Мечтала си си да се самоизолираш. Дрън-дрън. Както и сама забелязваш - издивяваш вече.shshtt написа: ...а на мен ежедневието ми вкъщи много ми харесва - занимавам се, пиша си, чета си и деня минава неусетно
винги съм мечтала да ми се случи това
А да си се замисляла, че нямаш нищо интересно за него освен битовизмите? По-скоро мъжа ти е недоволен че си се занемарила, да ти кажа.shshtt написа:но мъжа ми е недоволен, че не му обръщам внимание и съм погълната от тези си занимания
какво да си говорим като него не го интересуват моите неща, а на мен ми е скучно само едни и същи битовизми да нищим
Са, като те чета, то тва твойто не е криза в брака. Тва е лична криза, която прехвърляш в брака.
Честно!
Като не можеш да работиш, ходи в центрове за подпомагане на деца в неравностойно положение на доброволни начала. Започни да излизаш между хора, разнообрази си някак ежедневието с нещо по-смислено от това да изпадаш в депресии и да обвиняваш най-близките си за решения взимани от самата теб и нещата ще се наредят самички.
Т.е. - намери си нещо да вършиш навън, за да нямаш време да мислиш за глупости и си реди.
Имам една такава лейди на главата - като не излиза една седмица, е в състояние да си завре левия крак в дясното ухо минавайки през кучешките зъби и изпада точно в такива състояния дето ти ги описваш - изисква внимание, мрънкя за щяло и нещяло, философства ми и ме изкарва извън нерви. Ама е на 10 години.