Четохте ли това:
- windcolours
ми...щом си дошел, добре си дошел
щом те кефи- пиши си
не, че ги няма тия катили из пътищата
малко са, но са редовни
явно им е отредена съдба да пътват често за да наваксват у статистическата извадка
седял съм и у коли на такива кат куфаропътник..
то кат се види чвяк у кинти и се едно му сменят бурмите у манерката
не знам къф е тоя тертип, ма явно е неизбежен и дори уж прилични хора довчера карали жигулки се променят неузнавамо
достатъчно е да си направиш 1 разходка софия-варна-софия за да го установиш и на свой гръб
еле ко нямаш 300 коня под ламаринтата за да си достатъчно динамичен
твойто обаче верно е некво графоманство
имаше и виц за това
нещо кат..влиза ухилен некъф у кварталното дкц
и разпрая на дофтурите пушещи на групичка у коридора:
"къде е бе?!
къде ви е онова психиатърчето! дето разпраяше, че нема а застрелям никой.
"

та..то и стивън кинг кат го гледаш изглежда да е нормален, но явно е баснословен перко наумов
имам некФо тъмно чуФство, че и ти не си далече от това състояние..
щом те кефи- пиши си
не, че ги няма тия катили из пътищата
малко са, но са редовни
явно им е отредена съдба да пътват често за да наваксват у статистическата извадка
седял съм и у коли на такива кат куфаропътник..
не знам къф е тоя тертип, ма явно е неизбежен и дори уж прилични хора довчера карали жигулки се променят неузнавамо
достатъчно е да си направиш 1 разходка софия-варна-софия за да го установиш и на свой гръб
еле ко нямаш 300 коня под ламаринтата за да си достатъчно динамичен
твойто обаче верно е некво графоманство
имаше и виц за това
нещо кат..влиза ухилен некъф у кварталното дкц
и разпрая на дофтурите пушещи на групичка у коридора:
"къде е бе?!
та..то и стивън кинг кат го гледаш изглежда да е нормален, но явно е баснословен перко наумов
имам некФо тъмно чуФство, че и ти не си далече от това състояние..
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
...не че не съм трогнат, но чак пък да се радваш?!shshtt написа:здравей Авторе:lol:Авторът написа:Сори, че като някой археолог копая стари темички, но току-що я открих тази....с две думи - оригиналния текст е мой. Ако някой има въпроси съм насреща.
не бях чела тази тема
добре дошъл, радвам се че си тук
и?Авторът написа:...не че не съм трогнат, но чак пък да се радваш?!shshtt написа:здравей Авторе:lol:Авторът написа:Сори, че като някой археолог копая стари темички, но току-що я открих тази....с две думи - оригиналния текст е мой. Ако някой има въпроси съм насреща.
не бях чела тази тема
добре дошъл, радвам се че си тукНякаква специална причина ли има?
и?
Авторе....
здр.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
явно си полулегален - никой не те търси, но ти се криеш...Авторът написа:...тук-там, по разни форуми. Никога не оставям хартиени доказателства...задр и на теб!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Авторът написа:А ти явно си полудосаден - никой не те пита, ама си казваш...сър Айвънхоу написа:явно си полулегален - никой не те търси, но ти се криеш...Авторът написа:...тук-там, по разни форуми. Никога не оставям хартиени доказателства...задр и на теб!
ПитАли са те нагоре и не си отговорил...
видях!
питах други разкази писал ли си.Авторът написа:ъъъъ...ааа?...таковата.... за какво говориш? ....
но сега ми е по-любопитно за братовчеда...онзи с лотариите..