Почетно членство
- БОЙКО БОРИСОВ
Почетно членство
Здравейте!
Дойдох да приема почетното членство.
Ако някой има някакви проблеми сега е момента да ги казва и да ги решавам.
А също и ако има още нещо за приемане да го дава да го приемам.
- Green Light
- сър Айвънхоу
Re: Почетно членство
БОЙКО БОРИСОВ написа:Здравейте!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
п.п. корекцията моя.Мнемозина написа:Ъ.
Какво начало на седмицата! Друго си е да има ГОСПОД БОЙКО да чуе молбите ти...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
трай сега, че ще вземат да се домъкнат и Малката Пица и чичо Цвък и ще стане страшно...maggot написа:Аз пък не знам кой ти даде да се регистрирваш тука!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- казала жабата и седнала на стола.maggot написа:Виж ся, всяка жаба да си знае гьола! -
Bella Ciao
Bella Ciao
- БОЙКО БОРИСОВ
- БОЙКО БОРИСОВ
Ти не беше ли инженерче? Бизнес нещо въртиш. Само това знаете – дай още, дай още и върни ми. Къде дават така бе? От държавата ще иска! На държавата трябва да се дава – данъци, такси, осигуровки и ризата даже. А ти за един шлифер въпрос правиш. Иди на битака и си купи нов от някой военен.Green Light написа:Ще ме устрои един час повече днес или ангро - още един ден в седмицата, още един сезон също няма да е зле, но най- спешно ми е да си ми върнеш зеления шлифер със жълтите копчета.
Няма да се научите как се прави бизнес и това е! И после защо не ни били приели в Шенген. Ми заради ей такива некадърници и мързеливци.
- БОЙКО БОРИСОВ
Да си беше написал домашнотоБОЙКО БОРИСОВ написа: Гледай си работата и не се меси в държавните дела и конспирации:twisted:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- БОЙКО БОРИСОВ
- БОЙКО БОРИСОВ
- БОЙКО БОРИСОВ
- БОЙКО БОРИСОВ
shshtt написа:Аз искам да помоля да подкрепите българската литература морално така да се каже.
Да и вдъхнете твърдост, смелост и вдъхновение.
Особено на авторите от мъжки пол, до 35 години, 180 см, 90 кг, дълги коси, сини очи.
Цветанов, я ела тук бе! Станал ли съм вече член на СБП? Не съм?Аз казах ли да ги проучиш първо тия?
Подбирай ги малко де– 90-60-90. Губиш ми времето!
Нямам думи! Върхът си... сте!БОЙКО БОРИСОВ написа:shshtt написа:Аз искам да помоля да подкрепите българската литература морално така да се каже.
Да и вдъхнете твърдост, смелост и вдъхновение.
Особено на авторите от мъжки пол, до 35 години, 180 см, 90 кг, дълги коси, сини очи.
Цветанов, я ела тук бе! Станал ли съм вече член на СБП? Не съм?Аз казах ли да ги проучиш първо тия?
Подбирай ги малко де– 90-60-90. Губиш ми времето!
Panta rhei...
Не, не, не може да бъде така!shshtt написа:Абе приятен човек ми се стори. Добре че го поканихме:lol:
Но ми се струва, че няма да поостане. Вероятно само дискретно ще ни наблюдава...
Трябва да предупредим Боев да внимава в изказванията. И Айвъна също.
Тоест, Боев и Айвън да внимават, разбира се - но той просто е бил зает днес следобед. Милее за изкуството човекът, не че нещо друго:

Аз ей сегичка ще си намисля желание, обаче от вълнение и възторг всичките ми желания се изпариха днес.
Panta rhei...
maggot написа:Аз пък не знам кой ти даде да се регистрирваш тука!
Каква далновидност си проявила навремето, не се прави на разсеяна кой го бил пуснал!
За теб са си поздравленията!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и двете кълки на печеното пиле, които изчезнаха от хладилника ненадейно снощи...Green Light написа:Ще ме устрои един час повече днес или ангро - още един ден в седмицата, още един сезон също няма да е зле, но най- спешно ми е да си ми върнеш зеления шлифер със жълтите копчета.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.