Green Light написа:
Вярвам, че където кметове са от опозицията там средствата не стигат. Вярвам го, защото винаги е било така.
Но дай да говорим за това, което си видял с очите си. Аз съм спирал сметки. Процедурат е бърза, има две стъпки. Първата стъпка е подаване на основателна причина за блокиране на бъдещи вземания. Втората стъпка е санкция на съдия. Това знам аз.
Ти какво видя с очите си?
кви сметки си спирал бе? кви пет лева?
аз ти говоря, че държавния бюджет, чрез изпълнителя си, МФ, блокира сметките на една община, а и не й изплаща полагащата й се субсидия от бюджета за два месеца подред... и това съм го видял!!!!
това какво ТИ вярваш и невярваш, изобщо, ама никак дори не ме интересува... щото и без това нищо не разбираш от това, което ти обяснявам... обаче се изказваш компетентно, все едно си министър на финансите, да го еба...
за кви санкции ми говориш? когато самото министерство на финансите ти блокира сметките за два месеца с някакво основание, дето можеш да се смееш само на него... и след два месеца казва: опссс... станала е грешка...
и представяш ли си ти, че за два месеца трябва да се осигурят пари за заплати на учители, общинска администрация и още много други неща...
да, ама на теб ти е лесно да си седиш в офисчето и да ръсиш мозък... и да НЕ ВЯРВАШ... защото най-лесно е да кажеш: аз не съм го видял това, значи не е вярно...
а ти видя ли БСП и ДПС да манипулират избори, а? ВИДЯ ЛИ ГО С ОЧИТЕ СИ?
майната Ви!
живейте си с глави дълбоко завряни в гъзовете...