемозина написа:
В София е и щели да се срещат. Не знам как ще издържим...
- сър Айвънхоу
толкова интересни хора в София, а ние дремем ли дремем...Мнемозина написа:В София е и щели да се срещат. Не знам как ще издържим...Nejimaki-dori написа:Къде ли е тозичиетоименеискамдаспоменавам? Дали и той е в София?:rotfl24::lol::lol:
И Арнолд Шварценегер бил тук - най-великият актьор на всички времена, рекоха по Битивито. И Жан-Мишел Жар, създателят на електронната музика. Пак там тъй казаха и после се чудим що са неграмотни поколенията.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao