За всички, които...
За всички, които...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Пипилота Шантиклер
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: За всички, които...
Благодаря:-)maggot написа:Обичат небето
Много свежо, макар и малко боцкаво към края:-):winkw:
Довечера син ми ще му се изкефи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Върхът. Много се смях на бедното животинче...maggot написа:Обичат небето
Ама това са рисковете на професията... и хобитата :)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Въртолета има средно около 250 части /говоря за моделите/, самолетите...20-ина. Истинските...са си еднакво сложни. Но при въртолета динамиката е доста по-сложна и обикновената аеродинамика върши малко работа при изчисленията.B-52 написа:Трябваше да си направи разчета за кацане предварително.. горкия мармот :):crying:
МЪЖжжж, кое е по-трудно да се конструира - модел на въртолет на самолет? Иначе самолетчето ме изкефи много :)
Ми радиоуправляемо вертолетче ДВГ /оборудвано/ излиза от цени 2500 и до към 5000. Зависи от модела и от оборудването. Самолетите... почват от къде 400-500 и свършват до към 3000. Но повечето са в долната граница и докато самолет се прави, хеликоптер се купува и сглобява.B-52 написа:Ясно, попитах понеже гледам че (поне в Шумен) се конструират и управляват само модели на самолети а въртолети не мога да видя.