Разцепихме въздуха

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Разцепихме въздуха

Мнение от Глас в пустиня »

и юнеску:

dnes.dir.bg/news/kanada-palestina-unesko-irina-bokova-9818729?nt=4

На какво ли не е способен "троянският кон" или петоколонието в лицето на третото поколение комунисти!
Наистина, все повече вземам да се убеждавам, че "комунист" е някакво генетично заболяване.:cool:
Каката шефка е внучка на оня "юнак" от темата с цитатите дето се хвалел че ударил 400 шамара на Щуреца, а повод за особена родова гордост им е факта че боков старши в дните на преврата е ръководел група за издирване и ликвидиране на врагове на народа.

пп И от мен сега някой от тук присъстващите искат подобни отрепки да ги гледам и заливам с обич, щото нали, в имета на някакво светло и безметежно бъдеще. :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Сега разбирам. Това е егати тъпотията. ООН и Юнеско от толкова мерак да дразнят американците могат тотални тъпотии да сътворят.
Обаче какво общо има Бокова? Те си гласуват там.
И най- любопитното - какво па общо имаме ние
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

после косово, абхазия, южна осетия, източен тимор секи по реда си /дори източен тимор най-напред нищо че е на гъза на географията/, сал и те имат съкровища културно-исторически. . игри са тва:lol: интересно ми би било боев да начертае политическата карта на европа както той я вижда.:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Изприщвам се вече да слушам за Ивищата.. В целия ми съзнателен живот там се бухат... как не се ибиха вече, сега в ЮНЕСКО, скоро и в библиотекарския съюз...
Кърти, чисти, извозва...
Публикувай отговор