За коgo ще гласувате/ гласувахте(за след 30ти)

Все същите

За кого ще гласувате?

Анкетата свършва на 07.11.11, 14:26

Калфин
4
29%
Плевнелиев
5
36%
Няма да гласувам
5
36%

Общо гласове: 14

Аватар
Green Light

За коgo ще гласувате/ гласувахте(за след 30ти)

Мнение от Green Light »

Калфин vs Плевнелиев vs Няма да гласувам

Аз за Плевнелиев, за да не е бесепар президента.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: За коgo ще гласувате/ гласувахте(за след 30ти)

Мнение от сър Айвънхоу »

няма да гласувам... в циркове не участвам... нито в милиционерски постановки
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Плевнелиев.
Всичко бих направила, което зависи от мен да се махнат БСПто и Доган. Тях като ги няма, нещата ще стават по-лесно.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Калфин.

"Вся власть советам", не ми харесва като идея никак, а пък в тези й персонификации - още по-никак.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

аз и за двамата :)
т.е. ще пусна невалидна бюлетина с хикс и на двамата
така ще гласувам и за кмет
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Калфин.
Герб ги мразим и у червата. Толко мизерия са ми правили че и на два метра под...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

не е важно за кой ще гласуваш, а как ще го преброят :grin:
just perfect
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

чудя се още
що го няма като опция в анкетата
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

Че то гербаджиите са по чевенотиквеници и от бесепарите барабар с доган бе.
Баси!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:аз и за двамата :)
т.е. ще пусна невалидна бюлетина с хикс и на двамата
така ще гласувам и за кмет
Вчера(след като ПАК бихме с над 20 импа) ми разказваха за Софиянци в повече. Значи там кмета на изборите купува цигански гласове. Обаче губи катастрофално, понеже циганите мислели че задраскваш този който НЕ искаш да стане кмет. Умрях от хилеж, баси. Тоя филм ще взема да го гледам.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:Че то гербаджиите са по чевенотиквеници и от бесепарите барабар с доган бе.
Баси!
:lol:
Да те допълня само:

Изображение
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:не е важно за кой ще гласуваш, а как ще го преброят :grin:

:grin::grin::grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:не е важно за кой ще гласуваш, а как ще го преброят :grin:
:grin:
Този път вече няма да има нужда от такива неща. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Ивайло написа:Че то гербаджиите са по чевенотиквеници и от бесепарите барабар с доган бе.
Баси!
:lol:
Да те допълня само:

Изображение
Нещо допълнението ти го нема!

На цвят са едни, гледа се кой ще направи по-малко поразии. Калфин с тия правомощия при тоя парламент, а вероятно и при следващия е обречен да е манекен. Докато Плявата Бойко го турга да си подготви почвата - сиреч - Плевнелиев при тоя парламент може да поиска увеличаване на правомощията, че и всяка друга инициатива ще мине леко и лесно...е, не, това не го искам определено.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:... Обаче губи катастрофално, понеже циганите мислели че задраскваш този който НЕ искаш да стане кмет. Умрях от хилеж, баси...

Смееш се ти, ама в наща оик гътнаха бая бюлетини от едно село с етноси. Удебеляват само едното рамо на хикса, така този дето чете бюлетините знае колко броя са гласували по договорка и колко да плати на дилъра. :winkw:

пп Та не се знае у филма кой от двама кандидати е дал повече.:grin:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Калфин

Цялата власт в ръцете на една партия = тоталитаризъм. Не виждам кое ще му е по-различното от соца навремето ако Плевнелиев стане президент.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Вчера(след като ПАК бихме с над 20 импа) ми разказваха за Софиянци в повече. Значи там кмета на изборите купува цигански гласове. Обаче губи катастрофално, понеже циганите мислели че задраскваш този който НЕ искаш да стане кмет. Умрях от хилеж, баси. Тоя филм ще взема да го гледам.
е, как бе, у нас това е култов сериал
даже децата се научиха в сряда в 21 да пазят тишина, голям хилеж, много добре е направен филма
изтегли го и го гледай
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Няма да гласувам... ще си сготвя баница...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:
Нещо допълнението ти го нема!
Допълнението ми е оная снимка, която си ми пуснал в моята тема. При мен си се вижда.

А защо никога когато говорят за купуване на гласове, не казват коя партия ги купува? И това ли за да не се политизира?
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:Плевнелиев.
Всичко бих направила, което зависи от мен да се махнат БСПто и Доган. Тях като ги няма, нещата ще стават по-лесно.
къф Доган бе?
опомнете се най-накрая!
Чоко и Боко имаха две години и ЦЯЛАТА репресивна машина да се разправят с Доган.
ако те искаха да смачкат Доган, то точно за половин година щяха да фалират "обръча то фирми"...
а какво направиха? кажи де? какво направиха?
ако си спомняш, направиха едно - бутнаха барбекюто на Доган... те тва направиха...
смешно ми е как седите и вярвате в призраци в килера...
разберете, че Боко, ако няма с кого да плаши, ще изчезне точно за няколко дни...
това е истински комунист, добре обучен в Симеоново...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

сър Айвънхоу написа: къф Доган бе?
опомнете се най-накрая!
Чоко и Боко имаха две години и ЦЯЛАТА репресивна машина да се разправят с Доган.
ако те искаха да смачкат Доган, то точно за половин година щяха да фалират "обръча то фирми"...
много добре казано!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз май няма да мога за президент, па за кмет няма да ща. според мени и калфин и плевналиев да спечелят се тая. и единия и другия ще се постараят да издухат тиквата от сцената, после с кунева ще напраят меко ляво или меко дясно центриско движение и добре да ни е дошла новата партия.:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

няма
макар да съм рботил някога с плевнелиев
не ми е направил лоше вчепетление
делегираше си права и отговорности надоле по редиците на подчинените у офиса
после линднер-ирис съ изпокараха и се разделиха
кой кво виновен не знам..но чета из пресите, че не го долююбват и до днес у немско-австрийският анклав
мое щот ги е нагазил по български уклон, мое и да е щот съ е издънил кат мекере
за едното мое да го адмирирам, за другото да го ненавиждам.. но понеже не знам историята откъде кухнята, не мога да отсъдя.

за другия...вече сМе го видели. макар да е май единственият мнистър дет си е подал сам оставката, доколкото помня
ма и аз не помня дълго, еле ако в кратко време след това пак си предяви претенциите да кльопа от софрата
при това на спокойно място

не ме "грабнаха" с нищо от кампаниите си
та по някакъв начин да ме спечелят
ще ми се обаче да обещаят неща след като ги изберът и после да си ги изпълнят
е...неща ограничени в правомощията на президента...не искам да си разтягат локумите извън тях
както чувах у всяка предизборна кампания на 18-те ли бяха кандидатпрезденти

лично аз не опознавам никой от двамцата като носител на моите граждански добродетели
и именно поради тая причина не смятам да гласувам
но ако вие имате причина, идете и гласувайте
уважавам вашата причина и бих се брил за правото да я имате, дори и да не ми харесва причината
както би казал някой мъдрец от миналото
поне избрът ще е разумен
а после..на маса, ще обсъждаме с колко платени вота е преборен вашият граждански и разумен такъв
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Според нашата анкета, днес не би трябвало да изберем президент. Но вдействителност едва ли ще стане така :grin:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:Според нашата анкета, днес не би трябвало да изберем президент. Но вдействителност едва ли ще стане така :grin:
"Шибан народ" - както се изразява един близък приятел на премиера за когото и специално министерско място беше открито. Да им честита диктатурата, мнозина, обаче, не са в състояние да я разпознаят, защото благодарение на комунистическото петоколоние българите са по да бетер и от руснаците. В бляновете, в мечтите им е образа на "батюшката" - строг и по възможност сегиз-тогиз справедлив.

Дано това което си мисля никога не се случи! Дано Грийна и останалите гласували за гербаджийската кандидатура да не разберат никога какво е гербер да ти пожелае бизнеса и дано никога не им се случва да ги скъсват от данъчни и прокурорски проверки докато не хвърлят пешкира сами!

Честита Ви путинизация (господа)-Другари!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Направо не ми се мисли докъде сме се докарали - снощи взех да стискам палци да се съвземе поне БСП-то, че да има все пак нещо като опозиция в цялата картинка. :blink:

От друга страна толкова много им опяват отвсякъде за преяждането с власт, че може пък да им се наложи на герберите да повнимават малко повече. Знам ли.

Боев, браво на вас там, дано не ви изядат с парцалите оттук нататък.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Начи сега два въпроса останаха да висят.
Стана ли баницата на Иткоме?
И какво да правим с тия 8 невалидни гласа?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:И какво да правим с тия 8 невалидни гласа?
як пердах, следващия път - да си знаят. и никва баница за тях! изобщо никва баница:grin:
just perfect
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Дам разкошна, снимах я дори за темата със снимките.

По-хубви ми станаха свинските карета с боровинки... освен това ми остана време да се кача до Боянския водопад, Момина скала, да отида до Карабунар за разкошен пелин... а и да направя фоторазходка из бизнеспарка - все много добре похарчено време...

За изборите... няма как да се насиля да избера "по-малкото зло". Що за избор.. исках Кунева, няма я - не гласувам. Фъндъка мина на първо четене... туй то..
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

а най-ми ареса дет сложната бюлетина автоматически е объркала маргиналните избиратели дет не моат а четат /еле па на български/
и бабушкерите на по 70-80 години дет с умиление си спомят за едни други времена :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:...
И какво да правим с тия 8 невалидни гласа?
Освен да си ги натикате там дето слънцето не ви огрява друго не виждам какво може да направите!:grin:

И въпросът трябва да стърчи, защото увиснели....ебаго...:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Крайно време е според мен да се сложи ред в това кой може и кой не може да гласува.

Това, че България е открила изборни секции извън България, мисля е дело на ДПС. До сега не знам за нормална държава, която да прави това. То не са англичани, то не са американци, то не са гърци - дойдат ли избори, всички си пускат отпуски и си се прибират по държавите за да гласуват.

Това, че сме позволили всеки един профан да гласува също е някаква наша полу-"социална" придобивка. Не плащаш ли данъци в държавата, не можеш да имаш мнение по нейното управление. Така ще отпаднат всички ония "мислители" живеещи от десетилетия в чужбина и плащащи данъците си там, чели-недочели, чули-недочули и вече имат мнение. Така и купуването на гласове ще отпадне - тия които си продават гласовете така или иначе няма да имат право да гласуват.
Не съм съгласна асоциални множества живуркащи на мой гръб да определят кой и как ще ръководи страната ми и живота ми.

Дано сега, след като за първи път ДПС не се е закачило на хорото, това да се случи.
Последно промяна от maggot на 31.10.11, 18:56, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

WALL-E написа:а най-ми ареса дет сложната бюлетина автоматически е объркала маргиналните избиратели дет не моат а четат /еле па на български/
и бабушкерите на по 70-80 години дет с умиление си спомят за едни други времена :lol:
Бе, ти напоследък и не само си все около, ама в тоя пост си па ептен. Структурата на вота е такава, че нащо поколение просто присъства символично - сиреч, пак "бабушкерите" гласуваха. :grin:

Наще баби седмици наред тренираха с фишове за тото да вписват хиксчета. Няма празно вервай ми - недействителните бюлетини поради неправилно поставен знак или различен от "Х" са пренебрежимо малко.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:Направо не ми се мисли докъде сме се докарали - снощи взех да стискам палци да се съвземе поне БСП-то, че да има все пак нещо като опозиция в цялата картинка. :blink:

От друга страна толкова много им опяват отвсякъде за преяждането с власт, че може пък да им се наложи на герберите да повнимават малко повече. Знам ли.

При нас герберите вече са маргинална структура.:grin:
Ку трябва ш`си провъзгласим република.:grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

WALL-E написа:а най-ми ареса дет сложната бюлетина автоматически е объркала маргиналните избиратели дет не моат а четат /еле па на български/
Глюпости! Чупят им се едни пръчици на тия дет не могат. Слагат горния край на пръчицата на горния край на бюлетината. Дето е долния край, там трябва да зачеркнат.
Освен да са си изгубили клечките, инак не мога да си го обясня :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:
Глюпости! Чупят им се едни пръчици на тия дет не могат. Слагат горния край на пръчицата на горния край на бюлетината. Дето е долния край, там трябва да зачеркнат.
Бе, кво му отвараш очите са!:lol:
И с канапче става. Може и с "календарче" което много, ама много прилича на квадратчето с номера от бюлетината.:winkw:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа:
maggot написа:
Бе, кво му отвараш очите са!:lol:
И с канапче става. Може и с "календарче" което много, ама много прилича на квадратчето с номера от бюлетината.:winkw:
Викаш - да не му разваляме романтичните въжделения ли? :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:
Мнемозина написа:Направо не ми се мисли докъде сме се докарали - снощи взех да стискам палци да се съвземе поне БСП-то, че да има все пак нещо като опозиция в цялата картинка. :blink:

При нас герберите вече са маргинална структура.:grin:
Айде, дето се вика таз година полупроводници, догодина - знаем. :grin:

То пък иде 2012.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа: При нас герберите вече са маргинална структура.:grin:
ОбъркА се нещо според мен. Герберите са магистрална структура :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор