Фобос грунд
- Green Light
ми за фобос ли да пиша:blink:, напомни ми, и напролет ще ти изпратя две три линкчета със снимкии повечко инфо ако имаш нужда . ние също ще правиме опитно поле с йоана златоустова:lol:Не знам що си решил да пишеш тука за гулия, обаче те подкрепям. И аз ще я въдя, даже знам откъде ще я крада, но кога ще стане... Може и напролет.
Последно промяна от Kent на 10.11.11, 17:28, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Що. За некой ще свърши. За други като гледам е свършил ... преждевременно /не говоря за познати клубари/.Бе мани ги, бе! Няма да се свърши света, споко.
А, пъ и що да не свърши. Нашия свят си е в нашите глави/тикви. голяма загуба, няма що:lol:
- Глас в пустиня
Рем е дришльо който не знае как се действа в конфликтна ситуация.snowprincess написа:...
Рем по свое усмотрение, без да го е молил някой, изчисти писаниците, но би го направил с всеки, защото беше изнесена лична информация
Защото в тоя мъжки свят жертви са предимно жените. Е, напоследък се заформя и ново течени в защита на "мъжете"snowprincess написа:и защо обвиняваш само мъжете, щото имаш личен конфликт с тях ли
Ще трябва много да се напъна, та да си представя как лошата червена шапчица разкъсва добрия сив вълк.snowprincess написа:първият път влезе жена без дете да преследва семеен, ти застана на нейна страна
Аз каква позиция да заема не го съгласувам с приятелите си, пък и с него съм бил достатъчно рязък когато е имало нужда. Що се отнася до разделите - какво да кажа - един мъж когато живота му е черен и има намерение да прекрати една връзка не прави дете. Трето.snowprincess написа:вторият път, пак жена, пред очите на целия клуб разтури семейство с три деца, но интересното в този случай е, че ти застана на обратната страна, на която е Ън, а той ти е приятел, но с него не се изпокара, не го нарече никак
Когато един мъж не може да задържи жена до себе си, а прескача от "цвят на цвят", то проблемът, май, не е в жените.snowprincess написа:третият път омъжена жена с три деца пак преследва мъж от клуба и му създава неприятности, и ти пак на нейна страна
"Чуждите проблеми", казвал съм го стотици пъти, са чужди до момента в който не вземат да пречат на клуба, след това е мазало, щото, нали, авери разни...snowprincess написа:всеки сам за себе си решава как ще живее и какво ще прави, каква работа имаш да се намесваш в чуждите проблеми
Знам, че нямаше нужда да ти го пиша всичко това, защото на теб ти е ясно от раз - четеш ме като отворена книга, но все пак.
- Глас в пустиня
Някой ги е изял сичките от набалкона:blink:
Само в Суворово под земята са останали.
Инглиш линк.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_artichoke
Български.
http://agronet.bg/agro-news/interesni-n ... ambur.html
Успех.
Инглиш линк.
Български.
Успех.
- Глас в пустиня
Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.Kent написа:Някой ги е изял сичките от набалкона:blink:
Инглиш линк.
Български.
Успех.
Ми сигурно е заради тестовото изпитване. Понеже нали било по-обективно.vyara написа:И аз на последната родителска среща питах - защо толкова се заигравате с дати и стумулирате зубрачеството? Защо не ги учите да мислят кое как и защо се е случило, примерно?maggot написа: Как да убедиш наследството, че е интересно? Ми не е!
Panta rhei...
- windcolours
Ще се наложи, я! В момента, в който те контрира с общата култура и финансовото състояние на Христо Стоичков, тризначките и Кондьо.maggot написа: Ааааа, на тоя въпрос имам готов отговор и съм безкомпромисна (за сега - още е малка и не е започнала да ме отсвирва съвсем) - "това е обща култура, която ти е нужна, ако не искаш да свършиш като чистачка на кенефи и да си псуваш живота. Така че - учи, за да можеш да имаш избор и да се занимаваш с това, което искаш а не с това, което живота ще ти предложи и няма да можеш да промениш"
Да видим след две-три годинки, де. Сигурно ще се наложи да сменям тактиките.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Гулията, Верче, прави страхотни съцветия. Съвсем сериозно съм намислила да си я копна в дворчето догодина.vyara написа: Не знам що си решил да пишеш тука за гулия, обаче те подкрепям. И аз ще я въдя, даже знам откъде ще я крада, но кога ще стане... Може и напролет.
А темата за гулията и тиганиците, мисля е съвсем на място в тая омешана като тиганици от гулия тема
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ицко Майната и тризначките няяяякак ще преглътна. Ама почне ли да ме занимава с Кондьо, тактиката е ясна - шамари!windcolours написа: Ще се наложи, я! В момента, в който те контрира с общата култура и финансовото състояние на Христо Стоичков, тризначките и Кондьо.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
па ние кофи. успешно заменя картофаните или ги допълва поне, същите манднжи се готвят от тея безобразни грудки. а се гледа много по-лесно. и ние доскоро...сурово или настъргано за салата и в краен случай на туршия:-) с карнабит примерно.Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.
- Глас в пустиня
Оцеляват по кьошетата на двора. Ще ги пробвам и по твоята рецепта. Цветовете им обаче са страхотни.Kent написа:па ние кофи. успешно заменя картофаните или ги допълва поне, същите манднжи се готвят от тея безобразни грудки. а се гледа много по-лесно. и ние доскоро...сурово или настъргано за салата и в краен случай на туршия:-) с карнабит примерно.Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.
по кишетата щото сяка полезна площ на двора се ползва. виж за рецепти готварски не като да няма за гулии. и на тебе ще пратя от оптиното поле ако искаш напролет.[/quote]Оцеляват по кьошетата на двора. Ще ги пробвам и по твоята рецепта. Цветовете им обаче са страхотни.
- windcolours
виж другите как го правят http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HMWkO0f_9Emaggot написа: Ааааа, на тоя въпрос имам готов отговор и съм безкомпромисна (за сега - още е малка и не е започнала да ме отсвирва съвсем) - "това е обща култура, която ти е нужна, ако не искаш да свършиш като чистачка на кенефи и да си псуваш живота. Така че - учи, за да можеш да имаш избор и да се занимаваш с това, което искаш а не с това, което живота ще ти предложи и няма да можеш да промениш"
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
абе...и това е един от проблемите ни - като нация, която е получила техническите достижения на готово - не приемаме идеята, че стават и грешки, и стъпвания накриво, докато вървиш към целта...а тва, за Едисон и крушката си го разказваме като басня, без да вникнем в смисъла му.Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
на седем:lol:боев ... дай по същество. щот са го праили с брадва... и по-нататъка си ти:lol:Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
п.п. апарата ще се спре в брезата в някой гора, сички го знаят вече
- Глас в пустиня
Хех! Така ли са те учили? Ако се поровиш малко да повишиш общата си култура сигурно ще разбереш колко открития, имащи отношение към съвременният ни свят, и в основата на още колко стоят българи.Амаранта написа:....
абе...и това е един от проблемите ни - като нация, която е получила техническите достижения на готово ...
- Глас в пустиня
Не следя темата с интерес. Последното което четох е, че се канели да го гърмят, по холивудски, с ракета. Като 100%-ов българин, лично аз, нямам представа с какви инструменти и сечива си правят машинариите руснаците. Въпреки широко наложилото се мнение, че в Русия всичко което се монтира с ключ по-малък от 24 е нанотехнология.Kent написа:на седем:lol:боев ... дай по същество. щот са го праили с брадва... и по-нататъка си ти:lol:Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
п.п. апарата ще се спре в брезата в някой гора, сички го знаят вече
Това гледахме ли го тук?
http://vimeo.com/32001208
Аз пък по случайност с това си започнах седмицата, само дето ми се искаше някой да ми обяснява над какво прелитаме.
Аз пък по случайност с това си започнах седмицата, само дето ми се искаше някой да ми обяснява над какво прелитаме.
Panta rhei...
по спомени май 18 мисии са се провалили, срещу 11 успешни...или нещо такова къде марсо
нъл ме нема много у спомени на цифри ...
но има няква прокоба с тоя марс
е ся ще поровя, чичко гугъл знае всичко
да, леко у грешка съм...
нъл ме нема много у спомени на цифри ...
но има няква прокоба с тоя марс
е ся ще поровя, чичко гугъл знае всичко
да, леко у грешка съм...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аууууууууу, чак сега успях да намеря време да го гледам! Неистово е!Мнемозина написа:Това гледахме ли го тук?
А относно обясненията - ЕТО - всичко си пишат кое къде е и какво е.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ох, благодаря, ей сега ще го щудирам и ще гледам клипа отново.maggot написа:Аууууууууу, чак сега успях да намеря време да го гледам! Неистово е!Мнемозина написа:Това гледахме ли го тук?
А относно обясненията - ЕТО - всичко си пишат кое къде е и какво е.
Бореалиса го заподозрях, но не посмях да си повярвам.
И май една гръмотевична буричка мярнах.
Но най-много ми въздейства атмосферният мехур, в който е Земята, и как той се вижда на хоризонта.
Panta rhei...
- windcolours
- Green Light
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=813532
Ако ЕКА успее да получи системни данни от апарата, това може да позволи на специалистите да определят причината за проблемите и да се опитат да изпратят команди, които да предотвратят падането на „Фобос-Грунт” на Земята, предаде АП.
Ако ЕКА успее да получи системни данни от апарата, това може да позволи на специалистите да определят причината за проблемите и да се опитат да изпратят команди, които да предотвратят падането на „Фобос-Грунт” на Земята, предаде АП.