Трябва ли да казваме на хората,

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Трябва ли да казваме на хората,

Мнение от Nejimaki-dori »

които обичаме, че ги обичаме или не? :roll:

Аз вчера се "изтървах" и сега се чудя, дали не сбърках и дали не са ме разбрали погрешно, и разни други такива терзания ме тормозят.

:duno:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

естествено, че трябва
дори и да те разберат погрешно
ти го правиш/ казваш заради себе си, не заради тях :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Трябва да им го показваме.
Не искам някой да ми казва обичам те. Не са ми притрябвали думи. Нали после гледам какво прави човека. И това, което усещам не ми харесва. Плюла съм аз на разни обичам те. Когато стане нужда да си обичан, обикновено няма никой наоколо.
Та тъй.

На децата си го казвам и винаги ще им го казвам и показвам. Но за останалия свят не.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

аз винаги си казвам и после на ум се порицавам че не трябва така директно да се пляскат тези неща без тактика и финес
ама на - пуста тиква неузряла:lol:

сега сериозно - защо не
ако не ме разбере или това го отблъсква не е моя човек когато става дума за любов и приятелство
а за децата и близките нонстоп си им го казвам и те ме мъмрят че много обичам да се глезя но им е кеф
Аватар
Nejimaki-dori

Питанката ми е за извън семейството - там е ясно, казвам им го нон-стоп. Най-вече за приятелите.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:Питанката ми е за извън семейството - там е ясно, казвам им го нон-стоп. Най-вече за приятелите.
Там проблема не е казването, а свидетелите.
С други думи на тъмно трябва, на светло - не
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

По делата се познава, не по думите. Няма значение дали някой ще ми каже двете думички, ако го показва, когато и както трябва трябва.
Аз иначе си го казвам, де, щото съм устата. На децата всеки ден.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Nejimaki-dori написа:Питанката ми е за извън семейството - там е ясно, казвам им го нон-стоп. Най-вече за приятелите.
Аха, казала си го на мъж и сега се чудиш какво мисли той.

Ако си пиян залян в някоя кръчма и всички са на фаза ти мен уважааш ли ма, тогава може на целия свят да кажеш колко го обичаш.

Абе щом се питаш сега, значи не е трябвало да го казваш.
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

vyara написа: Аха, казала си го на мъж и сега се чудиш какво мисли той.
...
Абе не съвсем. Човекът ми е много близък приятел, ама не любовен. Малко е отчаян и депресиран и така ...
Ама нали щото всички разправят, че не можело да има приятелство между мъже и жени, та после се постреснах.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Nejimaki-dori написа: Абе не съвсем. Човекът ми е много близък приятел, ама не любовен. Малко е отчаян и депресиран и така ...
Ама нали щото всички разправят, че не можело да има приятелство между мъже и жени, та после се постреснах.
Удавник за сламка се хваща. Щом е депресиран, несъмнено има нужда от любов. Като нищо си е помислил. Още повече, че мъжете обикновено това си мислят, а жените сме едни утешителки...
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

vyara написа: Удавник за сламка се хваща. Щом е депресиран, несъмнено има нужда от любов. Като нищо си е помислил. Още повече, че мъжете обикновено това си мислят, а жените сме едни утешителки...
Офф, сега съвсем се притесних, да знаеш. Следващия път ще му набия два шамара.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:
vyara написа: Удавник за сламка се хваща. Щом е депресиран, несъмнено има нужда от любов. Като нищо си е помислил. Още повече, че мъжете обикновено това си мислят, а жените сме едни утешителки...
Никакъв шанс. Така ще реши че си безумно влюбена. Нямаш полезен ход. Трябва да го застреляш!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Nejimaki-dori написа:
И той ще помисли - гледай колко близки си станахме, има и страст. :lol:
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Nejimaki-dori написа: Ама нали щото всички разправят, че не можело да има приятелство между мъже и жени, та после се постреснах.
хич не им вервай! Опитно съм го доказала. Години наред.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Nejimaki-dori написа:
...
Абе не съвсем. Човекът ми е много близък приятел, ама не любовен. Малко е отчаян и депресиран и така ...

хахах я не се занасяй! като е депресиран да не би да е оглупял:lol:
всичко ще е наред
не подценявай мъжете и те знаят коя глава е по важна и могат да са точни приятели
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

windcolours написа:
Nejimaki-dori написа: Ама нали щото всички разправят, че не можело да има приятелство между мъже и жени, та после се постреснах.
О, значи и вие сте престанали да правите секс!
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
windcolours написа:
:rotfl24: Вяроооо, ще ме умориш :rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Nejimaki-dori

shshtt написа:...
не подценявай мъжете и те знаят коя глава е по важна и могат да са точни приятели
Аз не ги подценявам. Винаги съм се разбирала много повече с мъжете отколкото с жените и съм наясно, че могат да са точни приятели. Но човек никога не знае, та затова се притесних малко.
vyara написа:О, значи и вие сте престанали да правите секс!
Не знаех, че първо е трябвало да има сех, за да има приятелство :shocked:

:blum:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

vyara написа:
windcolours написа:
никога не сме правили, въпреки че възможности колкото щеш!:-)
Сега ще кажеш,че сме сбъркани?:lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: никога не сме правили, въпреки че възможности колкото щеш!:-)
не, аз например, ще кажа, че ти не си искала да правите секс
ще кажа, че ако само малко поддадеш, ще правите секс

аз също смятам, че има приятелство между мъже и жени, но чак след като си изяснят положението със секса - няма да има, или го имало, но няма да продължи
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Nejimaki-dori написа:
Никакъв шанс. Така ще реши че си безумно влюбена. Нямаш полезен ход. Трябва да го застреляш!
:rotfl24:
:good:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа:
windcolours написа: никога не сме правили, въпреки че възможности колкото щеш!:-)
не, аз например, ще кажа, че ти не си искала да правите секс
ще кажа, че ако само малко поддадеш, ще правите секс

аз също смятам, че има приятелство между мъже и жени, но чак след като си изяснят положението със секса - няма да има, или го имало, но няма да продължи
ама ние сме го изяснили отдавна, затова съм сигурна, че е приятелство. Няма химия, няма тръпка, никога не е имало, но той е бил до мен в трудни моменти, аз -до него. Тва е.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: ама ние сме го изяснили отдавна, затова съм сигурна, че е приятелство. Няма химия, няма тръпка, никога не е имало, но той е бил до мен в трудни моменти, аз -до него. Тва е.
абе ти го питай някой път иска ли да се изчукате и после ми говори, че няма тръпка
моята теза е, че сексът няма да попречи на приятелството. не може да го развали. може да сте приятели и със секс, и без секс. но той винаги има място, защото ти си жена, а той мъж и това е природа. ако успеете да не правите секс, още по-добре, но ако "сбъркате" (не вие двамата, де - по принцип), това не трябва да разваля приятелството, което е много по-ценно.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа:
windcolours написа: ама ние сме го изяснили отдавна, затова съм сигурна, че е приятелство. Няма химия, няма тръпка, никога не е имало, но той е бил до мен в трудни моменти, аз -до него. Тва е.
ако успеете да не правите секс, още по-добре, но ако "сбъркате" (не вие двамата, де - по принцип), това не трябва да разваля приятелството, което е много по-ценно.
така е, и това ми е минавало през главата :lol:
Аватар
snowprincess

Re: Трябва ли да казваме на хората,

Мнение от snowprincess »

Nejimaki-dori написа:които обичаме, че ги обичаме или не? :roll:

Аз вчера се "изтървах" и сега се чудя, дали не сбърках и дали не са ме разбрали погрешно, и разни други такива терзания ме тормозят.

аз винаги казвам и показвам какво чувствам
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
Nejimaki-dori написа:
:lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Nejimaki-dori написа:
...
кой го разправя, и аз имам приятели мъже, които знаят, че ги обичам
стига се притеснява за глупости, няма да се разбере погрешно
момчетата знаят за двете стълби
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:Трябва да им го показваме.
Не искам някой да ми казва обичам те. Не са ми притрябвали думи. Нали после гледам какво прави човека. И това, което усещам не ми харесва. Плюла съм аз на разни обичам те. Когато стане нужда да си обичан, обикновено няма никой наоколо.
Та тъй.
и като гледаме, може пак да не виждаме
дали ни го казват и показват е едно на ръка, но по-важно е как се чувстваме
може някой да ни обича с цялото си сърце, а ние да се чувстваме необичани
и обратното може - някой две пари да не дава за нас, а ние да си мислим, че ни обича
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: може някой да ни обича с цялото си сърце, а ние да се чувстваме необичани
Не може.
snowprincess написа:и обратното може - някой две пари да не дава за нас, а ние да си мислим, че ни обича
Това може. За известно време.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
snowprincess написа: може някой да ни обича с цялото си сърце, а ние да се чувстваме необичани
Не може.
една коза си и ти :lol: :kiss:
може, бе
често се стига до скандали и развод от това, че единия си мисли, че другия не го обича, щото не е направил точно определено нещо, което е очаквал

"Двама съпрузи лежат в леглото. Жената си мисли:
- Ето той не ме обича вече. Мълчи. Сигурно съм остаряла, сигурно си има любовница, сигурно приличам на майка си и го дразня. Как отминаха годините, вече не съм секси и той не ме забелязва. А може и да ми е сърдит за нещо. Лежи до мен и не казва нищо – Определено не ме обича вече.
Мъжа си мисли:
- Тая муха как точно е кацнала на тавана и защо не пада?"
Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния
Автори: Алън и Барбара Пийз

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:
vyara написа:
Не може.
една коза си и ти :lol: :kiss:
може, бе
често се стига до скандали и развод от това, че единия си мисли, че другия не го обича, щото не е направил точно определено нещо, което е очаквал

"Двама съпрузи лежат в леглото. Жената си мисли:
- Ето той не ме обича вече. Мълчи. Сигурно съм остаряла, сигурно си има любовница, сигурно приличам на майка си и го дразня. Как отминаха годините, вече не съм секси и той не ме забелязва. А може и да ми е сърдит за нещо. Лежи до мен и не казва нищо – Определено не ме обича вече.
Мъжа си мисли:
- Тая муха как точно е кацнала на тавана и защо не пада?"
Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния
Автори: Алън и Барбара Пийз

Абе не може, бе, ти казвам!
Кой обича някого обаче с цялото си сърце?! Ето там е слабото място на твърдението ти. С цялото си сърце. Няма такива работи. Всеки обича за малко, заради нещо, отчасти, днес да утре не, сега да, след малко не. С цялото си сърце. Глупости, Сноу. С цялото си сърце и безусловно само децата, нали знаем.
Виж ако беше казала - абе обича ни човека, ама не както очакваме, това да, това се случва непрекъснато. Ама от цялото си сърце да ме обича някой и аз хабер да нямам не може. Не може.
Чуш-ко-ти казвам!
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Трябва ли да казваме на хората,

Мнение от bead_ »

Nejimaki-dori написа:които обичаме, че ги обичаме или не? :roll:

зависи. значи трябва да се действа по метода на павлов. подава ти риза да му я изгладиш. не му казваш, че го обичаш. подава ти пликчето със заплатата. казваш му, че го обичаш. води те на рожден ден на свекърва ти. не му казваш, че го обичаш. води те в бали. казваш му, че го обичаш. и с течение на времето свиква кво трябва да прави и кво не е препоръчително.
just perfect
Аватар
Nejimaki-dori

bead_ , аз си мислех за нещо съвсем друго. Просто напоследък, много хора си отидоха без време и ме налягат едни черни мисли. Та не ми се иска, утре ако този човек (независимо кой) вече го няма да не съм му казала колко ми е скъп и специален, и че го обичам. От друга страна пък е кофти отсреща да са те разбрали погрешно и да си въобразяват разни неща. В моя случай всичко е наред и няма да има застрел. :-)
Публикувай отговор