"Тоя не мога да го мислял"Авторът написа:хаха, ако се чудиш на двудневни самостоятелни излети, какво ли трябва да кажеш за Майк Хорн, който обиколи Земята по екватора, сам, пеш и с лодка за година и половина?!
Време за снимки
- windcolours
- windcolours
- сър Айвънхоу
оня, със ситния шрифтАвторът написа: По кой параграф от общите условия?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ау, колко си зъл! Гледам никъде не пише да си модератор, но от множественото число на "дърпаме шалтера" си правя извод, че сте няква групичка ревниви съсобственици на форумчето, които се дразнят от нови лицаbead_ написа:не е необходимо непременно да има общи условия, за да те прецакатАвторът написа:По кой параграф от общите условия?bead_ написа: ми, енджой
скоро дърпаме шалтера
Да, моя е - правена е с Олимпус ПЕН-1 ...а кончетата не са диви, имат си собственик, който обаче ги оставя да ръшнат около Мальовишките езера по цяло лятоshshtt написа:тези да не са диви?Авторът написа:Искаш кончета - получаваш кончета. Воала!
четох някъде, че все още имало в българия
просто невероятно
и снимката е много хубава, да не би да е твоя?:lol:
- сър Айвънхоу
пич, айде по-лекичко с изказванията а?Авторът написа: Ау, колко си зъл! Гледам никъде не пише да си модератор, но от множественото число на "дърпаме шалтера" си правя извод, че сте няква групичка ревниви съсобственици на форумчето, които се дразнят от нови лица....ми кво да ти кажа - и да го дръпнете, дреме ми на шалтера!
или от майтап не разбираш?
Bella Ciao
Bella Ciao
не усещаш нещата. кофти за теб. кофти и за нас щот ше пускаме шегички дет не ги вдяваш...Авторът написа:
Ау, колко си зъл! Гледам никъде не пише да си модератор, но от множественото число на "дърпаме шалтера" си правя извод, че сте няква групичка ревниви съсобственици на форумчето, които се дразнят от нови лица....ми кво да ти кажа - и да го дръпнете, дреме ми на шалтера!
just perfect
уау... трагизъм некъф се забелязва... на фона на трагичния национален по футбол, това си е направо събитие ;)bead_ написа:не усещаш нещата. кофти за теб. кофти и за нас щот ше пускаме шегички дет не ги вдяваш...Авторът написа:
Ау, колко си зъл! Гледам никъде не пише да си модератор, но от множественото число на "дърпаме шалтера" си правя извод, че сте няква групичка ревниви съсобственици на форумчето, които се дразнят от нови лица....ми кво да ти кажа - и да го дръпнете, дреме ми на шалтера!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:уау... трагизъм некъф се забелязва... на фона на трагичния национален по футбол, това си е направо събитие ;)bead_ написа:не усещаш нещата. кофти за теб. кофти и за нас щот ше пускаме шегички дет не ги вдяваш...Авторът написа:
just perfect
аз съм възхитен нон-стопbead_ написа:ELBI написа:уау... трагизъм некъф се забелязва... на фона на трагичния национален по футбол, това си е направо събитие ;)bead_ написа: не усещаш нещата. кофти за теб. кофти и за нас щот ше пускаме шегички дет не ги вдяваш...драма куин! което е достойно за възхищение, нали?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и усилвател си нося за всеки случай.bead_ написа:много ми е важно да продължаваш в тоя дух /с малки почивки, които само да усилят след това усещането за възхита/ELBI написа:
аз съм възхитен нон-стоп
не винаги е гот,обаче, щото понякога възхитата от това какви глупости стават (правим) е леко нездравословна
дали вече има константи? След като се оказа, че теорията на относителността виси на косъм?bead_ написа:не и в моя случай. не и в моя случай. по отношение на персоната ми държа да си константно възхитен!ELBI написа:
не винаги е гот,обаче, щото понякога възхитата от това какви глупости стават (правим) е леко нездравословна
- сър Айвънхоу
така си минава времето ми нас - в песни и закачки...Авторът написа:Вие тук май си имате неква закачка помежду си и само ви преча...с липсата си на чувство за хумор...
а това дали имаш или нямаш чувство (за хумор, например), ще го видим допълнително...
дали пречиш? не знам... ти такова чувство ли имаш?
щото, ако пречиш, не се и съмнявай, че ще ти бъде казано в прав текст...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
моля, използвай първо лице, единствено число!Авторът написа:с една дума осрахме темата за снимките...
ако нямаш къде да се осираш, това си е твоя работа...
Bella Ciao
Bella Ciao
шефе, аз най кротко си пуснах снимки, точно в духа на темата....кой осра след мен и го превърна в спамочат не е нужно да се разследва, ама не бях аз - заклевам се....сър Айвънхоу написа:моля, използвай първо лице, единствено число!Авторът написа:с една дума осрахме темата за снимките...
ако нямаш къде да се осираш, това си е твоя работа...
- windcolours
- windcolours
За "новаците", които се чудят какво става.
Жизненият цикъл в този форум е една тема да се оспами поне в една насока. Обикновено започваме от едно, минаваме през всичко що ни мине през главата и накрая пак се връщаме към оригиналната тема.
До тук само вицовете май не са оспамени като хората.
(Що ли го казах...
)
Жизненият цикъл в този форум е една тема да се оспами поне в една насока. Обикновено започваме от едно, минаваме през всичко що ни мине през главата и накрая пак се връщаме към оригиналната тема.
(Що ли го казах...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Това изобщо не е вярно!maggot написа:За "новаците", които се чудят какво става.
(Що ли го казах...)
За темата с вицовете говоря.
Оспамихме я и нея. Който не вярва, да иде да я прочете.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
- windcolours
- windcolours