Н.В. Цар Симеон II
Н.В. Цар Симеон II
Хем се чудя защо не успяхме да извлечем максималното от факта, че Симеон беше решил все пак да се завърне в България, хем не мога да си затворя очите за това, че май беше тук повече за да си вземе имотите отколкото да ни поведе към някакво нормално бъдеще.
Но за ТОВА не знам какво да мисля вече.
Последно промяна от maggot на 14.11.11, 21:40, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Re: Н.В. Цар Симеон II
И аз по същия начин, Магот. Хем ме е яд, че доста повече файда можеше да има(ако например беше президент вместо Пешо, хем и по- малко щеше да гепи тогава). Хем се дразня че го направихме премиер, което си е майтап такъв абсурден някакъв. И по същия начин недоумявам кви са тия щуротии. Не се търколи тоя камък където му е месетото и тва е.maggot написа:Хем се чудя защо не успяхме да извлечем максималното от факта, че Симеон беше решил все пак да се завърне в България, хем не мога да си затворя очите за това, че май беше тук повече за да си вземе имотите отколкото да ни поведе към някакво нормално бъдеще.
Язък!
Като се замисля, нашият политически живот е изключително смешен.Green Light написа:И аз по същия начин, Магот. Хем ме е яд, че доста повече файда можеше да има(ако например беше президент вместо Пешо, хем и по- малко щеше да гепи тогава). Хем се дразня че го направихме премиер, което си е майтап такъв абсурден някакъв. И по същия начин недоумявам кви са тия щуротии. Не се търколи тоя камък където му е месетото и тва е.maggot написа:Хем се чудя защо не успяхме да извлечем максималното от факта, че Симеон беше решил все пак да се завърне в България, хем не мога да си затворя очите за това, че май беше тук повече за да си вземе имотите отколкото да ни поведе към някакво нормално бъдеще.
Язък!
И като четох какво са писали като лафове на тогавашния министър председател - определено сме напреднали.
А Симеон изобщо кандидатира ли се за президент?
Panta rhei...
Имаше намерение, доколкото помня, но след като видя как всичко се сгрухва, набързо си се изнесе обратно. Дори едно "Сбогом и благодаря за рибките" не каза.Мнемозина написа:..
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
ХАХАХАХАХАmaggot написа:Имаше намерение, доколкото помня, но след като видя как всичко се сгрухва, набързо си се изнесе обратно. Дори едно "Сбогом и благодаря за рибките" не каза.Мнемозина написа:..
maggot написа:Имаше намерение, доколкото помня, но след като видя как всичко се сгрухва, набързо си се изнесе обратно. Дори едно "Сбогом и благодаря за рибките" не каза.Мнемозина написа:..
Тогава значи нищо не сме пропуснали като възможност.
Panta rhei...
Чудя се всъщност още дали или не.Мнемозина написа:maggot написа:Имаше намерение, доколкото помня, но след като видя как всичко се сгрухва, набързо си се изнесе обратно. Дори едно "Сбогом и благодаря за рибките" не каза.Мнемозина написа:..
А Симеон изобщо кандидатира ли се за президент?:lol::lol:
Тогава значи нищо не сме пропуснали като възможност.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...