............

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: На вашето внимание

Мнение от frisky lioness »

[unknown] написа:
Човек е такъв, какъвто е! Смятам въпроси от типа : "Ама, защо си такъв" за излишни /меко казано/.
Не ти се сърдя.
От това страдаш единствено и само ти...Човек винаги може да се промени. Човек всъщност постоянно се променя:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Би ли направил резюме

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Ей туй е откриващият пост:

НОВА ТЕМА
Автор hopeful (iskrena)
Публикувано 16.02.07 20:36 следващо непрочетено мнениеОтговор на мнението
Офффффф
Защо ми се струва, че тоя народ дето все анонимно шари из клуба, ми е толкова познат....
Уж ново клубче си направиха, да се отцепят от простолюдието, пък после и друго щото им отесня , а все в този - скучния се навъртат....
Какво толкова срамно има да си драскаш по клубовете със собствения си НИК питам аз и отговор не очаквам...
Честно си признавам, че понякога ми е жал за тях. Защото съм убедена, че в 30-40 си е най-уютно и ни е най-по мярка /все още/. Защото много от тях се чувстваха удобно в този клуб, а заради някакъв самопровъзгласил се лидер напуснаха.
Не е срамно да се завърнеш - т.е. да продължиш да пишеш в този клуб ... срамно е да твърдиш, че ВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАШ В 30-40защото ........ не ми се изброяват толкова смешни причини.
Съжалявам, че когато се върнах в клуба, той изглежда толкова пуст, че чувам само собственото си тракане по клавишите на клавиатурата. Не се срамувам да призная, че хората, които бяха тук - ми липсват.

Натам са се струпали 65 мнения.
Смешно, глупаво и детинско! (лично мнение:winkw:)

:rotfl24:
Милата хоуп. Поне е искрена, вярвам. :lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

4avdar4e написа: Смешно, глупаво и детинско! (лично мнение:winkw:)
абослютно подкрепям мнението

обаче и се ядовам, и аз като Док, направо ми развалиха настроението с тая тема

на мен ми прилича на излишна злоба и желание да бъдеш "различен", ама някакво неясно и тъпо желание, без смисъл изобщо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

latrevw написа:

на мен ми прилича на излишна злоба и желание да бъдеш "различен", ама някакво неясно и тъпо желание, без смисъл изобщо
Ти да не я изчете цялата?:blink::shocked:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:
[unknown] написа:
Човек е такъв, какъвто е! Смятам въпроси от типа : "Ама, защо си такъв" за излишни /меко казано/.
Не ти се сърдя.
От това страдаш единствено и само ти...Човек винаги може да се промени. Човек всъщност постоянно се променя:-)
Човек се променя постоянно и това съм го казвал многократно! Аз също се променям постоянно. Но ПО СОБСТВЕНА воля, а не заради мнението на другите!!!!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

frisky lioness написа:
началото ми беше достатъчно...
тъкмо се бях настроила поетично, а сега тези думи ми подрязаха крилете

знам, че ми кажете, че се взимам на сериозно и онези там всичките верни неща, ама не съм достигнала още мъдростта да приемам спокойно всичко
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

latrevw написа: ама не съм достигнала още мъдростта да приемам спокойно всичко
А трябва, а трябва:blum::winkw:

Търсих ти нещо романтично....

Ето това намерих.Изображение

Дано ти харесва:-)
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа: Но ПО СОБСТВЕНА воля,!!
По това може да се спори..Има случки, събития, които ни влияят/променят и всичко става въпреки волята ни т. е. подсъзнателно. Даваме си сметка за настъпилите в нас промени след време, понякога след години...
Изображение

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

frisky lioness написа: Търсих ти нещо романтично....

Дано ти харесва:-)
:lol: мерси :kiss:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:
началото ми беше достатъчно...
тъкмо се бях настроила поетично, а сега тези думи ми подрязаха крилете

знам, че ми кажете, че се взимам на сериозно и онези там всичките верни неща, ама не съм достигнала още мъдростта да приемам спокойно всичко
Добре де, а ти що се ядосваш??? Ако на някой му харесва на 30+ да се държи като ущипана госпойца от детската градина, негова си работа.:winkw:

Ей, ама много сте лесно запалими вие с дофтура :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Чудя се се само едно. Дали да не се сменя ника на Цезар и да си лепна подходящ аватар. :huhthink: :geek: :grin: :2tooth:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Чудя се се само едно. Дали да не се сменя ника на Цезар и да си лепна подходящ аватар. :huhthink: :geek: :grin: :2tooth:
Е те тава е его... Никой не те е споменал, обаче ти сам се позна :rotfl24::rotfl24:

Ave Caesar! Morituri te salutant :harhar:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Remmivs написа:Чудя се се само едно. Дали да не се сменя ника на Цезар и да си лепна подходящ аватар. :huhthink: :geek: :grin: :2tooth:
А недей,моля те, че ще настане едно мерене кой е по-Брут от другия :blum:
P.S. Провери ли все пак дали има вакантни места за Цезари, че то ако няма свободна леглова база, за чий ... ти е да си Цезар! :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Е те тава е его... Никой не те е споменал, обаче ти сам се позна :rotfl24::rotfl24:

Ave Caesar! Morituri te salutant :harhar:
Ай моля те. Аз моем да четем между редовете. Гений съм все пак. Не, че в случая има нужда да си хабя съвършената гениалност, уникалната изключителност, всеобхватната чаровност, възхитителната начетеност и невероятната сила на погледа. Устремът ми е като магнитното поле на Земята. :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

anhela написа:А недей,моля те, че ще настане едно мерене кой е по-Брут от другия :blum:
P.S. Провери ли все пак дали има вакантни места за Цезари, че то ако няма свободна леглова база, за чий ... ти е да си Цезар! :winkw:
Поне има ли останала достатъчно кучешка храна? М? Да си хапна малко... като няма колибки.... Може и да не е педигри. :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа: Устремът ми е като магнитното поле на Земята. :blum:
Тва като как да се разбира? Щото то намаля:grin::winkw:
Изображение

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

frisky lioness написа:
премества се бря..постоянно :cool:мъгнитното поле
Последно промяна от Kent на 19.02.07, 11:40, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Remmivs написа:
anhela написа:А недей,моля те, че ще настане едно мерене кой е по-Брут от другия :blum:
Поне има ли останала достатъчно кучешка храна? М? Да си хапна малко... като няма колибки.... Може и да не е педигри. :blum:
А , за кучешка храна не знам, аз съм в една стая с едно канарче :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:
Като скромност. Може да кажа и на Сол, нали? А и не намалява (макар и де факто, за един геологчен миг да е така), драга лъвице, а се обръща. Като клубовете. :harhar:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Kent написа: премества се бря..постоянно :cool:мъгнитното поле
Накъмту къде?

Ти за полюсите говориш, май:-)
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа: А и не намалява (макар и де факто, за един геологчен миг да е така), драга лъвице, а се обръща. Като клубовете. :harhar:
Да де, ма преди да се обърне лееееекичко започва да зачезва:grin: Като клубовете:grin::winkw:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Да де, ма преди да се обърне лееееекичко започва да зачезва:grin: Като клубовете:grin::winkw:
Ние сме пост тази фаза. И не ми оспорвай силата на погледа. Ясно! :blum::kiss:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

frisky lioness написа:
Kent написа: премества се бря..постоянно :cool:мъгнитното поле
Накъмту къде?

..насам-натам из Космическия океан...покрай Брега и по-надалече :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Kent написа:..насам-натам из Космическия океан...покрай Брега и по-надалече :grin:
Разговор с голямата щерка вчера:

Аз: Дръпни другото перде, така ти е тъмно да учиш.
Тя: Ама иначе ми свети слънцето.
А: Светило ти е сутринта, сега вече не ти свети. Сама знаеш че Земята* се върти.
Т: Да. Ама ние стоим на едно място.
А: Напротив, и ние се въртим с нея. :blum:
Т: Да, ама и стоим на едно място.
А: Да, инерционна отправна система. Почти идеална.
Т: Какво?
А: Нищо, ще го учиш. :blum:

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
latrevw написа:

тц, тц, тц,

какво Ви дреме???

аз я четох и писАх активно - даже бех набедена от незнаен 3о4овец, че съм едно към едно със Зеления и да се не мяркам тук :lol:

а на Зеления Грийна най-ще му пасва, по цвят :lol:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

...официални вярвания неверни и неофициални верни изводи...са като два парахода разминаващи се на сантиметри...там в ТИЯ КЪРВАВИ САНТИМЕТРИ много нормални официални и неофициални Хора са били затрити :crying:
П.П. А наскоро четох, че Дж. Бруно го качили на кладата не заради скачането срещу догмите, а щото бил сатанист и то активен. И още ...че Волтер е бил гадно двулично копеле и че първите джаджи..абажури, дрехи от човешка кожа почнали да ги правят в батальона "Марат" не дълго след оная санкюлотска революция...а, за Бастилията кви неща четох, въй.. :shy: .
Последно промяна от Kent на 19.02.07, 12:42, променено общо 2 пъти.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Да де, ма преди да се обърне лееееекичко започва да зачезва:grin: Като клубовете:grin::winkw:
Ние сме пост тази фаза. И не ми оспорвай силата на погледа. Ясно! :blum::kiss:
Yes, сър! Ясно, сър :pioneer:

Както и силата на фантазията:grin::winkw:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Понеже днес ме мързи и понеже имам време си направих труда да прочета темата.

Доста интересно четиво... Дори бих казъл - поучително. :cool:

Това, което ме радва извънредно много, е верността на преценката ми.

:cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Kent написа:...официални вярвания неверни и неофициални верни изводи...са като два парахода разминаващи се на сантиметри...там в ТИЯ КЪРВАВИ САНТИМЕТРИ много нормални официални и неофициални Хора са били затрити :crying:
П.П. А наскоро четох, че Дж. Бруно го качили на кладата не заради скачането срещу догмите, а щото бил сатанист и то активен. И още ...че Волтер е бил гадно двулично копеле и че първите джаджи..абажури, дрехи от човешка кожа почнали да ги правят в батальона "Марат" не дълго след оная санкюлотска революция...а, за Бастилията кви неща четох, въй.. :shy: .
Прав си, камарад. За сантиметрите. Прав си също, че и много неща не знаем. Но аз мисля, че най-важното е да останем будни и с отворени сетива. Вместо да ни приспиват с каквато и да е демагогия и в защита на нашите интереси.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:
По това може да се спори..Има случки, събития, които ни влияят/променят и всичко става въпреки волята ни т. е. подсъзнателно. Даваме си сметка за настъпилите в нас промени след време, понякога след години...
Ами, спори щом имаш желание, но не и с мен. Аз нямам такова. Няколко пъти съвсем деликатно се опитвам да ти кажа, че чуждите съвети изключително трудно могат да ме променят, да не кажа- невъзможно. Така че, запази си ги, моляте те, за този на когото биха помогнали. :-)

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Но аз мисля, че най-важното е да останем будни и с отворени сетива. Вместо да ни приспиват с каквато и да е демагогия и в защита на нашите интереси.[/quote]
10x :good:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа:
frisky lioness написа:
Ами, спори щом имаш желание, но не и с мен. Аз нямам такова. Няколко пъти съвсем деликатно се опитвам да ти кажа, че чуждите съвети изключително трудно могат да ме променят, да не кажа- невъзможно. Така че, запази си ги, моляте те, за този на когото биха помогнали. :-)
що ли си представих твоето мнение/мисли/виждания/убеждения/вяра/т.н. издлъбани в гранит, неподвластни на нищо - църквата и кладите с учени и лечители, кръстоносните походи и инквизицията, Заветът

нищо лично.....
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark написа:
[unknown] написа:
frisky lioness написа:
що ли си представих твоето мнение/мисли/виждания/убеждения/вяра/т.н. издлъбани в гранит, неподвластни на нищо - църквата и кладите с учени и лечители, кръстоносните походи и инквизицията, Заветът

нищо лично.....
Е, предполагам няма да ме подложите на инквизиция и да ме горите на клада, за да ми променяте мнението, нали? :rotfl24: Или бъркам... :blum: :cool:

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа:
Dark написа:

нищо лично.....
Е, предполагам няма да ме подложите на инквизиция и да ме горите на клада, за да ми променяте мнението, нали? :rotfl24: Или бъркам... :blum: :cool:
не ме разбра Незнайни - мнението ми е, че ти си склонен да сложиш някой на кладата защото се опитва да те промени :-)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark написа:
[unknown] написа:
Dark написа:

нищо лично.....
не ме разбра Незнайни - мнението ми е, че ти си склонен да сложиш някой на кладата защото се опитва да те промени :-)
Специално на Фриски няколко пъти се опитвам да и кажа горното. Какво да направя, че тя не ме разбра още първият път. Сигурно си пропуснала, но това е вече трети път, в който с нея говорим по темата. Явно е време да сложа точка, за да не се заблуждава излишно и да спре с ненужните и НЕПОИСКАНИ съвети. :-)

П.П. Току що го изрових:
frisky lioness писал(а):
[unknown] писал(а):
frisky lioness писал(а):
[unknown] писал(а):
мамка му?!?
Ах, че се ядосах...

Казах ти веднъж, че си голям кибрит....Малееее как се вързваш само и все за глупости и дреболии....Ни мой така бе човек! Пази си здравето....Толкуз нерви въргаш и за кво?

Каза го веднъж, каза го втори път, а това е може би третият... И какво ако е така? Нали аз си хабя нервите, а не ти!!! Това съм аз! Или ме приемаш такъв или не!

Ето пак. Аз проблеми нямам...Защо си толкова рязък не мога да разбера Няма повече да ти казвам, че си кибритлия...Знаеш си го, а и явно това те дразни. Не го целя...

Извинявай

Радвам се когато другите споделят мнението си за мен. Това е една възможност да се погледна отсрани.
Но далеч не означава, че имам намерение да се променям. А и още първият път те "чух"...

И това:
Ама много палиш, верно. Голям си кибритлия Не е визирал никой конкретно, но е факт, че наистина има хора, които публично отричат чалгата било от куртоазия, било от снобизъм и същите тези хора, наистина започват да се качват по масите и "падат дрехи и задръжки".....
Последно промяна от Ън на 19.02.07, 23:39, променено общо 2 пъти.

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Е, предполагам няма да ме подложите на инквизиция и да ме горите на клада, за да ми променяте мнението, нали? :rotfl24: Или бъркам... :blum: :cool:[/quote]
Ще горим, ще горим :twisted:
ама...
-не на клада, а на скара
- не теб, а нещо по фкусно
-не ся, а за Велик Ден :twisted:
П.П. Мно ще бачкам от Март до Май и мисля си направя пий/яж пауза някъде покрай Великден, някъде до Велинград. Примерно.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа: Ще горим, ще горим :twisted:
ама...
-не на клада, а на скара
- не теб, а нещо по фкусно
-не ся, а за Велик Ден :twisted:
П.П. Мно ще бачкам от Март до Май и мисля си направя пий/яж пауза някъде покрай Великден, някъде до Велинград. Примерно.
Готово. Нали се разбрахме- там сме. :-)
А за ада... Ще горя там, то е ясно. Прежалил съм се вече. :winkw:

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

А за ада... Ще горя там, то е ясно. Прежалил съм се вече. :winkw:[/quote]
Ъ. слушай нали знаеш, че Ада е на Земята, сичко останало е Рай.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Ха-ха... :lol: И тва е верно. Ада е на земята, мамка му...

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

[unknown] написа:
Kent написа:
Ха-ха... :lol: И тва е верно. Ада е на земята, мамка му...
Но не тря са бърза - тук скари, бири, прашки, милашки...там палмови клонища, триструнни нащърбени арфища, ефтини библийки и изтъркани поучения....тъй казва един авторитет, дето също е спирал тютюна над 200 пъти :grin:
Публикувай отговор