Хубави празници на всички
- Green Light
Хубави празници на всички
Да виждате любими хора, да се смеете много и да ви е топло на душичката през цялото време! Пийте, яжте, пейте и се веселете!
И да си починете хубаво!
И да си починете хубаво!
- Piqndurnik
Много приятно да си прекарате празниците, да се отпуснете, да се наслаждавате, да оцените това, което имате и догодина всички поне по двойно повече здраве и успехи!
п.п. Грийне, ако изпиеш цялото това пиене (от другата тема), съмнявам се, че ще оцелееш :) Поздрави и най-добри пожелания за всички ви, да нацелуваш децата.
п.п. Грийне, ако изпиеш цялото това пиене (от другата тема), съмнявам се, че ще оцелееш :) Поздрави и най-добри пожелания за всички ви, да нацелуваш децата.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- snowprincess
- Nejimaki-dori
- windcolours
с малкият синковец правихме картички тази година- едни елхи, едни снежни човеци лепихме..като ги погледнеш изпопадаш от смях, защото изпълнението си е негово и някои елхи са сериозно "залитнали", а снежните човеци -откровено кривогледи, но пък ми сгряват душата :)Мнемозина написа:Хубави празници и от мен.
Макар че тия пожелания винаги ми звучат като - айде чао, ще се видим чаааак след две седмици, пък аз смятам още утре да ви поздравя пак.
Уф, дайте някакви хубави картички за по-Уфициални случаи...
За Уфициални случаи нямам готово решение. Но мисля, че нещо, сътворено от Итком и Шът ще свърши добра работа:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ами на, късно се сетихме да ги подсетим.windcolours написа:с малкият синковец правихме картички тази година- едни елхи, едни снежни човеци лепихме..като ги погледнеш изпопадаш от смях, защото изпълнението си е негово и някои елхи са сериозно "залитнали", а снежните човеци -откровено кривогледи, но пък ми сгряват душата :)Мнемозина написа:Хубави празници и от мен.
Макар че тия пожелания винаги ми звучат като - айде чао, ще се видим чаааак след две седмици, пък аз смятам още утре да ви поздравя пак.
Уф, дайте някакви хубави картички за по-Уфициални случаи...
За Уфициални случаи нямам готово решение. Но мисля, че нещо, сътворено от Итком и Шът ще свърши добра работа:lol:
Иначе реални картички не сме изпращали, но пък получихме една - точно такава, рисувана от самия подавател, и е много приятно.
Panta rhei...
Пожелавам ви празници пълни с любов и топлина. Здраве, късмет и благоденствие в домовете ви! Да ви е светло и празнично в тези дни, които всеки прекарва с най-близките на сърцето си и да запазите тази искрица на споделеност през цялата година, за да си я направите незабравима и много, много щастлива!
Наздраве на всички!
Наздраве на всички!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
същото и в нашия двор. от толкова хапване и пийване ни домързя да се редим на опашката за лифтаGreen Light написа:Отчет:
Коледата е мно-го готин празник. Събра се цялата любима гвардия. Три дни яли пили и се веселили. И аз бях там, освиних се здраво, ядох постно, ядох свинско, питка, ядки, баклава, штрудел също много - половин тава, пих уиски, водка, вино и по брадата ми тече.
just perfect
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Green Light
Учуден си ходя аз непрекъснато така в живота. Не мога да се начудя на ред професии хорски, новини, съдби или постъпки.Fairy of the Flowers написа:правихме картички, измислях лични пожелания и ги надписвах с имената на децата от един дом, правих две медени къщички - пак за там ( едната я срутих и спешно се наложи да правя нова, от което имам мускулна треска на ръцете
), баници с късмети, малкия подбира късметите - да няма такива , дето на децата да им стане тъжно, ходихме на коледно празненство в дома, гледахме, пяхме, играхме хоро, влюбих се и не мога да дойда на себе си. Викам да си вземем две дечица, моите викат абе мамо, ти досега куче не искаше да гледаш, какво ти става, по Коледа стават чудеса, ами добре
щом искаш, съгласни сме
Този път беше една истинска Коледа, цитирам пак моите лигльовци
Как събираш кураж, бе, за подобно нещо? Сега тая любов какво ще я правиш?
И докато не съм се омотал съвсем в приказки - поздрави големи получаваш от мене. Браво на теб и на твоите лигльовци! Страхотна Коледа!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Хубави празници на всички
Блъдъря! И мъничко вълшебство за всеки клубар! За клубарките - големи... чудеса!!Green Light написа:Да виждате любими хора, да се смеете много и да ви е топло на душичката през цялото време! Пийте, яжте, пейте и се веселете!
И да си починете хубаво!
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Писала ли съм го това някъде - не помня, но досега наистина ме беше страх да го направя, не конкретно и не определно и не съм си давала сметка съвсем, но да. Точно заради това. Ами тази година имам напредък в осъзнаването на любовта и допускането и. Радвам се за себе си - може би е глупаво, но го смятам за добро нещо. Те се обичат и се грижат един за друг. Такава любов няма в много от нашите нормални семейства. Просто любов и грижа - нищо друго, те друго и нямат... Имаше двама батковци, които вече работят, единия беше Дядо Коледа - върнали са се у дома за празника, абе, какво да ви говоря...Но е хубаво....Green Light написа:Учуден си ходя аз непрекъснато така в живота. Не мога да се начудя на ред професии хорски, новини, съдби или постъпки.Fairy of the Flowers написа:правихме картички, измислях лични пожелания и ги надписвах с имената на децата от един дом, правих две медени къщички - пак за там ( едната я срутих и спешно се наложи да правя нова, от което имам мускулна треска на ръцете
), баници с късмети, малкия подбира късметите - да няма такива , дето на децата да им стане тъжно, ходихме на коледно празненство в дома, гледахме, пяхме, играхме хоро, влюбих се и не мога да дойда на себе си. Викам да си вземем две дечица, моите викат абе мамо, ти досега куче не искаше да гледаш, какво ти става, по Коледа стават чудеса, ами добре
щом искаш, съгласни сме
Този път беше една истинска Коледа, цитирам пак моите лигльовци
Как събираш кураж, бе, за подобно нещо? Сега тая любов какво ще я правиш?
И докато не съм се омотал съвсем в приказки - поздрави големи получаваш от мене. Браво на теб и на твоите лигльовци! Страхотна Коледа!
А след почивката, здравичко си помислете!Green Light написа:Да виждате любими хора, да се смеете много и да ви е топло на душичката през цялото време! Пийте, яжте, пейте и се веселете!
И да си починете хубаво!
И на глас молитва изречете!
Ма такава, че и Господ да рече,
че акъла ви дошъл е вече!:)))
Желая ви само добро да ви стига през тази за маите последна година!:)
Ох, това за маите го бях забравила.anhela написа:
Желая ви само добро да ви стига през тази за маите последна година!:)
Не знам защо, но го свързах с тази картинка - която много ми хареса:

Panta rhei...