Маси байката!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Маси байката!

Мнение от Глас в пустиня »

Общо онлайн са 8 потребители: 1 Регистриран, 4 Скрити и 3 Гости
Най-много потребители онлайн: 23, на 25.10.06, 11:17
Регистрирани потребители: БоЕВ

Лека нощ, воайори!:grin:

пп Къф е смисъла да си скрит и на бележки, нямали си КЮ-та, скайпове разни за тая работа...!!!:roll:

ппп Още повече, че онлайн статуса е невидим за нерегистрирани...значи се крием един от друг...един вид, ще си пиша/чатя с еди-кой-си, ама ще съм скрит щот другите са ми неприятни и да не ме драчкат!:shocked:
Аватар
Мнемозина

Re: Маси байката!

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:Общо онлайн са 8 потребители: 1 Регистриран, 4 Скрити и 3 Гости

пп Къф е смисъла да си скрит и на бележки, нямали си КЮ-та, скайпове разни за тая работа...!!!:roll:

ппп Още повече, че онлайн статуса е невидим за нерегистрирани...значи се крием един от друг...един вид, ще си пиша/чатя с еди-кой-си, ама ще съм скрит щот другите са ми неприятни и да не ме драчкат!:shocked:
Стига бе!
Не се ли сещаш, че може просто да нямам какво да кажа в момента и да ме е срам от това? :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Много ми е интересно, след като всички сте толкова недоволни от скритият онлайн статус, ЗАЩО ТУК само двама /Аз и Мнемозина/ сме гласували против възможността за скриване на статуса??? :twisted:
Последно промяна от Ън на 17.02.07, 23:51, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ох, много сте гневни тая вечер!

Незнайни, само за протокола да отбележа, че аз всъщност не гласувах в твоята анкета. Някой друг е бил.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:Ох, много сте гневни тая вечер!

Незнайни, само за протокола да отбележа, че аз всъщност не гласувах в твоята анкета. Някой друг е бил.
ОК. Объркал съм се.
Гневен съм, защото много мразя някой да ми казва къде, какво и как да пиша. Ай, сектир...:twisted:

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

За пореден път ще поясня, специално за Боев, причината поради която аз лично съм скрита. Тя е много проста - като си отворя форума, имам навика да не затварям прозореца и може да си седи отворен с часове. През това време най-вероятно не съм пред компютъра, особено като съм в къщи. Скрита съм, за да не се заблуди някой, че съм тук и чета, пък не пиша. Просто ме мързи всеки път като седна да се логвам. Е тва е.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

ОК! Мнемо, Верче, челсъм го много пъти, и знам че, всеки си има причина да го прави. Побиха ме тръпки, в един момент се почувствах сякаш съм сам в една огромна и тъмна стая...взирам се в мрака и си пиша/говоря...:crying:
Влизам направо на страницата с темите, регвам се и започвам да дращя. За това кой е тук се ориентирам от изписаните никове горе в ляво, тая вечер по някаква случайност погледнах и началната страница.:-)
Док, нямам представа какво има в другите...клубове/теми/под теми...нали и ти сам казваш, че когато имаш да кажеш нещо на някого го правиш там където е.:-)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Док, нямам представа какво има в другите...клубове/теми/под теми...нали и ти сам казваш, че когато имаш да кажеш нещо на някого го правиш там където е.:-)
Тази тема съм я пуснал в нашия клуб. Отдолу, при предложенията. :cool:

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа:ОК! Мнемо, Верче, челсъм го много пъти, и знам че, всеки си има причина да го прави. Побиха ме тръпки, в един момент се почувствах сякаш съм сам в една огромна и тъмна стая...взирам се в мрака и си пиша/говоря...:crying:
Влизам направо на страницата с темите, регвам се и започвам да дращя. За това кой е тук се ориентирам от изписаните никове горе в ляво, тая вечер по някаква случайност погледнах и началната страница.:-)
аз сега влезнах, по същата причина като Вяра седя скрита, особено денем - уж съм в клуба, а всъщност ме няма :lol:
щото си имам работа
jazz

Мнение от jazz »

разбирам те Боев

не ми пука кой/защо е скрит

всеки пише за да го прочете някой

като няма никой - не пиша
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Zmeu написа:разбирам те Боев

като няма никой лежа и си мисля, слушам музика и ми е мъчно че няма с кой да си помълча или поприказвам
jazz

Мнение от jazz »

лесно ти е на теб

можеш да мислиш :lol:
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Тази тема съм я пуснал в нашия клуб. Отдолу, при предложенията. :cool:
Ахъм, това е на началната страница, а аз рядко минавам от там, и почти не съм влизал в другите секции:shy:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Zmeu написа:лесно ти е на теб

сега ме хвърли в блатото на съмнението - ще легна след минути и ще се чудя мисля или си мисля, че мисля

лека нощ :-)
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:
аз сега влезнах, по същата причина като Вяра седя скрита, особено денем - уж съм в клуба, а всъщност ме няма :lol:
щото си имам работа
Денем да! Един ден ми се наложи да ходя в "бизнес център" към пром. министерство, момата зад бюрото нещо напрегната ми се видя, извика ме да гледаме едни работи на монитора, говорим в рамките на петнайсетина минути, през цялото време гледам долу, дясно, прозорчето на кю-то мига та се къса...претупахме работата и на излизане ей така между другото и казах да си погледне кю-то, ако не го е забелязала...много гадно се почувства, ама аз съм си такъв, не обичам да ме гъбаркат.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

И аз така, много съм разбирателен(да се отбележи, нова дума), но за разлика от теб, дращя, та се късам:lol:
Фанал ме е един сърбел на пръстите...трябва да си вземам почивка май.:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:

като няма никой лежа и си мисля, слушам музика и ми е мъчно че няма с кой да си помълча или поприказвам
За да затвърдя образа, че съм тотално откачен и сбъркан, ще си призная, говоря си/общувам с никовете...ето Змея, виждам му ника и си мисля...тук е, значи е добре, нещата са му наред, я да видим сега, къде се е включил и какво е казал...такива работи...:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:

сега ме хвърли в блатото на съмнението - ще легна след минути и ще се чудя мисля или си мисля, че мисля

Да не го докараш като шопа - седим и мислим, по едно време като гледам, я само седим!:winkw::blum:
jazz

Мнение от jazz »

Dark написа:

колкото повече му мислиш ... толкова повече му мислиш :lol:

не помага много, екшън му е майката :lol:

добро утро
Аватар
Глас в пустиня

Zmeu написа:
Dark написа:

колкото повече му мислиш ... толкова повече му мислиш :lol:

не помага много, екшън му е майката :lol:

добро утро
За тебе утро, за мене вечер...ей така ми се разсърди тъщата, питаме защо рано-рано сутрин и казвам "добър вечер", а аз и оговарям - е как да не го кажа, щото, щом те видя и ми причернява.:lol:
jazz

Мнение от jazz »

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Аз понякога съм скрита. Признавам си без бой:shy:. Струва ми се, че когато са изписани никовете на присъстващите в даден момент, очаква се някакво общуване. Но особено напоследък нямам какво да кажа, нямам настроение да пиша - нищо лично, нищо към клуба! В един момент се усетих, че и тук съм почнала да пиша мрачни неща, все едно не съм аз. И мисля, че е по-добре да зачезна, докато не ми дойде друго в главата. :-)
Последно промяна от Stranniche на 18.02.07, 07:21, променено общо 1 път.
І

Мнение от І »

Божкее... само аз ли съм по детски или олигофренично радостен?! :shocked:
Щот дишам бре.. пък и жената и децата са здрави. :-)
Лесно е само да си умрел. Другото е мъка. :lol:
Вервайте ми! :lol: :grin:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

И аз понякога се чувствам странно, когато както си седя сам самичка във форумчето и си подръпвам косата, да ме съжали човек :lol: :lol: се появяват разни мнения, хей така ХОП и направо в темичката. :grin: Обаче ми е все тая, нали са там и си ги прочитам и се кефя и така....
Който го може, го може. :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:За пореден път ще поясня, специално за Боев, причината поради която аз лично съм скрита. Тя е много проста - като си отворя форума, имам навика да не затварям прозореца и може да си седи отворен с часове. През това време най-вероятно не съм пред компютъра, особено като съм в къщи. Скрита съм, за да не се заблуди някой, че съм тук и чета, пък не пиша. Просто ме мързи всеки път като седна да се логвам. Е тва е.
Пък аз много често съм тук и чета. Много често чета и не щиша и пак много често форумът ми е отворен, а аз правя нещо съвсем друго и имам възможност да погледна час след часове:-):winkw:

Все ми е тая кой е скрит и кой явен. Затова имаме възможност да избираме. Който иска се изписва кат заглавие, който иска НЕ:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор