Намерих разни неща в нета... Пробвах 1-2 вече... едното го оставих да брут-форсва три дни... без ефект. Та затуй ви питам... да не си помислите, че съм пропуснал фазите РТФМ и "Питай Гугъл"
Парола на Ексел?
Парола на Ексел?
Някой махал ли е? Имате ли под ръка някое тулче за такива работи. Става въпрос за паролата за отваряне на филето. За махане на протекшън и аз си имам...
Намерих разни неща в нета... Пробвах 1-2 вече... едното го оставих да брут-форсва три дни... без ефект. Та затуй ви питам... да не си помислите, че съм пропуснал фазите РТФМ и "Питай Гугъл"
Re: Парола на Ексел?
Имаше преди време един руски сайт, където качваш файла и при успешно разкодиране ти го пращат обратно, без парола, след като им преведеш 10 долара... Но не знам дали още работи, пък и линк-а май не мога да намеря. Знам, че не беше измама, защото един познат беше ги ползвал няколко пъти...Gaspode написа:Някой махал ли е? Имате ли под ръка някое тулче за такива работи. Става въпрос за паролата за отваряне на филето. За махане на протекшън и аз си имам...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Бе що ги кодираш
като не повниш паролите бе?
За не първи път питаш.
Ще се опитам да изчегъртам нещо отнякъде, но без ангажименти дет се вика.
За не първи път питаш.
Re: Бе що ги кодираш
Аз пък веднагически си помислих, че се опитва да крадне инфо отнейдеRemmivs написа:като не повниш паролите бе?
За не първи път питаш.
Май най-единствения пряк начин е - пращаш на автора и чакаш да го отключи, уви!Gaspode написа:Някой махал ли е?
Чувал съм, чел съм, че изчислителната мощ за генериране на нужната парола струва по 30-40 на час...
Кофти случка, ако ти си автора на таблицата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Но пък вече има квантови компутриЗвеневия написа:Май най-единствения пряк начин е - пращаш на автора и чакаш да го отключи, уви!Gaspode написа:Някой махал ли е?
Чувал съм, чел съм, че изчислителната мощ за генериране на нужната парола струва по 30-40 на час...![]()
Кофти случка, ако ти си автора на таблицата...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Правил съм разни сметки преди време... и понеже съм ги пращал насам-натам, съм и турил парола
При това различна от обичайните...
Естевствено, всички са си направили труда да забравят паролите... и аз също :)
Мога, разбира се, да възстановя сметките... но ме мързииии :)
ПП. Дет` вика Рем - може и да съм питал преди... пак за този файл е ставало въпроззз
Не се кахърете толкоз... ще си го направя пак
При това различна от обичайните...
Естевствено, всички са си направили труда да забравят паролите... и аз също :)
Мога, разбира се, да възстановя сметките... но ме мързииии :)
ПП. Дет` вика Рем - може и да съм питал преди... пак за този файл е ставало въпроззз
Не се кахърете толкоз... ще си го направя пак
demo отваря само първите 2 букви - уж 
$$ не знам колко ти е съп този файл, но това отваря срещу
скромна сума (е, не е чак скромна де)
http://www.lostpassword.com/excel.htm
PS
Второто даже го и пробвах. Работи. Със сравнително силна парола, явно excela куца здраво откъм криптиране (което не е чудно де). И искат (само) 29 гущера за един файл.
PS
Второто даже го и пробвах. Работи. Със сравнително силна парола, явно excela куца здраво откъм криптиране (което не е чудно де). И искат (само) 29 гущера за един файл.
Последно промяна от Remmivs на 19.02.07, 12:22, променено общо 1 път.
има мноо такива за офисаGaspode написа:Някой махал ли е? Имате ли под ръка някое тулче за такива работи. Става въпрос за паролата за отваряне на филето. За махане на протекшън и аз си имам...
отдавна не съм си занимавал с това
направо трия файловете
майната им