хахахаха:)))4avdar4e написа:Strunz написа: :емотикон за френска:
:суасон ньоф:
хахахаха:)))4avdar4e написа:Strunz написа: :емотикон за френска:
Ееее, толкова езици поназнайвам, ама френски бъкел не разбирам.Strunz написа::суасон ньоф:
и аз бъкел, но ми звучи като 69 8)4avdar4e написа:Ееее, толкова езици поназнайвам, ама френски бъкел не разбирам.Strunz написа::суасон ньоф:Превод, моля!

Щрунце!Strunz написа: Илиенци е от най-международните ти кажа аз:)
Иди и си купи глобус на Варна от там:)

Китай и качество... Това само БТК могат да го съвместятграфинята написа: Експлоатирам техниката,която сега с пълна мощност се подменя с чисто нова от Китай за да ви са задоволени изискванията за качество на услугите.
тихо, че ставаме техни клиенти....и ще крещя после : "Любоооооооооо"wishes написа:Китай и качество... Това само БТК могат да го съвместятграфинята написа: Експлоатирам техниката,която сега с пълна мощност се подменя с чисто нова от Китай за да ви са задоволени изискванията за качество на услугите.

zavisi kakvo vijdashAnonymous написа:Зеницата реагира на светлина със свиване. Доста измислена анимация имаш.
hehe, да, но първо реагира на светлината, когато се отвори окото. после идва симпатусовия отговор ("на страха очите са големи";)))Zmeu написа:zavisi kakvo vijdashAnonymous написа:Зеницата реагира на светлина със свиване. Доста измислена анимация имаш.
Любима ?!При положение че съм напуснала официално, но поради взаимно-изгодни условия съм останала на срочен договор?Както и да е.Сега не знам да има промоции за интернета.Бяха през август-много изгодни.Неограничен трафик -скорост 512К,за 24,99 на месец.Сега изчакай до празниците.Сигурно ще го пуснат пак.wishes написа:Сигурно е било среща на клуб "Девственици"графинята написа: От Варна съм и когато имам време се разхождам из Морската градина.И така един следобед,както си вървяхме със скъпия ми съпруг решихме да пием кафе на друго от обичайното място и седнахме пред Летния театър на едната от мизериите.Студено но сухо време,хора няма -тук -там някое куче или велосипедист.По едно време по един,по двама заидваха разни хора и се събраха около 10 тина души,че и седнаха точно до нас.Оказа се че е среща на хора от нета по разговорите им.Едни се познаваха-други-не,но определено разговора беше пълна трагедия.Хората няма да обсъждам-щом взех категоричното решение на подобни срещи да не ходя- прави си извода.![]()
Много губиш че не се срещаш с нас, така да знаеш![]()
Кажи сега за промоциите на любимата ти фирма
не съм :)Мнемозина написа:Щрунце!Strunz написа: Илиенци е от най-международните ти кажа аз:)
Иди и си купи глобус на Варна от там:)
Разбрах!
Ти си от варненската Атака!
"Не човек, а желязоStrunz написа:
не съм :)
аз съм комунист:)

на тоз аватар-душица не му отиват такива стиховеfrisky lioness написа:
"Не човек, а желязо
просъскал агентът-фашист.
Тихо мъртвият казал
Не, комунист"
8)

По-добри са от Сименс и Ахе да ти кажа и на по- ниска цена.wishes написа:Китай и качество... Това само БТК могат да го съвместятграфинята написа: Експлоатирам техниката,която сега с пълна мощност се подменя с чисто нова от Китай за да ви са задоволени изискванията за качество на услугите.
разбра ме:)frisky lioness написа:"Не човек, а желязоStrunz написа:
не съм :)
аз съм комунист:)
просъскал агентът-фашист.
Тихо мъртвият казал
Не, комунист"
8)
Dark написа:Не виждаш ли с какви лееееки отенъци на червеното е и как бодро е вдигнал лапичка за поздравfrisky lioness написа:
на тоз аватар-душица не му отиват такива стихове

и все пак е душица 8)frisky lioness написа: Не виждаш ли с какви лееееки отенъци на червеното е и как бодро е вдигнал лапичка за поздрав

И как им викате? Маци? Писи? Котьо? Котко?Dark написа:. а ние котките не ги кръщаваме.

като ги викаме с :"Мац мац мац", а иначе "Котко, разкарай се от пердето"frisky lioness написа:И как им викате? Маци? Писи? Котьо? Котко?Dark написа:. а ние котките не ги кръщаваме.

Недей да им ставаш клиент... ще съжаляваш много скоро, като се насити капацитета на АДСЛ-а, а това много скоро ще станеDark написа: тихо, че ставаме техни клиенти....и ще крещя после : "Любоооооооооо"
Че са без пари е ясно. Ама по-добри от Сименс... айде-айде, друг път. Стиснати сте простографинята написа: По-добри са от Сименс и Ахе да ти кажа и на по- ниска цена.
Стисната съм и то много..ама се оказва ,че не съм само аз.хахаwishes написа:Че са без пари е ясно. Ама по-добри от Сименс... айде-айде, друг път. Стиснати сте простографинята написа: По-добри са от Сименс и Ахе да ти кажа и на по- ниска цена.