maggot написа:ОбъркА се нещо според мен. Герберите са магистрална структураИвайло написа: При нас герберите вече са маргинална структура.
Ку трябва ш`си провъзгласим република.
хахахаха
Само дето по мои впечатления българите в чужбина не си продават гласовете, а си гласуват по убеждение.maggot написа:Крайно време е според мен да се сложи ред в това кой може и кой не може да гласува.
Това, че България е открила изборни секции извън България, мисля е дело на ДПС. До сега не знам за нормална държава, която да прави това. То не са англичани, то не са американци, то не са гърци - дойдат ли избори, всички си пускат отпуски и си се прибират по държавите за да гласуват.
Това, че сме позволили всеки един профан да гласува също е някаква наша полу-"социална" придобивка. Не плащаш ли данъци в държавата, не можеш да имаш мнение по нейното управление. Така ще отпаднат всички ония "мислители" живеещи от десетилетия в чужбина и плащащи данъците си там, чели-недочели, чули-недочули и вече имат мнение. Така и купуването на гласове ще отпадне - тия които си продават гласовете така или иначе няма да имат право да гласуват.
Не съм съгласна асоциални множества живуркащи на мой гръб да определят кой и как ще ръководи страната ми и живота ми.
Дано сега, след като за първи път ДПС не се е закачило на хорото, това да се случи.
Не, ще спре гласуването от циганята.Мнемозина написа: Само дето по мои впечатления българите в чужбина не си продават гласовете, а си гласуват по убеждение.
Не ми е много ясно как точно ако им се пресече възможността да гласуват, ще спре и търговията с гласове.
Аха, схванах.maggot написа:Не, ще спре гласуването от циганята.Мнемозина написа: Само дето по мои впечатления българите в чужбина не си продават гласовете, а си гласуват по убеждение.
Не ми е много ясно как точно ако им се пресече възможността да гласуват, ще спре и търговията с гласове.
Не проработват, защото са половинчати. И защото са нови.Мнемозина написа: Аха, схванах.
Само че всички забранителни и ограничителни мерки дотук нещо не проработват в добра посока и винаги който иска да се промъкне, си се промъква през тях.
А този, който не иска да гласува, не гласува.
Ама пък е демократично отвсякъде.
Е, да, горе-долу същите неща си говорихме онзи ден в икономическите, хм, теми. Но има крайности, до които не бива да се стига.maggot написа:Не проработват, защото са половинчати. И защото са нови.Мнемозина написа: Аха, схванах.
Само че всички забранителни и ограничителни мерки дотук нещо не проработват в добра посока и винаги който иска да се промъкне, си се промъква през тях.
А този, който не иска да гласува, не гласува.
Ама пък е демократично отвсякъде.
А тя - Демокрацията - умира. И не само при нас. Умира навсякъде, където има политици.
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001301
колко % от циганята отиват без плащане а си дадат гласа /от онея тумби по маалите дет си ги знаеме/ ?Мнемозина написа: Не мисля, че за резултатите от последните избори причина са циганите.
Дааа, бе, и който е решил да плваща за гласове, няма да намери на кого, като елиминираш циганите.WALL-E написа:
колко % от циганята отиват без плащане а си дадат гласа /от онея тумби по маалите дет си ги знаеме/ ?
изключвам я има я нема 10% дет са си нормални и образовани цигани
ми те така..от 400 и кусур хиляди невалидни бюлетина ...и кат се вгледаш в структурата на вота..
и се виждат едни вечно мигриращи 2-300 хиляди към тоя дет е платил
тоя път разпределени 1/2
и врно резултатите от тия избори почват да очертават горе доле истинската картина
щот недоплатените гласове са изкарани от другите с други способи
абе въоПще...егати и държавата
ша намериМнемозина написа: Дааа, бе, и който е решил да плваща за гласове, няма да намери на кого, като елиминираш циганите.
Остави ти таз песен.

Остави го бе, той явно не е виждал как работниците на дадена фирма или предприятие отиват да гласуват под строй.Мнемозина написа:
Дааа, бе, и който е решил да плваща за гласове, няма да намери на кого, като елиминираш циганите.
Остави ти таз песен.
Никак не е малко като територия на картата като за начало. Не ти харесват издигнатите кандидатури - издигаш си своя. Не е сложно, регистрирам Ик за втори път и да ти кажа честно доволен съм, а и хората също. Трудно беше първия път, резултата на тия избори е 75% одобрение при 78% изборна активност, което си е направо впечатляващо на целия фон.WALL-E написа:...
инициативен комитет
...
ми..от мен какво очакваш?!Ивайло написа: Никак не е малко като територия на картата като за начало. Не ти харесват издигнатите кандидатури - издигаш си своя. Не е сложно, регистрирам Ик за втори път и да ти кажа честно доволен съм, а и хората също. Трудно беше първия път, резултата на тия избори е 75% одобрение при 78% изборна активност, което си е направо впечатляващо на целия фон.
Имаш ли причини да се шубелисваш? През 44-та, запознати, твърдят че, комунистите мъстели за репресиите около метежа през 23-та с 20 годишна давност. Тъкмо толкова колкото е крехката ни демокрация в момента.WALL-E написа:ми..от мен какво очакваш?!Ивайло написа: Никак не е малко като територия на картата като за начало. Не ти харесват издигнатите кандидатури - издигаш си своя. Не е сложно, регистрирам Ик за втори път и да ти кажа честно доволен съм, а и хората също. Трудно беше първия път, резултата на тия избори е 75% одобрение при 78% изборна активност, което си е направо впечатляващо на целия фон.
аз адмирирам само това
страх ме е ако омразата ти надделее над разума
или ИК-то се води от такава
затова твърдях, че не централните избори са важни, а тези за местните управници
от там тръгва промяната
властите не могат, а народа не иска...
и се почва било с патаклама било по цивилизовано
и никога не е ставало за 2 секунди... винаги иска яко бачкане и много време да не кажа няколко поколения