Именно. Слагането на границата е строго индивидуално. Явно моята граница е на различно място. Не знам дали е жалко или неSweety написа: Е, няма никаква граница, ако не си си я 'сложил' ти...
Ей за това не ти трябва ни държава, ни нищо...една гола съвест и една пръчка да начертаеш една черта (да се повторя)...
обаче като приятелите и роднините ти чертаят черти на друго място...много жалко
Купуването и продаването
Re: Купуването и продаването
- сър Айвънхоу
да се готвят:Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
1. БДЖ (ама само товарните превози)
2. Български пощи...
то, май друго не остана...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз пък неистово се дразня вече от всичкото това мрънкане и ореваване на евроорталъка колко сме гладни, жадни, прецанаки и пр. Ама неистово, честно!Sweety написа:супер е това!shshtt написа:ох не мога да се сдържа, прекрасно е
откраднато нейде от нета
Що за мизерен живот, безобразен!
Коремът ми стърже неистово празен.
В червата ми курка на свобода.
два литра студена чешмяна вода
....
автор: perko.
звучи като да го е писал някой профи и известен...кой е?
- windcolours
и някой друг остров.сър Айвънхоу написа:да се готвят:Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
2. Български пощи...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
що бе? има един етнос в България, дето като реве, все му дават...Gaspode написа:Виж за това и аз се дразня. От реването никва файда няма. Никой няма да извади от джоба си и да ти даде само щото ревеш...pocti_bezobidna написа: Аз пък неистово се дразня вече от всичкото това мрънкане и ореваване на евроорталъка колко сме гладни, жадни, прецанаки и пр. Ама неистово, честно!
Bella Ciao
Bella Ciao
[/quote]
Май не се израдих парвилно и току виж сте се обидили. Нямах предвид точно този клуб.
А интернет и форумите като цяло. със същия успен на Женския пазар може да се търси мнение...
[/quote]... бих казал че по- скучни избори надали е имало, и надали ще има. [/quote]
О, напротив. Много са интересни тези избори.
Лично аз ги виждам като най-безпринципните, нечистоплътните и безумните от `89та насам.
В малките населени места в момента се разпродават общините и собственото им бъдещо развитие. И което е лошото - струва им се, че отиват при странни хора, със странен произход на средствата. И това не енещо ново - основите бяха положени още на миналите местни изроби с бизвес формации като ЛИДЕР.
Интересно е да се следи местната преса...
Президентските избори и големите градове - гледай как се разпределя политическото статуктво за бъдещите парламентарни. Като гледам кои са второстепенните играчи, ми иде да се гръмна.
Щото те ще определят мнозинството след две години.
Скучно било... Не е скучно, а е гадно...
[/quote]А не, на мене ми хареса. Ако в цялата гмеж се появи някой бисер, то къде да питаш и къде да намериш честно мнение?[/quote]pocti_bezobidna написа: ....
Страрен начин да си търсиш кандидат - питайки по форуми разни за кого ще гласуват...
Май не се израдих парвилно и току виж сте се обидили. Нямах предвид точно този клуб.
А интернет и форумите като цяло. със същия успен на Женския пазар може да се търси мнение...
[/quote]... бих казал че по- скучни избори надали е имало, и надали ще има. [/quote]
Лично аз ги виждам като най-безпринципните, нечистоплътните и безумните от `89та насам.
В малките населени места в момента се разпродават общините и собственото им бъдещо развитие. И което е лошото - струва им се, че отиват при странни хора, със странен произход на средствата. И това не енещо ново - основите бяха положени още на миналите местни изроби с бизвес формации като ЛИДЕР.
Президентските избори и големите градове - гледай как се разпределя политическото статуктво за бъдещите парламентарни. Като гледам кои са второстепенните играчи, ми иде да се гръмна.
- Green Light
Ефира забрави. Дигитализацията на телевизионния ефир е сладка хапка. От лятото е сделката - 50% от Национално управление “Радио-телевизионни станции” (НУРТС) е собственост на кипърска офшорка.сър Айвънхоу написа:да се готвят:Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
2. Български пощи...
- сър Айвънхоу
приема се допълнението...Green Light написа:Ефира забрави. Дигитализацията на телевизионния ефир е сладка хапка. От лятото е сделката - 50% от Национално управление “Радио-телевизионни станции” (НУРТС) е собственост на кипърска офшорка.сър Айвънхоу написа:да се готвят:Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
2. Български пощи...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
тук съм съгласен с теб...pocti_bezobidna написа: О, напротив. Много са интересни тези избори.
например... преди месец спряха парите за всички общини, които не са с кметове от герб и има голям шанс да НЕ спечели герб там...
да не говорим, че срещу всички кметове, които не са от герб са заведени преписки в прокуратурата, дори по такива случаи, по които се е изказала вече последна инстанция...
а за сплашванията на хора с влияние в общините, да не говорим...
просто герб са толкова стиснати, че не плащат... те просто притискат и изнудват...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ето, ти, вече си жертва в предизборната борба на агенциите са соц. проучвания. Напоследък се чуват гласове, че тиражираните в медийното пространство %-ти са недействителни - сиреч - пресилени в полза на Плевнелиев. Изненади ще има, както при Калфин и Ламбо, защото мнозина си спомнят добруването на културата по време на втория, така и от страна на Кунева.Gaspode написа:
Тези избори са предрешени. Плевнелиев е най-вероятният президент. Калфин, според мен, няма да успее да го пребори. За когото и да гласуваш, ти гласуваш за Плевнелиев. Със самият акт на гласуване. Това ли е твоят избор?
Театър на празна сцена не се играе. Има нужда от зрители...
не съм те питаласър Айвънхоу написа:тук съм съгласен с теб...pocti_bezobidna написа: О, напротив. Много са интересни тези избори.
- Глас в пустиня
Ку те интересува мога да ти разкажа как стават тия работи в една малка община. От месеци съм в предизборна надпревара със всички средства. Герб просто си създадоха комфорт и възможност за "манипулиране" на изборните резултати с промяната решенията в СИК да се вземат с две-трети мнозинство, че те само по квотен принцип се доближават до това мнозинство! Премахването на РИК по веригата - няма никаква гаранция, че протоколите от ОИК ще стигнат читави и непроменени до ЦИК, защото в ЦИК едва ли знаят как точно се разписват членовете в дадена СИК и дали, аджеба, дадена "поправка" в протокола е найстина направена от тях.pocti_bezobidna написа:
Убеден съм, че не ти се говори за всичко това.
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа:не съм те питаласър Айвънхоу написа:тук съм съгласен с теб...pocti_bezobidna написа: О, напротив. Много са интересни тези избори.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ние, от предизборния щаб на Мечо Пух, категорично протестираме срещу грубото и манипулативно отразяване на вота на българските граждани в медиите! Призоваваме нашия електорат да не се поддава на гнусните инсинуации, че др. Пръмова, Болен Лидеров и ББ водят в проучванията на общественото мнение. Както никога досега сме уверени, че нашият лидер с изключителните качества, които притежава, няма как да не бъде избран за български президент. Мее-чо Пух, Мее-чо Пух!!!
/Из безбройните коментари на една от поредните "анкети"/
/Из безбройните коментари на една от поредните "анкети"/
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Какъв Каролев?Green Light написа: Ъва беше готино.
Каролев не става, но иначе е свежарско ттва
Чей че се обърках и реших, че съм пуснала друг линк
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Тва бързане ше ме вкара в затвора некой денmaggot написа:Какъв Каролев?Green Light написа: Ъва беше готино.
Чей че се обърках и реших, че съм пуснала друг линк
Тва беше готино ти го написАх не тебе.
А тва за Каролев - на Латрево.
Мислех и на счетоводителката ми да напиша нещо та да не отварям мейа, но тя ми звънна.
Май ти е време да смениш хапчетатаGreen Light написа: Тва бързане ше ме вкара в затвора некой ден
Мислех и на счетоводителката ми да напиша нещо та да не отварям мейа, но тя ми звънна.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
или каквото там потребява, пуши, шмърка...maggot написа:Май ти е време да смениш хапчетатаGreen Light написа: Тва бързане ше ме вкара в затвора некой ден
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- Green Light
Защото е печалбар. Той е бизнесмен не е политик. На политик прилича, понеже е луд. Но не е. Ама не го познавам нещо, просто така мисля. Пък и лъже.latrevw написа:защо не става Каролев?Green Light написа:
Ти всъщност за кмет на София за кого ще гласуваш?
За Фандъкова.
- Green Light
Чунким бесепарите не са.сър Айвънхоу написа:ББ ептен изтрещя
Бате Серго беше сбъркал как се пише сграда. И понеже сега говори че го е срам от политиката на бб, бб пък му вика мене па да видиш, ме е срам, дето не може да пишеш. Второкласничета кво да ги праиш
Хм, аз пък все си мисля, че е време бизнесмените да се заемат и с такава дейност. Какво е управлението на община, държава и тем подобни. Трябва да си добър ръководител, да знаеш как да печелиш. Пък и печелбар бил, та кой не е. Сельовците в парламента? Поне е умен.Green Light написа: Защото е печалбар. Той е бизнесмен не е политик. На политик прилича, понеже е луд. Но не е. Ама не го познавам нещо, просто така мисля. Пък и лъже.
За Фандъкова.
Грийне, като се видим, ще бъдеш наказан заради това ти гласуване на тези избори, направо съм възмутена значи :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.latrevw написа: Хм, аз пък все си мисля, че е време бизнесмените да се заемат и с такава дейност. Какво е управлението на община, държава и тем подобни. Трябва да си добър ръководител, да знаеш как да печелиш. Пък и печелбар бил, та кой не е. Сельовците в парламента? Поне е умен.
Грийне, като се видим, ще бъдеш наказан заради това ти гласуване на тези избори, направо съм възмутена значи :)
Може и да греша, но засега това е.
Управлението на община, държава и тем подобни е ръковоство, днес мениджмънт му казват, и идеята е да знаеш как да печелиш - но не за себе си. Или поне не само за себе си.
Panta rhei...
за управлението - и аз същото казвам.Мнемозина написа: Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.
Управлението на община, държава и тем подобни е ръковоство, днес мениджмънт му казват, и идеята е да знаеш как да печелиш - но не за себе си. Или поне не само за себе си.
иначе не знам - различен е, харесват ми хора, които не робуват на стереотипи, свеж ми изглежда. ако беше кандидат за Варна, бих гласувала за него.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
За свеж - свеж е. Но не мога да си го представя на власт.latrevw написа:за управлението - и аз същото казвам.Мнемозина написа: Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.
иначе не знам - различен е, харесват ми хора, които не робуват на стереотипи, свеж ми изглежда. ако беше кандидат за Варна, бих гласувала за него.
Той е от тези, дето могат да кълват добре властта, но властвайки... не знам. Не си го представям.
Ще видим де.
Аз пък изобщо не съм гледала още прогнози за София.
Panta rhei...
Мнемозина написа: Аз пък изобщо не съм гледала още прогнози за София.
е, за какво са ти прогнози, те резултатите се знаят още от сега. Щом и Грийна за Фандъкова ще гласува (разбирам го де, разбирам логиката, но ми е трудно да го преглътна :) )
- Green Light
Еми хубаво сега. Левски си е твой нали герой и тва неговото предсмъртно писмо ти си имаш всякакви основания да го използваш според твоята си съвест. На мене Левски какъв ми е? Аз, като ще гласувам с хикс и като правя компромис с Фандъкова, предавам това за което се е борел и загинал той и всеки един от ония въпросителни, за мен се отнася.latrevw написа:http://neverojatno.wordpress.com/2011/1 ... ezident-3/
не разбрах нещоGreen Light написа:Еми хубаво сега. Левски си е твой нали герой и тва неговото предсмъртно писмо ти си имаш всякакви основания да го използваш според твоята си съвест. На мене Левски какъв ми е? Аз, като ще гласувам с хикс и като правя компромис с Фандъкова, предавам това за което се е борел и загинал той и всеки един от ония въпросителни, за мен се отнася.latrevw написа:http://neverojatno.wordpress.com/2011/1 ... ezident-3/
линкът го пуснах заради социологическото проучване
абе, я да питам аз, поръчах си и току-що ми пристигна тениска със Светльо Витков и отбелязана на тениската бюлетина 20. Идеята ми е това да облека и да отида да гласувам, може ли да ме изгонят като нарушаваща тайната на вота или правото на свободен избор на другите :)
- Глас в пустиня
Ще те изгонят даже и глоба ще ти тръснат, защото в деня на изборите агитацията е забранена...ама па от друга страна е добре - може да те дадат по тв.latrevw написа:...
абе, я да питам аз, поръчах си и току-що ми пристигна тениска със Светльо Витков и отбелязана на тениската бюлетина 20. Идеята ми е това да облека и да отида да гласувам, може ли да ме изгонят като нарушаваща тайната на вота или правото на свободен избор на другите :)
- windcolours
в този ден е забранена агитацията. Обаче ако те приберат в ареста после ще има да ни разказваш интересни неща:lol:latrevw написа:не разбрах нещоGreen Light написа:Еми хубаво сега. Левски си е твой нали герой и тва неговото предсмъртно писмо ти си имаш всякакви основания да го използваш според твоята си съвест. На мене Левски какъв ми е? Аз, като ще гласувам с хикс и като правя компромис с Фандъкова, предавам това за което се е борел и загинал той и всеки един от ония въпросителни, за мен се отнася.latrevw написа:http://neverojatno.wordpress.com/2011/1 ... ezident-3/
линкът го пуснах заради социологическото проучване
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте