п.п. радвам се да ви "видя"
слуховете за затваряне на клубчето
слуховете за затваряне на клубчето
както винаги се оказаха силно преувеличени 
just perfect
- snowprincess
- Глас в пустиня
Тия "слухове" бяха, а и са си чиста проба лисичи припадъци.
Защо никой не поиска дебат за причините довели до това състояние? Защо никой не потърси компромис за постигането на консенсус и евентуално помирение на позициите? Доста претенциозно и малко нагло звучи искането всички да спрат да пишат...особено след като заставаш зад твърдението: "Ако не ти харесва(моите приятели да се заяждат с теб, да те унижават и да помпат комплексираното си его за твоя сметка) потърси друго място където..."
Защо никой не поиска дебат за причините довели до това състояние? Защо никой не потърси компромис за постигането на консенсус и евентуално помирение на позициите? Доста претенциозно и малко нагло звучи искането всички да спрат да пишат...особено след като заставаш зад твърдението: "Ако не ти харесва(моите приятели да се заяждат с теб, да те унижават и да помпат комплексираното си его за твоя сметка) потърси друго място където..."
- Green Light
Re: слуховете за затваряне на клубчето
bead_ написа:както винаги се оказаха силно преувеличени
П. П. Без преувеличение е скука, бе Бийд. Ти си момиче(почти жена) и не ги знаеш тия неща, обаче един младеж се светва още щом започне да говори за сантиметри. И то си остава
- Green Light
- Nejimaki-dori
Аз таквизи слухове не съм чула. Или поне не за сега. Имаше нещо за 21.12.2012, май 
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- windcolours
- Nejimaki-dori
Ааа, ясно. Ми то и аз бях заета. Начи нищо не съм пропуснала. :))))windcolours написа:11,11,2011Nejimaki-dori написа:Аз таквизи слухове не съм чула. Или поне не за сега. Имаше нещо за 21.12.2012, май
обаче Пияндурник тогава бил зает. И продължихме да пишем. В резултат Грийн каза,че за нищо не може да се разчита на нас.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Добре явила се.bead_ написа:както винаги се оказаха силно преувеличени
Понеже спомена Марк Твен, днес ми беше любопитно да прочета това:
http://www.dnes.bg/science/2011/11/20/d ... zal.134029
Panta rhei...
Мрън-мрън-мрън.Талибан написа:Тия "слухове" бяха, а и са си чиста проба лисичи припадъци.
Престани вече с тая детска градина.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Стига че не конформист.Sweety написа:а! ето точно този Талибан се появи с някави планове за клубчето...за край на клубчето ...и прочие
но като гледам какво е написал тука ще се окаже, че е най-обикновен реформист
не много успешен
p.с. Боев, после ще ти се включа в другите теми..наще си
Обичам да ми се включват.
- Глас в пустиня
Не знам защо, но опитът ми подсказва, че точно тая емотиконка употребена повече от веднъж е сигурен признак за безсилие и нервен срив.Green Light написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ама никой ли не поиска?
Нито веднъж?
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Green Light
Обичат ли зайците моркови?Мнемозина написа:Добре явила се.bead_ написа:както винаги се оказаха силно преувеличени
Понеже спомена Марк Твен, днес ми беше любопитно да прочета това:
В киното в мен по Дарик Драго Симеонов взе да разказва за това. Ами оказва се че зайците и морковите изобщо не са свързани толкова тясно. Сигурно няма човек на света който да не е тикал в устата на домашните си зайци морков след морков. Животното го яде, какво да прави. Един заек може да изяде морков, обаче нито му е любима храна, нито изобщо би обърнал внимание на морков ако има прясна трева и листа там фуражни някакви. Обаче не, ние искаме зайците да си хрупат моркови. Бъгс Бъни, нали хрупа. Яж мило зайче ето ти деликатес. Е тоя кретен пак ми тика моркови в устата. Заболя ме корема, бе идиот. Предполагам понастоящем най- големия кошмар на целия домашно-заешки род са морковите. Цялата работа с морковите и зайците почнала от Кларк Гейбъл. В някакъв супер известен филм от онова време - "Това се случи една нощ" Кларк лафи с мадамата с ръка в джоба, кръстосал крак и небрежно хрупа морков между приказките. Създателя на Бъгс Бъни прави героя си нарочно да прилича на Гейбъл, заради майтапа. Докарва му стойката, гласа и естествено моркова. Морков, не понеже е зайците обичат моркови, ами понеже ги обича Кларк Гейбъл. Майтапа е бил супер, обаче годините минават, паметта на хората е къса и вместо майтап цялата работа се обръща в зайците обичат моркови. С мишките и сиренето нещата били същите.

Рисувано филмче за доказателство? Как сме станали господстващ вид на тая планета никога няма да мога да разбера.
Е, ние сме станали господстващ вид преди появата на рисуваните филмчета.Green Light написа:
Рисувано филмче за доказателство? Как сме станали господстващ вид на тая планета никога няма да мога да разбера.
Темата с щампите май е много дълга и горното ми изречение не е вярно - рисунките в пещерите дали пък не са предшественици на тези филмчета?
Към заека и морковите и мишленцето със сиренцето можем да добавим и страхливия заек, хитрата лисица и глупавият вълк и т.н. А, и наведения щраус.
Добрата фея и злата вещица и храбрият шивач. И седемте козлета.
Panta rhei...
крилати, кво да ги правиш, ту на един човек кацнат, ту на другМнемозина написа:
just perfect
Ама че клюки вървят... Остави ги тези простаци 
bead_ написа:както винаги се оказаха силно преувеличени
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нъл на мен ми викаше, че генерирам слухове...bead_ написа: крилати, кво да ги правиш, ту на един човек кацнат, ту на друг
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
А зрения генерираш ли?WALL-E написа:нъл на мен ми викаше, че генерирам слухове...bead_ написа: крилати, кво да ги правиш, ту на един човек кацнат, ту на друг
![]()
Panta rhei...
само алкохолни халюцинации...Мнемозина написа: А зрения генерираш ли?
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...