Имаме пълен консенсус между върхушка и народ. "Никаква демокрация!"
И забелязвате ли, как никой не забелязва?
Че след нашите избори какво те учудва?Green Light написа:Забелязахте ли кое всъщност разпали възмущението ни към Папандреу? Това че(за първи път от началото на грътскта трагикомедия) искаше да приложи демократичните принципи. Именно това му изяде главата. И забелязахте ли кой точно му я изяде? Демоса.
гърците всичко хапват, дето е на аванта... много як виц е пуснал уал-е-то в тази връзка... виновен е оня немец, дето навремето се е прехласнал по древните елини и от там... цяла Европа "гърци, та гърци, гръцко, та гръцко"...Green Light написа:Забелязахте ли кое всъщност разпали възмущението ни към Папандреу? Това че(за първи път от началото на грътскта трагикомедия) искаше да приложи демократичните принципи. Именно това му изяде главата. И забелязахте ли кой точно му я изяде? Демоса.
Many forms of Government have been tried and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.Green Light написа:. Ето това е демократично решаване на нещата. Аз съм свобоен, аз съм независим, аз съм сам, вие не ми трябвате, самичък ще се оправя(управлявам). Всеки народ който заяви това, е поел по пътя на Демокрацията. ....дайте да си говорим кое е подходящото управление!
Какъв позорELBI написа:Many forms of Government have been tried and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.Green Light написа:. Ето това е демократично решаване на нещата. Аз съм свобоен, аз съм независим, аз съм сам, вие не ми трябвате, самичък ще се оправя(управлявам). Всеки народ който заяви това, е поел по пътя на Демокрацията. ....дайте да си говорим кое е подходящото управление!
мда, най-лошата форма на управление си е демокрацията... то в една къща рядко има демокрация, па камо ли в няколко милиона къщи събрани накуп
хм.Green Light написа:Забелязахте ли кое всъщност разпали възмущението ни към Папандреу? Това че(за първи път от началото на грътскта трагикомедия) искаше да приложи демократичните принципи. Именно това му изяде главата. И забелязахте ли кой точно му я изяде? Демоса.
Когато нещо ти дава повод да си помечтаеш, е добре да използваш този повод.Green Light написа:Любопитна, да. Не познавам нищичко от проблема, помня една две новини и наистина нищо не се спомена повече за Исландия ни по вестници, ни по телевизии, ни по радиа.
Но ти грешиш ако мислиш, че ще ти опонирам. Напротив. Ето това е демократично решаване на нещата. Аз съм свобоен, аз съм независим, аз съм сам, вие не ми трябвате, самичък ще се оправя(управлявам). Всеки народ който заяви това, е поел по пътя на Демокрацията. По- неграмотните от нас трудно биха го различили от "пътя на Джунглата" но тва си е техен проблем.
Ако ние правим така, както в тази статия е описано, че са направили исландците, тогава у нас властва демокрацията. Ако не правим- тогава не. И значи стига прах в очите, дайте да си говорим кое е подходящото управление!