Не, че ми трябва за нещо... просто ме загриза любопитството
Това
Това
ето тук Миронов ли е? И ако да, то в кой филм?

Re: Това
Миронов, ама не Андрей, ами младия...тва е няква пародия на 12-те стола майGaspode написа:ето тук Миронов ли е? И ако да, то в кой филм?
Последно промяна от Kent на 16.02.07, 12:05, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не играеше ли в 12-те стола? Ако не, значи е в Телеца. Категорично е в една от двете, ама пусто не помня в коя точно:shy:4avdar4e написа:Тцъ, прилича на него, а сцената наподобява "Златния телец" (мисля там беше), където играеше шахGaspode написа:ето тук Миронов ли е? И ако да, то в кой филм?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
...много яка пародия на симултанната игра у Васюки...ха-ха-ха...не помниш ли ..... Васюки - център на Вселената благодарение на шах-матната мисъл....Gaspode написа:и на мен първата ми реакция беше "Остап Бендер"... обаче нещо не съм съвсем сигурен... пък и качеството не е блестящо...
Нищо де, поне е весело филмчето
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За Остап Бендер съм сигурна, но дали в Телеца или в СтоловетеGaspode написа:и на мен първата ми реакция беше "Остап Бендер"... обаче нещо не съм съвсем сигурен... пък и качеството не е блестящо...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Даааа, "Двенадцать стульев"Kent написа:...много яка пародия на симултанната игра у Васюки...ха-ха-ха...не помниш ли ..... Васюки - център на Вселената благодарение на шах-матната мисъл....Gaspode написа:и на мен първата ми реакция беше "Остап Бендер"... обаче нещо не съм съвсем сигурен... пък и качеството не е блестящо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно, че май е той и верно, че май е някаква пародия на сцената с шахматната игра от 12-те стола:-)Kent написа:..опс...не Миронов, дори и младшиGaspode написа:ето тук Миронов ли е? И ако да, то в кой филм?
Не, че ми трябва за нещо... просто ме загриза любопитствотоДмитрий Харатьян е тва, Жената каза тъй
![]()
П.П. Жената сичко знай
Ей, голяма работа е жена ти:-):winkw: