Green Light написа:
В света днес много повече се обръща внимание на мръсотията в живота на хората, която е била преди време, някога назад в годините. Вероятно за да не се объща внимание на това което става днес пред очите ни.
Не съм те видял да пуснеш нещо за процеса срещу Масларова.
за мен тези избори са най-ужасните. никога не съм била чак пък в такава ситуация да не мога на балотаж да гласувам. просто не мога. всички във властта явно са едни и същи, но прекалено нагло и грозно става всичко.
Калфин и Данаилов направиха най-смешната кампания на света. Подозирам, че Калфин е много знаещ човек, но действаше абсолютно неадекватно и загуби ореола си на експерт в моите очи.
За Плевнелиев и за ББ просто няма смисъл да коментирам.
Но истинско страшно стана във Варна - който и да избере сега на балотажа града, ще е еднакво трагично. Имаше кратък дебат между двамата вчера сутринта по БТВ - кошмар!!! Както завърши водещия: "Ами това са кандидатите за Варна, да са им честити на варненци"
Това дъно уж все сме го стигнали, а продължаваме да пропадаме все по-надолу.
Решила съм да живея и да се справяме доколкото можем, за да изпратя децата си в чужбина, нека 5 години са далеч, да поживеят и поработят там и после, ако решат да се върнат. Средата в България в момента е отровна.
Иска ми се да мога да направя нещо, бих се включила в някаква гражданска организация или и аз не знам в какво, но такива няма.
Ако Марешки стане кмет на Варна, изселвам се, да знаете.
И за първи път няма да гласувам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.