snow някак си не мога да повярвам, че Сашо би отказал каквото и да е на тази мацка дори и от самото начало да знае че не може да пее!snowprincess написа:съкровище, остави мария, дори момичето не ме интересува, още в първия си пост казах, че влязох заради тебWALL-E написа:
аз също я коментирах у вкъщи
понее и макето знае, че си я харесах от първото изпълнение
дори и за приликата с...
и оттам нататък фиууууу.....надоле, надоле, надоле
и за да съм праведен, много повече обсъждах мария
стела е за изхвърляне от поне няколко седмици
но явно хората виждат това дето и аз виждам в нея
сега исках да коментираш само това - какво и колко голямо значение има първото впечатление
не е заяждане, искам наистина да видиш какво правиш, а не само да си мислиш, че виждаш, и следващият път, за каквото и да било, пак в първите секунди да си извадиш заключение
ей го на Грийн, казва си - "аз винаги греша за хората и затова не си създавам мнение за тях", а ти казваш - "аз винаги мога да позная по очите кой какъв е от пръв поглед"
ако погледна в кристалната топка, дори без да знам нищо за живота ви, ще мога да позная, че Грийн по-малко грешки по отношение на хората ще направи, отколкото ти, щото съмнението ще го пази
ако човек не научава нищо от грешките си, в същите дупки ще се спъва всеки път
аз приличам малко на теб, вярвам в доброто и харесвам хората, но никога, ама наистина никога не отхвърлям лошото, то е част нас и е въпрос на време кога ще се прояви, не само това, ами и същите неща, които са ни привличали, идва един момент, в който страшно ни дразнят
достатъчно е само, когато си харесаш някого да си кажеш - "ще изчакам малко, за да видя дали мога да приема и недостатъците му", тогава вече наистина ще го харесваш, без значение колко естествено или неестествено се е държал първия път
Гледах го снощи тоя клип с Мария и си мсля, че грешиш, Сашо, за това че се опитва да я закопа...не тили минава през ума че може да я харесва почти колкото тебе, и сексуално...и затова е стигнала толкова напред, може Мария да е лесбийката, може и двете да са би...според мене Мария я харесва много!
от пръв поглед се вижда