Кажи чадоmaggot написа:Ивайло написа: Враговете на мойте приятели са и мой врагове!
Ми, щом може те да си се защитават на всякаква основа, дори и само по презумпция "мой много добър приятел", що да не можем и ние?
Ох, божкееееее...
Избори 2011
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
ти не ми се хили ми си стягай гъзоИвайло написа:
оти преразпределението на бюджетите е централизирано и кметовете дет "не слушкат" го ядат дървото първи барабар с общините им и областите
сори, не съм го измислил аз, но това виждах при одитите
независимо, че кметовете бяха шарени /от партийни до инициативни или просто човеци/ но и с желание да правят това дет трябва
за собствените си съграждани и даже за държавността
да, ама не...
ще се промени чак когато, всеки започне да зачита институцията наречена "частна собственост"
която не е изчезвала у близките ни съседи ни през социалистическо, ни през "черните военни"- щот у един период са се случвали нещата
а това според мене ще стане с едно ново "възраждане" и образоване
напук на тази въпиюща чалгализация и циганизация на нацията..
иначе сме умрели
с омраза само не става...требе и морков
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
Кофти работа са бюджетите и за тях не ми се говори сега.WALL-E написа:...
а това според мене ще стане с едно ново "възраждане" и образоване
напук на тази въпиюща чалгализация и циганизация на нацията..
иначе сме умрели
с омраза само не става...требе и морков
А "възраждането" ще се състои. Виждам го с очите си как става, но за съжаление ние, нащо поколение, пак сме някъде в страни, носители на "възраждането" на положителната промяна са младите. И много им се радвам на хъса и на необремененото съзнание.
- Глас в пустиня
да, 90% от нас саИвайло написа: Кофти работа са бюджетите и за тях не ми се говори сега.
А "възраждането" ще се състои. Виждам го с очите си как става, но за съжаление ние, нащо поколение, пак сме някъде в страни, носители на "възраждането" на положителната промяна са младите. И много им се радвам на хъса и на необремененото съзнание.
други 10% го правят както могат и според своите разбирания
кой да си ограмоти съседите с почистеният вътрешен двор
кой да поднесе информация дето може да се прочете от хора дето ще я оценят
кой да помогне на младежите да мислят технически грамотно и да творят
кой с напомняне на традициите държали ни през времето като нация
... това са парчета от пъзел
и всяко от тях е необходимо
с изключение на омразата
и на мен ми се иска да мразя доста хора, но вътрешното ми аз и това дето са възпитали в мен не ми позволява
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
виждам я в твоите писанияИвайло написа: Имаш проблем с омразата ли? Напоследък доста често говориш за нея и все се каня да те питам.
имам
все някое поколение трябва да пречупи оня мьобиусов кръговрат
щото имам деца, а може да дочакам и внуци
Ще ти кажа аз на тебе! Първо се научи да пишеш правилно, б@си. Не ми се прави на Мълвена, Галена, Сашка Васева и вся осталная...Ивайло написа:Кажи чадоmaggot написа:Ивайло написа: Враговете на мойте приятели са и мой врагове!
Ми, щом може те да си се защитават на всякаква основа, дори и само по презумпция "мой много добър приятел", що да не можем и ние?
Ох, божкееееее...
После, приеми, че живота на хората не е само политика и подскачане като петел пред кокошки.
Доста често имаш страхотни попадения и се наслаждавам на писанията ти. Но като забравиш да си пиеш хапчетата, честно, на болен сидеров почваш да мязаш.
Бъди нещо повече
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Ясно! Имаш проблем с "омразата". В темата с цитати ще ти мента нещо по въпроса, ама по-късно или пък в някой друг ден.WALL-E написа:да, 90% от нас саИвайло написа: Кофти работа са бюджетите и за тях не ми се говори сега.
други 10% го правят както могат и според своите разбирания
кой да си ограмоти съседите с почистеният вътрешен двор
кой да поднесе информация дето може да се прочете от хора дето ще я оценят
кой да помогне на младежите да мислят технически грамотно и да творят
кой с напомняне на традициите държали ни през времето като нация
... това са парчета от пъзел
и всяко от тях е необходимо
с изключение на омразата
и на мен ми се иска да мразя доста хора, но вътрешното ми аз и това дето са възпитали в мен не ми позволява
- Глас в пустиня
Не е ли малко нахално да искаш от мен точно аз да направя компромис? А убийците, както и наследниците им да си живеят със съзнанието че са герой извършили неземно геройство и при всеки следващ сгоден случай, когато нещо не им е на кеф да се фанат пак за дръшката на калъча.WALL-E написа:виждам я в твоите писанияИвайло написа: Имаш проблем с омразата ли? Напоследък доста често говориш за нея и все се каня да те питам.
имам
все някое поколение трябва да пречупи оня мьобиусов кръговрат
щото имам деца, а може да дочакам и внуци
- Глас в пустиня
Сори, тандема елби-грийн ми действат така - лигавите си и ехидни коментари да ги правят във фитнеса или на паркета в танцувалните салони.maggot написа:Ще ти кажа аз на тебе! Първо се научи да пишеш правилно, б@си. Не ми се прави на Мълвена, Галена, Сашка Васева и вся осталная...Ивайло написа:Кажи чадоmaggot написа:
Ох, божкееееее...
После, приеми, че живота на хората не е само политика и подскачане като петел пред кокошки.
Доста често имаш страхотни попадения и се наслаждавам на писанията ти. Но като забравиш да си пиеш хапчетата, честно, на болен сидеров почваш да мязаш.
Бъди нещо повече
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
бе що се занимавате с Айвъна, а?maggot написа:Е де, не си прав. Айвъна е този, който първи започна да държи неприятен тон, погледни от страни малко нещата.Ивайло написа: Кво му рипкаш на Айнъна са?:-)
Не те кефи, не е от вашта дружинка или кво?
БТВ - тоз момък Айвъна - гласувА ли? М?
каквото имах да напиша, го написах...
добре е да се вземе предвид, че, когато писах, че на някой му е завряна главата в пясъка, използвах точно думата "пясък"... защото НЕ Е в пясъка, а нейде другаде... в едни анатомични части...
както на много тука, дето си мислят, че като гледат телевизия, и са видели всички факти, и са чули най-точните анализи...
видял съм отблизо много изборни процеси... в много съм и участвал пряко под различна форма и мога да твърдя едно - по-мръснишки и по-отвратителни избори НИКОГА до сега не е имало...
винаги е имало купуване и продаване на гласове, номера в комисиите и други подобни циркаджилъци, но....
НО такова нещо до сега не е било... поне откакто дойде "демокрацията"
1. никой и НИКОГА не си е позволявал два месеца преди изборите да блокира сметките на общините, в които има много малък шанс да спечели кандидатът на управляващите.
2. никой и НИКОГА не е издавал заповеди за уволнение на 4000 (четири хиляди) работника със заявлението, че тия заповеди ще влезнат в действие, ако кандидатът на управляващите не спечели.
3. никой и и НИКОГА не е изнудвал и тормозил толкова много хора...
4. никой и НИКОГА не е активизирал толкова здраво полицейския репресивен апарат, за да се разправи с опонентите си...
инак ББ е прав за едно - водиха "най-семплата" от финансова гледна точка кампания... просто, защото заплахите, откритите репресии и други подобни "изборни" похвати има спестиха част от парите...
не, не гласувах... на първия тур, защото бях болен...
на втория осъзнах, че в този фарс не искам да участвам...
надявам се, че повече няма да ме замесвате в споровете си!
ако някой иска да спори с мен, да заповяда.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- Green Light
Какъв лагер, нали всичко е лично?Ивайло написа:Ако искаш можеш да се строиш в техния лагер!Мнемозина написа:Няма драма, но не си прав.Ивайло написа:...
Утре ще те бия по-подробно, че сега съм уморена и не мога да се ядосам както трябва.
Обаче едва ли ще те приемат.
И аз тебе лично ще те бия.
Че е невъзпитано от тяхна страна да мислят по различен начин от теб и особено пък от мен, е отделен въпрос.
Пък си позволяват и да го казват, което вече е наистина адски дразнещо. Обаче това и ти го правиш от време на време, да мислиш различно от мен и ПОСТОЯННО ГО КАЗВАШ. Отвратително.
А пък най ме вбесяваш като спреш да пишеш.
Panta rhei...
- Green Light
Ами аз?Мнемозина написа:
Какъв лагер, нали всичко е лично?
Че е невъзпитано от тяхна страна да мислят по различен начин от теб и особено пък от мен, е отделен въпрос.
Пък си позволяват и да го казват, което вече е наистина адски дразнещо. Обаче това и ти го правиш от време на време, да мислиш различно от мен и ПОСТОЯННО ГО КАЗВАШ. Отвратително.
Ти нали дразниш него, не бъди толкова лаком сега.Green Light написа:Ами аз?Мнемозина написа:
Какъв лагер, нали всичко е лично?
Panta rhei...
- Green Light
Кат сме почнали с вадене на "докИменти", ей ви още един, дето "ако не е виц, е още по-голям виц!" както реква един от коментаторите отдолу 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
За 250К и аз съм навит.maggot написа:Кат сме почнали с вадене на "докИменти", ей ви още един, дето "ако не е виц, е още по-голям виц!" както реква един от коментаторите отдолу
Обаче не вярвам. Не знам кво ми стана ама не им вярвам на тия вестници и тва е. Необяснима работа.
Б@х, то и аз не вярвам, ама ми стана весело, защото хич няма да се учудя ако е било така - БСП да си е наело най-скъпия актьор и са да го връткаGreen Light написа:
За 250К и аз съм навит.
Обаче не вярвам. Не знам кво ми стана ама не им вярвам на тия вестници и тва е. Необяснима работа.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Green Light написа:Несправедлив и черен живот. Всичко живо реагира както си иска и не се съобразява вобще. Аз тука твърдо заявявам, че дразня теб. Ивайло се дразни от мене абсолютно самостоятелно и без каквато и да е намеса.Мнемозина написа: Ти нали дразниш него, не бъди толкова лаком сега.
Ох, не мога сега, имам да се ядосвам и на едни други хора. Освен това съм дълбоко фрустрирана от гумения фотоапарат на Итко, който окончателно уби надеждата ми за задното салто на Питката.
Ужасно съжалявам, че не мога да откликна, може би малко по-нататък. Дано проявиш разбиране и търпение.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
мдаааам... безплатен обяд няма... това си е...maggot написа:Кат сме почнали с вадене на "докИменти", ей ви още един, дето "ако не е виц, е още по-голям виц!" както реква един от коментаторите отдолу
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
сър Айвънхоу написа:мдаааам... безплатен обяд няма... това си е...maggot написа:Кат сме почнали с вадене на "докИменти", ей ви още един, дето "ако не е виц, е още по-голям виц!" както реква един от коментаторите отдолу
Какъв, "обяд", бе образ? Те загубиха.
- сър Айвънхоу
ех, драги ми "капиталисте"... май не си разбрал някои основни неща в "пазарната икономика"...Green Light написа:
Какъв, "обяд", бе образ? Те загубиха.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
е те тая вечер филм на кончаловски
"вътрешен кръг"
аз нъл ся имам време поради кризата

и като го гледаш...кого да осъдиш всъщност?!
или да се обесиш
ил да цитирам:
"2 неща не може да се купят с пари- здравето и любовта"
макар и у устата на злия герой
е тва му мразим, че истините ги слага у фразите на лошите герои
а житейските неуредици у заблудения плебес
и тотално обърква правдивото с историята и се чудиш кой да приемеш като страна
иванушка-глупака, "курвата", детето с объркана психика или тълпата искаща си вожда...
живот у абсурда
макар да си признавам, като качество и количество май сме доста по-добре усреднено
на всяко десетилетие вповече
"вътрешен кръг"
аз нъл ся имам време поради кризата
и като го гледаш...кого да осъдиш всъщност?!
или да се обесиш
ил да цитирам:
"2 неща не може да се купят с пари- здравето и любовта"
макар и у устата на злия герой
е тва му мразим, че истините ги слага у фразите на лошите герои
а житейските неуредици у заблудения плебес
и тотално обърква правдивото с историята и се чудиш кой да приемеш като страна
иванушка-глупака, "курвата", детето с объркана психика или тълпата искаща си вожда...
живот у абсурда
макар да си признавам, като качество и количество май сме доста по-добре усреднено
на всяко десетилетие вповече
да, сигурно нахално еТалибан написа: Не е ли малко нахално
ако аз и ти не скършим хода на историята
а дори или само аз или само ти да "победим",
сами ще сме само едни последни мохикани
на която и да било собствена история
/тук не визирам отношнието към некви "порти"- обикновено женски "порти", но не липсват и мъжки такива/
все още над Парламента ни седи "Съединението прави силатата"
"L'union fait la force"- на белгиски, от френски
не ние сме измслили историята, колкото и да ти се иска
макар и в основата и да сме я създавали НИЕ
нито почтибезобидните са останали в историята, клепайки всеки различен от сбствените им "праведни" мисленици
"борейки се" за някаква толернтност, която и самите те не зачитат както във "феърплея"
нито пък ти избирайки си невзрачен "враг" и стоварвайки върху него цялата мъст, на която си способен.
на думи.
ако аз съм ти враг, ела с мен да се биеш. "портите" и от 2-те страни явно ги ненавиждаме, без значение на коя страна играят.
между нас с ТЕБ, който и да излезе "победител" или "будител", поне ще уважава насрещният, макар и загубил.
аз заставам от страната на идеалистите
"rebels" дет им викат
напротив на "Sith Lords" - ил на български "ситите лордове"
Ти де си? да не се окажем..от едната страна на летавта?!
шото това малко интернет простраство е отражение на целият ни околен свят. Тук виждаме всичко, от ненавист, през обич, до "осанна" и "разпни го"
както и 13-тият на вечрята. а ние тук уж сме самите ние....
ще ми се да пиша на български, с пунктуално правилни изречения...главни буци, запетайки, препинателки
ся вече е трудно да съ убие джак спарооу
а твоите постинги ме карат да пиша това нагоре
и да заставам на позицията на всеки един от набедените
включително и на теб
и ми е тъжно, защото всичко се повтаря без значение в какъв сценарий
сега преди няколко дни разбрах, че майка ми, предлогам и баща ми (и двамата са бесепари май)и брат ми са гласували за Герб кадидат-кмета при втори по сила наличен кандидат н а БСП...и двамата кандидати си ги знаем...1000 души население..това порядъка е такъв, иначе с циганите може да са повече..
е ми...мажоритарен вот е това...
на президентските най-вероятно са гласували за червените..
е ми това е пример за демокрация казвам аз
кой може да го оспори?
е ми...мажоритарен вот е това...
на президентските най-вероятно са гласували за червените..
е ми това е пример за демокрация казвам аз
кой може да го оспори?
Блажени са бедните духом