Иначе ще си стоим непростени цяла година още!
Я бързо
Re: Я бързо
А на теб персонално, официално и от сърце ти прощавам, за това, че си такова съкровище!:lol:Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
- Глас в пустиня
Човешко е да се греши - божествено е да се прощава!:-)Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
- Dark Angel
мисля че грешките са присъщи на всичкиБоЕВ написа: Човешко е да се греши - божествено е да се прощава!:-)
Мирси!esti написа:А на теб персонално, официално и от сърце ти прощавам, за това, че си такова съкровище!:lol:Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
П.П. Чакай да приземя: в ученическата ми компания под "съкровище" винаги разбирахме "чудовище".
Panta rhei...
Добре де - ти си чудовищно умна, добра и готина:blum:Мнемозина написа:Мирси!esti написа:А на теб персонално, официално и от сърце ти прощавам, за това, че си такова съкровище!:lol:Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
![]()
П.П. Чакай да приземя: в ученическата ми компания под "съкровище" винаги разбирахме "чудовище".
Маймуна такава...
Нали последно кукумявки бяхме.esti написа:Добре де - ти си чудовищно умна, добра и готина:blum:Мнемозина написа:Мирси!esti написа:А на теб персонално, официално и от сърце ти прощавам, за това, че си такова съкровище!:lol:Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
![]()
Маймуна такава...
Голямо блуждаене между видовете настана...
Panta rhei...
Ми все още търсим себе си явно....Мнемозина написа:Нали последно кукумявки бяхме.esti написа:Добре де - ти си чудовищно умна, добра и готина:blum:Мнемозина написа:Мирси!esti написа:А на теб персонално, официално и от сърце ти прощавам, за това, че си такова съкровище!:lol:Мнемозина написа:да прощавате всички!![]()
![]()
Маймуна такава...![]()
Голямо блуждаене между видовете настана...